09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bizim suandaki tek sorunumuz hamile olduğum icin birlikte olamamamız cocuğunun gözü önünde olmazmış yüzüne gidermiş töb töbe ahahah

aslında ılk 3 ay olmamak en dogrusuymus ya mıllet ılk aksamdan hamıle kalıyor 3 ay sıkıyor dısını
ben , ya ben
öküz...
bir daha asla yapmam

sen aslanlar gibi anne olurdun
zaten doğurmak en kolay kısmı değilmi
yüreğinde çocuk sevgisi olacak

sağol canım,Allah sana da nasip etsin inşallah anne olmayı..
aynen öyle çocuk sevgisi olacak insan sevgisi olacak bi de vicdan ve sabır olacak...
ayyyy rte gibi konuştum,5 çocuk yapın 5 bbbeeeeşşşşşşşş:120::120:

Bizim suandaki tek sorunumuz hamile olduğum icin birlikte olamamamız cocuğunun gözü önünde olmazmış yüzüne gidermiş töb töbe ahahah

hhahahaha buna sesli güldümmm yaaaaa önce seslenin bebeğe arkanı dön diyee poposuna gitsinnnnn
sen şimdi pipiyi niye koparıosunn belli olduuuu
yahuu şaka maka bende sendenimmm galibaa

kadının hormonları alt üst olmuş

yaa sormaa yaa öle oluyorrr ıkızz bende ağlıon gülüommm..
delirdimm sanıorum kendimi..
bu hamilelik hormonu ile delilik hormonları aynı galibaa

Cuma cuma abdestimi bozdunuz bebişim
olmayan şey nasıl bozulsun elmiii

aslında ılk 3 ay olmamak en dogrusuymus ya mıllet ılk aksamdan hamıle kalıyor 3 ay sıkıyor dısını
ben , ya ben
öküz...
bir daha asla yapmam
1 yılda bir kez yaptık hamile kaldım, bir yıl daha beklersem azize olurum hem riskli değil ki Nedeni sacma cocugun yüzüne mi gider

hhaha her yer pipiliii
vallahi bana başştan beri erkek gibi geliyor..
kız gelirse çok şaşırırı afallarım herhaldeee

görcez bakalım pipilimi kukulumu

kuzum bizim pipi falan düşünmemiz için çok erken dimi:=)=) eşim erkek istiyorrr sırf varya gs fanatiği yapmak için ama dioki arada kızlarda küçükken çok sevimli oluyor bakalımm bide babaya düşkün oluyolar yaa kızlarr ondan olsa gerek.ben şuan bişi düşünemiyorum ya nedensee daha kendimi veremedim..

canım benim, doğru zamanda hayırlısıysa inş.lahhh
senin ous işinden ayrıldımı ?
kendi işini kuracak diye hatırlıyorum da

canım tabiki erkenn ama içine doğması oluyor ya öle bir durum..
bana erkek gibi gelio işte..
kalp atışı duymadığım kuzuma ben cinsiyeti yapıştırdım bileee

1 yılda bir kez yaptık hamile kaldım, bir yıl daha beklersem azize olurum hem riskli değil ki Nedeni sacma cocugun yüzüne mi gider

ayyy yeminlenn koptumm ben burada delirdim zannetceklerrr

hahahahah komiksiniz yahu...
biz doğurana kadar yapamadık valla,riskliydi benimki kanamam oluyodu devamlı..

ben , ya ben
öküz...
bir daha asla yapmam
nie ki anlamadım ben cute :26:

hahahhaha saçmlama yahu ne alakası var,bebek kesenin içinde süper korunaklı bi yerde,ve orayla hiç ilgisi olmayan bi yerde şu anda ..

rabbim inş.gönlüne göre versinn ozaman bende ilk bebeğimin erkek olmasını istiyorum hani abi olsunn sonra kız olacaksa abisini dinlesin vs.

ayyy yeminlenn koptumm ben burada delirdim zannetceklerrr

cuma cuma abdestler fora

salağa anlatamıyorum ki, kanama yok bişi yok doktor cinsel hayata devam dedi neyse ayrıntıya girmim çeko gelemez

rabbim inş.gönlüne göre versinn ozaman bende ilk bebeğimin erkek olmasını istiyorum hani abi olsunn sonra kız olacaksa abisini dinlesin vs.

amin canım inşş bakalımm kız erkek fark etmezzz yaaa..
bu devirde abilikmi var..
kızlar erkeklere 10 basar vallahiii erkeklik konusundaa

canım benim, doğru zamanda hayırlısıysa inş.lahhh
senin ous işinden ayrıldımı ?
kendi işini kuracak diye hatırlıyorum da

yok canım henüz ayrılmadı,sorun da o ya..
iş dışında uğraşıyo satış yapmakla,gece ,h.sonu devamlı bilgisayrda telefonda..kafayı yedi artık..birazcık satış yapmaya başlasa,ayrılıcak ama şu durumda yapamaz yanii..

Allah gönlümü biliyor ya kızım olsun canıma yoldaş olsun ona kücücük etekler giydirim mayalı poğaca gibi boğum boğum bacaklarını ısırayım istiyorum

cuma cuma abdestler fora

salağa anlatamıyorum ki, kanama yok bişi yok doktor cinsel hayata devam dedi neyse ayrıntıya girmim çeko gelemez

çeko yok zaten,şurda bizbize sohbet ediyoruz
merak etme pes eder zaten yakında ex de..bi denesek mi acaba,madem doktor bişey olmaz dedi;diyerek girer konuya

çeko yok zaten,şurda bizbize sohbet ediyoruz
merak etme pes eder zaten yakında ex de..bi denesek mi acaba,madem doktor bişey olmaz dedi;diyerek girer konuya

Grip mevzu gecsin de ben onu pes ettiririm ahahahah

amin canım inşş bakalımm kız erkek fark etmezzz yaaa..
bu devirde abilikmi var..
kızlar erkeklere 10 basar vallahiii erkeklik konusundaa

tabi canım önce sağlıkk.niye olmasın canım abim var diye çekinir belki :=) ben öyleydimm yolsa yürürken bi erkek arkadaşım slm versa korkardımmm abim görücek falan diee

cuma cuma abdestler fora

bizede devam dedi..
kanama vs birşey olmadıkça sorun yok dedi...
ama bizde 1 kere denedikk...
korktuk birşey olcakmı diye..
olmadı denemeye devam diyoruz..
benim herif burundanda ameliyat oldu ya şimdi burnuda nazik öle ani hareketler yapamıyoruzz zevki olmuo zorunlu mola var bizdee

Nasıl ani hareketler ahahahha konuşturma beni simdi isyan

tabi canım önce sağlıkk.niye olmasın canım abim var diye çekinir belki :=) ben öyleydimm yolsa yürürken bi erkek arkadaşım slm versa korkardımmm abim görücek falan diee

kız çocuk neden çekinmek zorunda kalsın ki?
siz de bir kadın olarak,neden kız çocuklarını sahip çıkılması gereken insan olarak görüyorsunuz anlamıyorum bunu..abisi olsun sahip çıksın,o da abisinden çekinsin,erkeklere selam vermesin mi?(ya da artık erkeklerle ne yapacaksa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…