09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın
Ne zaman düzelecek burası ya. Hiç normal bir şey kalmamış.

Hadi maşallah, inşallah atlatırlar biran evvel

İyiyim cok sükür sadece burnum akıyo bebiş de iyi herhalde, karnım büyüyo badi garip lan ama midemi bebek mi bilemiyorum henüz
kilo almadın sen pek,bebiştir o :):)
ben bir an önce karnım belli olsun istiyordum o dönemde..::):)nedense garip bir his işte..
sana hamile kıyafeti göndereyim mi kuzum??çok güzel şeyler var..benden ümit yok nasılsa 2. için

maşallah aman iyi sevindim..sen onları kampa alır 1 haftaya sapasağlam yaparsın ablacım:)
Allah yardımcısı olsun hastanedekilerin..

günaydın herkese..
nobody kuzucuklar nasıl oldu,hastanede misiniz hala?

GÜnaydı balımmmm

Bebektir :) ayrıca miden de büyüyebilir sıkıntı yok, bebiş geldikten sonra hepsi gider. Yediklerine dikkat et sadece aşırıya kaçma. Tuzu ve şekeri azalt, tuzu çok çok azalt hatta

Aman umrumda da değil valla. Alırsam alayım dimi :) ama tuzu azaltırsam yiyemem ki midem bulanır zaten ekmek de yemiyorum ölem been ölem benn

lan sen cılızsın diye biz napalımmmmm

Ben hamile kıyafeti almıcam hep belden geniş tunik alıcam, simdiden 3 tane elbise hediye geldi hepsi yaba gibi kocaman

ama bi tane kot elbise alıcam icimde kalır yoksa .D

canım benim tuz ,su tutuyor vücutta ödem yapıyor,sadece kilo da değil yanii.değil mi body? o yüzden ne kadar az yersen o kadar iyi...
hamile kıyafeti olarak pantolon almak zorundasın kuzucum üzgünüm. diğer pantolonlar mümkün değil olmaz karnına.üst olarak illa hamile kıyafeti alman şart değil,istediğin gibi tunik gömlek vs bulabilrsin başka mağazalardan..
kot elbisen de benden olsun,denim prensesin var la senin burda
ben en çok salopet severim,hamileyken çok pahalı diye alamamıştım kot salopet içimde kalmıştı,bi tane siyah var ablam aldı sonradan..çok seviyorum ve çok yakıştırıyorum hamilelere:)

Günaydıııııııın kızlar
Ne acayip bir gün twitirin kökü kazındı ama herkes tweterda

Body geçmiş olsun canım şimdi farkettim güzel kızların hastalanmış , geçmiş gitmiş olsun
Q naber canım epeydir yoktum buralarda
Elmi tuz yemeye devam edersen balon olursun , tuzu kes mutlaka
Ve salopet hamilelere cok yakışıyor

günaydın kit,iyiyim canım sağol.sen nasılsın??

bu arada arınç bile twit atıyormuş hahaha
ee kime yasaklandı şimdi twiter

anca nara atar işte bursa da meydanlarda tivıtır mivıtır yasaklayacağız diye,millet arkasından şakşaklanır,bravo bravo ....
ne dedi diye sorsan kaç kişi bilir emin değilim:)

günaydın kit,iyiyim canım sağol.sen nasılsın??

İyiyim canım saol,
Aynı şeyler işte , ev, okul giden gelen bla bla
Arabalı vapurdan düşenler bizim arkadaşlardı ya ona kahroduk dün gece kamera görüntülerini izledimde
Baba anneyi suçluyordu eğer izlediyse olay çok fena noktaya gelecek, kopacaklar
Arayamıyorum valla diyecek birşey bulamıyoruz sözün bittiği yer

Herkhs twiter yasaklandı diye birbirine twit atıyor muhahaaa

Evet pantolon almalıyım ama o salak pantolonlar neden 200 lira bebişim

Kot elbisem denim prensesimden gelecek sebatiye ablaya cocuk arabasını kakaladım, kitiye de beşik tamam bu iş ahahahahha

salopet ne :26:

yaaaa nasıl kesicem

ay çok kötü benim bile hiç tanımdaığım halde için cız ediyor,her gördüğümde haberi gözlerim doluyor..
ama suçlamak doğru değil ki,annesi kendi canını verir yine de kurtarırdı kızını.insan o panikle ve şokla neye uğradığını bilemiyor demek ki...yazık kadıncağız kendini suçluyodur zatne yeterince,üstleik bir ömür de yaşayacak acısını zaten...
bence aramalısın ya da en doğrusu gitmelisin yanlarına..dost böyle zamanlarda lazım değil mi,herkes için..

Bak çok şeker dimi , sanada yakışır şeker
Beşik köpeğin olsun alırım yeğenime en kralından

kitty kaza görüntüleri çıkmış gemi hareket ettikten sonra araba binmeye çalışıyor çok kötü oldum

Canım daha ilk gün eşim gitti, cenazeye da katıldı,
Ama benim aramaya elim gitmiyor
Yavru kucağımızdan inmezdi of çok zor
Giderim direk herhalde artık
Baba anneyi suçluyor işte sen neden çıktın diye, neden bıraktın diye
Anlatamazsın şimdi birşey ona

evet bebişim o slaak pantolonlar çok para cidden..üstelik bi aldığını sonuna kadar giyemiyosun ne yazık ki:):)
ohhg maşallah akıllı kadınsın valla,böyle ol tabisi,teyzelerşi alsın herbişeylerini,sişz daha ev alıcaksınız,bakıcı masrafı vs...

salopet tutum yani la hahahahh

mesela yemeğe extra tuz atmıcaksın,turşu,konserve vs yemiceksin gibi..yoksa sıfırlamak da zor,ağzının tadı kalmıyo insanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…