yok ben senin alacagın eve ferah geniş dedim kötü değil
Abla böyle giderse sen mit e falan giricenya da nasaya ankaradaki btün kurumları gezdin
Yok anladım abla ev ferah onda sıkıntı yok ama eski bina, en az 15 yıllık. Aman basımızı sokalım da önemli değil. Bi 30 bin biriktirirsem birkaç yıl sonra cicek gibi yaparım ben orayı
doğru söylüyosun elmişim...ancak biraz da yapı meselesi..yani ben sanmıyorum ki senin gibi ; bir adamı bu kadar çok seveyim,benim aşk anlayışım bu kadar değil ne yazık ki.ben daha mental bi tipim..
zaten o yüzden çok kırılıyorum ya yaptıklarına,,ben öyle deli gibi romantizm süprizler vs bekleyen biri de olmadım hiçbir zaman...basit şeyler beni havalara uçurur hatta..ama bu kadarını bile yapmayınca delleniyorum işte..
o hep benden bekliyor ,beni ne kadar zamandır çekici de bulmuyosun sanırım diyorum,ban diyo ki sen dene bakalım giyin kuşan ,o zaman istemezsem seni sorun vardır diyor..bu mudur yani??oldu başka???
keşke gezseydim yerimde saymışım ama geç değil dedik giriştik.hem 2. kurumum daha yavv
hem de oynama,yeniden yapılandırmışlar maşallahMontajdır len o
Tapelerde oynama var
bu ev iyi işte daha nolcaktı yawww?? mis gibi ev be arkadaşım,ilerde para biriktirir daha iyisini alırsınız ,2. bebk gelince sığmazsınız bu eveÖvecler de güzel yeni bina ama bana uzak abla, işe yürüyerek gidip gelmem lazım ki öğlen gideyim fln. Arabayla uğraşamam, zaten birimizinkini satıp eve peşinat yapıcaz.
Sar beni bebişim
ahahahah sebatiye simdi ders calısacak
bu ev iyi işte daha nolcaktı yawww?? mis gibi ev be arkadaşım,ilerde para biriktirir daha iyisini alırsınız ,2. bebk gelince sığmazsınız bu eve
çalış seboş çalış,,puset fiyatları çok valla...
seboş bi de şart koşmuşsun ayıp beeeaaaao dua etsin ablası kpss den 97-98 alsın ona puset feda olsun
ah canımmm ,keşke düşünmeseydin,keşke öküzün de ökzü olmasaydı..aynı bende senin gibi düşünüyorum quartacım....
dogru beee
canım biz ne konuştuk la dün.bak gofretcim de katılıyorum demiş....Oha önce sen ikinci bebeği yapben daha erik boyuna yeni getirdim yavrumu
canım biz ne konuştuk la dün.bak gofretcim de katılıyorum demiş....
sen hala 2. diyosun laaaa...
ablam bi de şey dedi: inşallah oğlum da bunlar gibi olmaz:):)
ama yok erkeklerin kökü aynı oğullarımız da bunların daha iyisi olur belki ama kökü değişmez dedi.
hu huuuu yavru kuşlar
naber cute hoşgeldin,kayıpsın ne zamandır..?hu huuuu yavru kuşlar
Sen oğlunu duyarlı yetiştirdiğinde salak bi kız geliyor cocuğun hayatını alt üst ediyor
nobody e nolmuş ya rengi atmış.
neden ban yedi bilen var mı
İyidir tatlım sen nasılsın? ne var ne yok , gebee
ya evet elmiş,onun ayarı çok öenmli biliyo musun?
mesela paylaşmayı öğretmeye çalışırken,dozunu öğretmen lazım,herkesler herşey paylaşılmaz gibi..kadınlara değer vermeyi öğretiyosun ,bu sefer de manyğın biri gelip ilerde herifi parmağında oynatacak,o da tehlikeli...
çok zor la çocuk yetiştirmek..
dedi zaten banlanabilrim diye.siyasetten yemiştir muhakkak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?