09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok ben senin alacagın eve ferah geniş dedim kötü değil

Yok anladım abla ev ferah onda sıkıntı yok ama eski bina, en az 15 yıllık. Aman basımızı sokalım da önemli değil. Bi 30 bin biriktirirsem birkaç yıl sonra cicek gibi yaparım ben orayı

Yok anladım abla ev ferah onda sıkıntı yok ama eski bina, en az 15 yıllık. Aman basımızı sokalım da önemli değil. Bi 30 bin biriktirirsem birkaç yıl sonra cicek gibi yaparım ben orayı

evet bence de ağız tadıyla inşaallah öder bitirirsiniz

aynı bende senin gibi düşünüyorum quartacım....

Montajdır len o
Tapelerde oynama var
hem de oynama,yeniden yapılandırmışlar maşallah

bu ev iyi işte daha nolcaktı yawww?? mis gibi ev be arkadaşım,ilerde para biriktirir daha iyisini alırsınız ,2. bebk gelince sığmazsınız bu eve
çalış seboş çalış,,puset fiyatları çok valla...

Oha önce sen ikinci bebeği yap ben daha erik boyuna yeni getirdim yavrumu

o dua etsin ablası kpss den 97-98 alsın ona puset feda olsun
seboş bi de şart koşmuşsun ayıp beeeaaaa 97-98 i kim kaybetti sen buluyosun :)gerçi hiç girmedim o sınava ama pek bilmem.oldum olası otoriteye karşı bi gıcığım var...gerçi memur bebesiyim bürokrasinin ağır havasını severim ama kendim olamam valla hiç..

aynı bende senin gibi düşünüyorum quartacım....
ah canımmm ,keşke düşünmeseydin,keşke öküzün de ökzü olmasaydı..
ablam dedi ki bugün bunların kökü aynı..hepsi birer öküz..akıllı olup çevirmek alzım takmamak lazım dedi. değişmez demişti bana zaten ,ilk barıştığımızda da..3 ay sonra eski haline döner demişti,doğruymuş valla...

seboşum sana en karlından almak yakışır şöyle mclaren falan ,şanın yürüsün ablacım

Oha önce sen ikinci bebeği yap ben daha erik boyuna yeni getirdim yavrumu
canım biz ne konuştuk la dün.bak gofretcim de katılıyorum demiş....
sen hala 2. diyosun laaaa...

ablam bi de şey dedi: inşallah oğlum da bunlar gibi olmaz:):)
ama yok erkeklerin kökü aynı oğullarımız da bunların daha iyisi olur belki ama kökü değişmez dedi.

İyidir tatlım sen nasılsın? ne var ne yok , gebee

hu huuuu yavru kuşlar
naber cute hoşgeldin,kayıpsın ne zamandır..?

Sen oğlunu duyarlı yetiştirdiğinde salak bi kız geliyor cocuğun hayatını alt üst ediyor

ya evet elmiş,onun ayarı çok öenmli biliyo musun?
mesela paylaşmayı öğretmeye çalışırken,dozunu öğretmen lazım,herkesler herşey paylaşılmaz gibi..kadınlara değer vermeyi öğretiyosun ,bu sefer de manyğın biri gelip ilerde herifi parmağında oynatacak,o da tehlikeli...
çok zor la çocuk yetiştirmek..

nobody e nolmuş ya rengi atmış.
neden ban yedi bilen var mı

İyidir tatlım sen nasılsın? ne var ne yok , gebee

Cok keyifliyim sükürler olsun, hicbi sıkıntım yok Sen bebeğimi gördün mü teyzesiiii

Biz erkek kardeşimi duyarlı anlayışlı ve paylaşımcı yetiştirdik mesela ama daha simdiden kızlar garibimin ağzına tükürüyolar :) Ayarı yok yani

Napalım yaw
yogun çalışıyoruz
senide 2.bebeğemi kışkırtıyorlar

dedi zaten banlanabilrim diye.siyasetten yemiştir muhakkak..

Son zamanlar ban yağmuru var resmen.
2 haftada 3 kere ban yedim. Hele son yediğim tek cümle. Yaşını sormuşum birinin. konu dışı diye ban..
ona ban buna ban..
Millet döktürmüş dini şeyler.
1 hafta.
Valla anlamadım neye göre belirliyorlar bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…