Son zamanlar ban yağmuru var resmen.
2 haftada 3 kere ban yedim. Hele son yediğim tek cümle. Yaşını sormuşum birinin. konu dışı diye ban..
ona ban buna ban..
Millet döktürmüş dini şeyler.
1 hafta.
Valla anlamadım neye göre belirliyorlar bu günleri.
Ayy ayyy maşallahhh
bastınmı nikahııı ?
mutlumusun elmayra böyle harbiden harbiden ?
Bebeği görmedim erik diyodun onu gördüm
Nikahsız sebişiyoruz kanka biz ahahahahah imama onaylattık birlikteliğimizi :)
Sükürler olsun cok mutluyum cute. Daha doğrusu hayatımın hicbir döneminde bu kadar keyifli ve huzurlu olmamıştım.
Profilime koydum resmini ilk vesikalığı
ocak sonlarında banlandın martın ilk haftası geldim yaw :) çok uzun solukluydu
quarta bu işlere biraz ilahi bakmakta fayda var. Şu hayatta hicbir madde tükenmeden bitmez. Bir sabah uyanırsın, yanındaki adama baktığında miden bulanıyorsa bitmiş demektir, o adamın nefes alışverişi sana batıyorsa da bitmiş demektir. Ama sen bugün git mahkemeye boşan, bir yıl beş yıl ayrı kal, yastıga basını koyduğun her allahın gecesi o adamın nefesini hayal ediyorsan istersen mıcını yırt bitmez o iş
Ne yaptın o kadar uzun ya sıkılmadın mı?
Ben de bu son banımda meslek hayatımda ilk kez oyun oynadım. Mynette kelime oyunu tavsiye ederim. Ama erkek nicki alın yoksa sapıklar rahat vermez.
Hani ben sürekli yok ya bayatlamış bir his olur diyordum öyle bişey yoktur sanıyorum
çünkü senin hep farklıydı ya maşallah maşallah
bakayım şuna bir cinsi tahminim olsun
elmik doğru söylüyorsun bacım, kişilere göre değişiyor tabi
ama benimde aşka sevgiye bakış açım böyle değil
senin ex çok şanslı böyle sevildiği için
onun başına gelen piyangosun
çocukluk arkadaşım x ile ünv okurken tanıştığı sevgilisi 5 - 6 yıllık ilşkilerinde çok kavgalar ettiler v.s. ama kopamıyorlardı bir türlü
herşeye rağmen evlenirler diye düşünyorduk, birden pat diye ayrıldılar, üzerinden 3 - 4 yıl sonra bizim kız başka bi adamla evlendi,
evliliği 1 yıl sürmeden bitti, alkol şiddet gibi sebeplerle,
yaklaşık 3 yıl oldu boşanalı
geçen hafta ünv. aşkı ile nişanlandığını duyduk, başka bir semtte yaşıyor artık.
haziranda da düğünleri olacakmış
yani olacağın önüne geçilmiyor, eğer Kaderde varsa naparsan yap onu yaşıyorsun illaki,
Cok keyifliyim sükürler olsun, hicbi sıkıntım yokSen bebeğimi gördün mü teyzesiiii
Biz erkek kardeşimi duyarlı anlayışlı ve paylaşımcı yetiştirdik mesela ama daha simdiden kızlar garibimin ağzına tükürüyolar :) Ayarı yok yani
Napalım yaw
yogun çalışıyoruz
senide 2.bebeğemi kışkırtıyorlar
onun değeri 30 yaşından sonra anlaşılır işte,o zamana kadar dayanırsa manyak hatunlara kafayı çizmeden :)
bana yazdın sanırım cute ? :):)
elmiş kışkırtıyodu da vageçti o da,arada söylüyo,pek ümidi kalmadı benden
Sağol cnm Allah razı olsun. bi bak teyzesi kuku mu pipi mi
Mutlaka hepimizin ilişkilere bakış acısı farklı. Ben kanımın son damlasına kadar veririm. Ama X kişisi bir kez alır bir kez verir.
Dediğin de cok doğru, kader gerçekten cok cok önemli. Benim bir arkadaşım da 7 yıllık ilişkisini küt diye bitirip altı ay tanıdığı bir adamla evlendi inanılmaz mesut.
Ne kadar cırpınırsak cırpınalım Rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yasarız.
onun değeri 30 yaşından sonra anlaşılır işte,o zamana kadar dayanırsa manyak hatunlara kafayı çizmeden :)
bana yazdın sanırım cute ? :):)
elmiş kışkırtıyodu da vageçti o da,arada söylüyo,pek ümidi kalmadı benden
evet tatlım sana demiştim :) burasının esrarengiz çekimine karşı koymak zor ama neysee :)elmi baktımda erkek geldi bu bana ya :)
Elmy bastın mı nikahı artık. Artık çocuğunun babasıyla aynı evde misin?
Hayırlı olsun canım.
Ben evlenmeseydim eski kocamla barışırmışım bazıları öyle diyorda
ben aldatıldığıma değilimki bu kadar zaman nasıl olurda beraber emek verdiğimiz cocugu bir kere arama girişiminde bulunmaz ya
evde kalırdım valla evlenmeseydim ki ben
Öyle mi diyosun :) Herkes erkek dedi bi nick kız dedi
Erkek olursa adını Demir koyucam
Kız olursa da Cemre Eliz Ömrüme baharı getirenimmmmmmm yerim onu
Yok bebişim imam kısmını bastım
Aynı evdeyiz mecburen babaö evden kovdu, exin simdiki evi de bekar evi iğrenc37 ekran tv
sipirminler havada uçuşuyo tabi burdaevet tatlım sana demiştim :) burasının esrarengiz çekimine karşı koymak zor ama neysee :)
elmi baktımda erkek geldi bu bana ya :)
yok canım sağol,ben herifle nasıl olacak diyorum sen 2. çocuk diyosun..biz çocuk için gereken şartları bile yerine getirremiyoruz bu ara,sen ne diyosunÖyle deme Q bak ipek bu yaz denicek sonra sıra sende
Bi ara böyle sey oldum gözlerime filan inanamadım denizmi okuyorum oldum :)
Adıyla yaşasın inşallahh
bende egeye gebeyken yazdıgım kız ıısmlerı arasında cemrede vardı :) Kutsalda vardı erkek olarak inançta vardı bir tandııgmın ikizi oldu inançla kutsal koydu zaten bende çok tav olmamıştım :)
Sen evde kalmazdın cutekapanın elinde kalırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?