09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

quarta bu işlere biraz ilahi bakmakta fayda var. Şu hayatta hicbir madde tükenmeden bitmez. Bir sabah uyanırsın, yanındaki adama baktığında miden bulanıyorsa bitmiş demektir, o adamın nefes alışverişi sana batıyorsa da bitmiş demektir. Ama sen bugün git mahkemeye boşan, bir yıl beş yıl ayrı kal, yastıga basını koyduğun her allahın gecesi o adamın nefesini hayal ediyorsan istersen mıcını yırt bitmez o iş

kızlar kendinizi umutsuzluğa sokmayın herşeyi yaşayarak göreceğiz nasılsa
mesela eşim hala bir işe bile giremedi
umudumu yitirmiyorum inşallah herşey yoluna girecek

doğru söylüyosun elmişim...ancak biraz da yapı meselesi..yani ben sanmıyorum ki senin gibi ; bir adamı bu kadar çok seveyim,benim aşk anlayışım bu kadar değil ne yazık ki.ben daha mental bi tipim..
zaten o yüzden çok kırılıyorum ya yaptıklarına,,ben öyle deli gibi romantizm süprizler vs bekleyen biri de olmadım hiçbir zaman...basit şeyler beni havalara uçurur hatta..ama bu kadarını bile yapmayınca delleniyorum işte..
o hep benden bekliyor ,beni ne kadar zamandır çekici de bulmuyosun sanırım diyorum,ban diyo ki sen dene bakalım giyin kuşan ,o zaman istemezsem seni sorun vardır diyor..bu mudur yani??oldu başka???

E bu klasik erkek bakış acısı :) mal ya beyinleri ile penisleri doğru orantılı töbe töbe

Ben anlıyorum seni, zaten benim gibi mal olmanı da beklemiyorum ama kendine evliliğinde mutlu olduğun noktayı itiraf eder ve kabul edersen o zaman cok mutlu olursun

ellmm, spidirminlerin kalitelisini kendini ayırmışın çakalll,,

sanki bana oğluşun olcakmış gibi geliyo, gerçi ben bişi dersem tersi çıkar ama baklım sağlıkla alırsın kucağana bebişine insaşşah

nick naptı doğurdu dimi, nems de yakında olsa gerekk ,, gonzales naptı

Tabi kızım tam on ikiden vurmak icin kalitelileri seçtim

Sen de ben de cnm, Allah bir avazda kurtarsın ve sağlıkla tabi ki.

Nick doğurdu topaç gibi yakışıklı bi oğlu oldu

inan gofret de ben de çok iyi anlıyorıuz seni,bizim öküzler aynı tornadan çıkma..:)
başak mı sevmem ben ikizleirm çünkü
benimki yay...

şimdilik pek takmıyorum cevabımı yapıştırıyorum umrumda değil yırt kendini diyorum tv yi açıp keyfime bakıyorum ,

o işteyken çok mutluyum eve gelince illa bi sorun çıkartıyo , sallamadığımı anladığı zaman yanaşıyo o zaman

ulen adam beni düşünmüyosan karnımdakini düşün demi yokk, amaaan neyseee ne halleri varsa görsünlerr

ben hep kitap okurum oğluma,o da aklınca bişeyler okuyo işte.ama bu masalı cidden doğru anlatıyor,resimlere falan bakarak..
dur şimdi gönderiyorum sana hatta..:)

At da biraz genel kültürüm gelişsin

kızçeler ben kaçayım , yemek hazırlıyım ,

öptüm sizleri artık daha sık gelmeye çalişıcimm , totomu kaldırabilirsem tabii,

muckk

kızçeler ben kaçayım , yemek hazırlıyım ,

öptüm sizleri artık daha sık gelmeye çalişıcimm , totomu kaldırabilirsem tabii,

muckk

Gel arada böyle, öpüyorum seni cokkkkk bebeği deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…