- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Kızına kanka getiriyorumAllah razı olsun cnm arkadaşımmm
inan gofret de ben de çok iyi anlıyorıuz seni,bizim öküzler aynı tornadan çıkma..:)
başak mı sevmem ben ikizleirm çünkü
benimki yay...
quarta bu işlere biraz ilahi bakmakta fayda var. Şu hayatta hicbir madde tükenmeden bitmez. Bir sabah uyanırsın, yanındaki adama baktığında miden bulanıyorsa bitmiş demektir, o adamın nefes alışverişi sana batıyorsa da bitmiş demektir. Ama sen bugün git mahkemeye boşan, bir yıl beş yıl ayrı kal, yastıga basını koyduğun her allahın gecesi o adamın nefesini hayal ediyorsan istersen mıcını yırt bitmez o iş
ahahahaha beni unuttunuz mu yazmış deli ya ahahahah
Kanka son sipirminleri kendime kadar ayırmıştım onlarla hamile kaldıminanılır gibi değil dimi
doğru söylüyosun elmişim...ancak biraz da yapı meselesi..yani ben sanmıyorum ki senin gibi ; bir adamı bu kadar çok seveyim,benim aşk anlayışım bu kadar değil ne yazık ki.ben daha mental bi tipim..
zaten o yüzden çok kırılıyorum ya yaptıklarına,,ben öyle deli gibi romantizm süprizler vs bekleyen biri de olmadım hiçbir zaman...basit şeyler beni havalara uçurur hatta..ama bu kadarını bile yapmayınca delleniyorum işte..
o hep benden bekliyor ,beni ne kadar zamandır çekici de bulmuyosun sanırım diyorum,ban diyo ki sen dene bakalım giyin kuşan ,o zaman istemezsem seni sorun vardır diyor..bu mudur yani??oldu başka???
Senin oğlunu da kendi oğlumu da yerim
aynı cevabı banada vermiştin bi yere kopyaladın ex den bahset kıza
sana akşam w.apptan masal okuduğu videoyu göndereyim,yersin valla :):)
ellmm, spidirminlerin kalitelisini kendini ayırmışın çakalll,,
sanki bana oğluşun olcakmış gibi geliyo, gerçi ben bişi dersem tersi çıkar ama baklım sağlıkla alırsın kucağana bebişine insaşşah
nick naptı doğurdu dimi, nems de yakında olsa gerekk ,, gonzales naptı
O ne biliyomuş okumayı yazmayı :)
inan gofret de ben de çok iyi anlıyorıuz seni,bizim öküzler aynı tornadan çıkma..:)
başak mı sevmem ben ikizleirm çünkü
benimki yay...
ben hep kitap okurum oğluma,o da aklınca bişeyler okuyo işte.ama bu masalı cidden doğru anlatıyor,resimlere falan bakarak..
dur şimdi gönderiyorum sana hatta..:)
Neyini anlatayım gittim seviştim cocuk olduahahahah
O az cok biliyodu ya görüştüğümüzü sonunu tahmin etmiştir
kızçeler ben kaçayım , yemek hazırlıyım ,
öptüm sizleri artık daha sık gelmeye çalişıcimm , totomu kaldırabilirsem tabii,
muckk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?