normalde bu vakitlerde midem kazınırdı ama bugün canım bişi istemiyor ama yinede yemeğe gidecem
kızz yine açmadı bielmiyorum belki samimiyetle konuşursam gerçekleri anlatır
hoşbulduk çekirge. bakıyorum elmişle sular durgun senin de saçlar hala yerinde..
Çok az işim var halledip geliyorum.
Elmayra yakalarsa saçımı başımı yolarda yakalamıyo
gece y,11,30 dan 01,30 a kadar iki dakikada bi mesaj igtmiş mesaj içeriği görünmüyor tabi arada bir 82 saniye konuşma olmuş
inşallah hayır olsun cnm
eve t önce onla halletmeliyim
hayatım o saatte senınle değilmiydi bu adam
gecenin bu saati telefon bir tek eşinde olabiliceğine göre saatlere istinaden kendi yazmıştır ya. çok mu kötümser pat diye oldu bilmiyorum ama o saatte kendiliğinden 2 dk bir mesaj gidecek değil ya.
belkide canım mesela benim tanıdığımbi kız vardı o zamnlar daha lise 1 deydi bilmediği numaralara çağrı bırakır muabbet eder di bunun gibi bişi de olabilironun anlattığının gerçek olduğunu nerden bilebilirsinki asyalı ?
yani kız tutsa deseki eşiniz beni rahatsız etti şöyle yaptı böyle yaptı inanacakmısın?
belki iftira atacak
belki şöyle oldu
belki önce kız verdi nosunu sonrada o telefondan öyle mesajlar geldi aileside bunu görünce kız bu no beni rahatsız etti dedi olamazmı yani
belki o mesajları dediği gibi eşin bile çekmedi
cancanlar adam 2 aydır yok başka yerde çalışıyor şantiyede ve mesajları bir arkadaşının tlfnu alıp çektiğini söylüyor
sanırım eylemlerde deşarj oluyor
belkide canım mesela benim tanıdığımbi kız vardı o zamnlar daha lise 1 deydi bilmediği numaralara çağrı bırakır muabbet eder di bunun gibi bişi de olabilir
hayır cnm iş dolayısıyla 2,5 aydır ayrıydık
belkide canım mesela benim tanıdığımbi kız vardı o zamnlar daha lise 1 deydi bilmediği numaralara çağrı bırakır muabbet eder di bunun gibi bişi de olabilir
yastığının altından biri çekmiş almışşşşşşşşşşşşşşhee adam evde kalmıyor yani. aslında tel olayında bunlar çocuk değil benim kontörüm yok seninkini kullanayım olayı olsa. aklıma gelen asyalıyı aldatma düşüncesi değil de orada yalnızlıktan sıkılan salak bir adam moduna geçip internetten macera yaşamak istemiş olabilir. inşallah da arkadaşı çekmiştir mesajları. burada sakin olmak lazım öncelikle yoksa ters teper. nasıl takip edilebilir ki. inkar edeceği varsa aynen de öyle der biri çekti vs.
Yok ya bandan yeni cıktım ya ondan bu durgunluğumBir hafta sürer
çenesi yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?