09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ya canım tabiki çok çekinsin demiorummm ben dertlerini anlatıp paylaşmalarından yanayımm azcık hani çekinirr abisi olur kardeşine sahip çıkar falan die dedimm.her ne kadar da olsa erkek farklıdır bu konudaa

biz daha hiç denemedik yaa eşim çok pimpirikli yaa ya bebeğime birşey olursa diyooo :=( doktorada sormadık sormadan içim rahat etmez dio

biz daha hiç denemedik yaa eşim çok pimpirikli yaa ya bebeğime birşey olursa diyooo :=( doktorada sormadık sormadan içim rahat etmez dio

sorun canım kanama falan olmadı ise doktor izin veriyor genelde..

ben de cok cozuttum bugün zaten yeter bu kadar

bayadır görmeyince ikimizde biranda cozuttukkk

sorun canım kanama falan olmadı ise doktor izin veriyor genelde..

bayadır görmeyince ikimizde biranda cozuttukkk

bu sefer gttiğimde sorıcam ya geçen kv vardı sormadım bu seferde olursa özel konuşalım mı dicem napımm.

ne güzel işte oghhh miss...
2-3 haftaya geçer ,sonra bi enerji gelir,o daha da güzel oluyor..

Gelsin artık q cok sıkıldım uyumaktan ve kusmaktan resmen yaşam kalitemi düşürdü

Gelsin artık q cok sıkıldım uyumaktan ve kusmaktan resmen yaşam kalitemi düşürdü

sen hala kusuyo musun yewrummm???
valla ben ömrümün en tatlı uykusunu o zaman uyudm sanırım :):) gerçi sonra zaten pek uyudum sayılmaz ama

merak etme geçer yakın zamanda..

Anaaa o kadar uyku yapar mıymış be

Bulantı yerine uyku mu yaptı sana

Kusma hikayelerim var cogzel anlatayım mı

sen hala kusuyo musun yewrummm???
valla ben ömrümün en tatlı uykusunu o zaman uyudm sanırım :):) gerçi sonra zaten pek uyudum sayılmaz ama

merak etme geçer yakın zamanda..
Kusuyorum arada q gecen hafta cuma günü servise kustum

Selaaaaaaaaaaaam, arkadaş listem tamamıyla silinmiş, avatarım imzam da keza öyle, elmiş sana arkadaşlık teklifi de gönderemiyorum, neler oluyor bilen biri açıklayabilir mi

1 yılda bir kez yaptık hamile kaldım, bir yıl daha beklersem azize olurum hem riskli değil ki Nedeni sacma cocugun yüzüne mi gider

bak özellikle 32. haftadan sonra olan şeyler normal dogumu kolaylaştırıyormuş ben de normal doguranlara bakıp bakıp bunlar hiç boş durmamış diyorum elimde değil diyorum walla :))))

bak özellikle 32. haftadan sonra olan şeyler normal dogumu kolaylaştırıyormuş ben de normal doguranlara bakıp bakıp bunlar hiç boş durmamış diyorum elimde değil diyorum walla :))))

töbe töbe abla neler sölüyosun ahahahahah

yalnız o koca göbekle o iş nasıl yapılır acaba

Selaaaaaaaaaaaam, arkadaş listem tamamıyla silinmiş, avatarım imzam da keza öyle, elmiş sana arkadaşlık teklifi de gönderemiyorum, neler oluyor bilen biri açıklayabilir mi

herşey sıfırlandı cnm sistemsel bişi herhalde dur ben eklim seni eylül ayına geri döndü kk

töbe töbe abla neler sölüyosun ahahahahah

yalnız o koca göbekle o iş nasıl yapılır acaba

bak şimdi önceden ben tupbebek.com a girerdim yani hamileyken orda şeyden sonra agri oldu dogum mu basladi diyenleri mi arasın ki bunlar doguracak 36-38 haftalık hatunlardı yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…