anlatamamm bugünn cumaaaa
kız çocuk neden çekinmek zorunda kalsın ki?
siz de bir kadın olarak,neden kız çocuklarını sahip çıkılması gereken insan olarak görüyorsunuz anlamıyorum bunu..abisi olsun sahip çıksın,o da abisinden çekinsin,erkeklere selam vermesin mi?(ya da artık erkeklerle ne yapacaksa)
bizede devam dedi..
kanama vs birşey olmadıkça sorun yok dedi...
ama bizde 1 kere denedikk...
korktuk birşey olcakmı diye..
olmadı denemeye devam diyoruz..
benim herif burundanda ameliyat oldu ya şimdi burnuda nazik öle ani hareketler yapamıyoruzz zevki olmuo zorunlu mola var bizdee
biz daha hiç denemedik yaa eşim çok pimpirikli yaa ya bebeğime birşey olursa diyooo :=( doktorada sormadık sormadan içim rahat etmez dio
ben de cok cozuttum bugün zaten yeter bu kadar
sorun canım kanama falan olmadı ise doktor izin veriyor genelde..
bayadır görmeyince ikimizde biranda cozuttukkk
cok pis uykum geldi yine
Sebep uyku mu yapıyo bebek sende
14 saat uyuyorum neredeyse eve gidiyorum yemek ya yiyorum ya da yemiyorum sonra küt diye bayılıyorumbu zamanlar çok normal..uyumak istiyor insan devamlı..
dinlen bolbol ohh uyu mis gibi,doğunca uyumıcaksın nasılsa
hem de nebcim
14 saat uyuyorum neredeyse eve gidiyorum yemek ya yiyorum ya da yemiyorum sonra küt diye bayılıyorum
ne güzel işte oghhh miss...
2-3 haftaya geçer ,sonra bi enerji gelir,o daha da güzel oluyor..
hem de nebcim
14 saat uyuyorum neredeyse eve gidiyorum yemek ya yiyorum ya da yemiyorum sonra küt diye bayılıyorum
Gelsin artık q cok sıkıldım uyumaktan ve kusmaktan resmen yaşam kalitemi düşürdü
Anaaa o kadar uyku yapar mıymış be
Bulantı yerine uyku mu yaptı sana
Kusuyorum arada q gecen hafta cuma günü servise kustumsen hala kusuyo musun yewrummm???
valla ben ömrümün en tatlı uykusunu o zaman uyudm sanırım :):) gerçi sonra zaten pek uyudum sayılmaz ama
merak etme geçer yakın zamanda..
1 yılda bir kez yaptık hamile kaldım, bir yıl daha beklersem azize olurumhem riskli değil ki Nedeni sacma cocugun yüzüne mi gider
bak özellikle 32. haftadan sonra olan şeyler normal dogumu kolaylaştırıyormuş ben de normal doguranlara bakıp bakıp bunlar hiç boş durmamış diyorum elimde değil diyorum walla :))))
Kusma hikayelerim var cogzel anlatayım mı
Kusuyorum arada q gecen hafta cuma günü servise kustum
Selaaaaaaaaaaaam, arkadaş listem tamamıyla silinmiş, avatarım imzam da keza öyle, elmiş sana arkadaşlık teklifi de gönderemiyorum, neler oluyor bilen biri açıklayabilir mi
töbe töbe abla neler sölüyosun ahahahahah
yalnız o koca göbekle o iş nasıl yapılır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?