09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

devamını yarın bekleriz

gel cnım bende kaçar birazdan heerrrüf gelcek

Sonrasında ne yaptığımı mı

tamam canım görüşürüz,arayı açma fazla muckkksss

q o nasıl bi masal anlatmak ya ahahahaha bayıldım kapıyı acmayın amaaaa aykadaşlayınıza acabiliysiniz ahahahahah koptum ağzını yediğim bi de sesini inceltiyo amağğğğğğğ

ahaha bayıldım kapıyı acmayın amaaaa aykadaşlayınıza acabiliysiniz ahahahahah koptum ağzını yediğim bi de sesini inceltiyo amağğğğğğğ

o tonlamaları süper canım,bi de şimdi çektiğimi biliyodu,habersiz olsa daha neler anlatıyo görsen..günler geçmiiişşşş zamanlaarrr geçmiş diye başlıyo hahahhah...
oğlan kardeşlik bilmiyo ya aykadaş diyo,yok oğlum kardeşleri diyorum,yok gerek yok arkadaşı onlar diyo

ahahahahahahah aykadaş ama ses tonu on numara ağzında da sakız cak cak cak bayıldım, maşallah

ahahahahahahah aykadaş ama ses tonu on numara ağzında da sakız cak cak cak bayıldım, maşallah

hahaha beni güldürüyor çok,sonra da gülünce şimdi sen neden bana güldün ??? hahahahha
seninki de doğar yarın bir gün bakmışsın sana masal okuyor :):)

hahaha beni güldürüyor çok,sonra da gülünce şimdi sen neden bana güldün ??? hahahahha
seninki de doğar yarın bir gün bakmışsın sana masal okuyor :):)

hayal edemiyorum ki q cok uzak geliyo sanki sonsuza kadar hamile kalacakmışım gibi

hayal edemiyorum ki q cok uzak geliyo sanki sonsuza kadar hamile kalacakmışım gibi

ooo daha çok erken bunu söylemen için sadece bebeği hayal edemiyosundur şu anda:):)
sonra da sıkılıcaksın hamile olmaktan..:):)
hepsi o kadar çabuk geçiyor ki doğduktan sonra ...

canım benim öpüyorum seni ,çıkıyorum ben ...

Zaman gecsin de azıcık hayal gücüm de genişlesin

Öpüyorum seni cok, görüşürüz.

ördeklerim nerede? kim arakladı? çabuk çıkarsın. elmy sen mi aldın yoksa

Bugün iyiler çok şükür en azından gece ateşlenmediler, bugün de böyle geçerse yarına toparlarlar...
Sen nasılsın? Bebiş nası?

Hadi maşallah, inşallah atlatırlar biran evvel

İyiyim cok sükür sadece burnum akıyo bebiş de iyi herhalde, karnım büyüyo badi garip lan ama midemi bebek mi bilemiyorum henüz

günaydın herkese..
nobody kuzucuklar nasıl oldu,hastanede misiniz hala?

Yok canım dün akşam 8 gibi çıktık geldik evimize 2 gün baya yoğun antibyotik tedavisi uyguladı doktor, toparladılar gibi. Bu senenin gripleri büyükleri yatırıyor, çocuklarda çok ağır geçiyor Allah korusun yoğun bakımda olan çocuk var hastanede... Allah'ım yardımcısı olsun tüm bebelerin..

Hadi maşallah, inşallah atlatırlar biran evvel

İyiyim cok sükür sadece burnum akıyo bebiş de iyi herhalde, karnım büyüyo badi garip lan ama midemi bebek mi bilemiyorum henüz

Bebektir :) ayrıca miden de büyüyebilir sıkıntı yok, bebiş geldikten sonra hepsi gider. Yediklerine dikkat et sadece aşırıya kaçma. Tuzu ve şekeri azalt, tuzu çok çok azalt hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…