09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bak şimdi önceden ben tupbebek.com a girerdim yani hamileyken orda şeyden sonra agri oldu dogum mu basladi diyenleri mi arasın ki bunlar doguracak 36-38 haftalık hatunlardı yeminle

oha Saka bi tarafa cidden olmaz ya göbeği cıkarıp kenara koymuyosun yani

ben bilmem aklında bulunsun bir yolunu bul yani bak ucunda normal dogum var

aklıma bi yol geldi ama bekar kızcağızlar var anlatmayayım simdi ahahahaha

hmmm hiç bilmem hamileyken kustuğumu..sadece araba tutar beni o zaman kusarım,hala da öyleyim..

al sana fantazi işte manyak

Öyle fantazi mi olur la cocuğu salıncağa bindirmiş gibi ahahahah

Sabahtan beri karnım ağrıyodu corabın lastigi sıkıyomuş ben de bebeğe yoruyodum nebcim acıtıyo la

aklıma bi yol geldi ama bekar kızcağızlar var anlatmayayım simdi ahahahaha

Öyle fantazi mi olur la cocuğu salıncağa bindirmiş gibi ahahahah
ohhh ne güzel uyur işte

Sabahtan beri karnım ağrıyodu corabın lastigi sıkıyomuş ben de bebeğe yoruyodum nebcim acıtıyo la

etek mi giydin?? ayy ben var ya o külotlu çorap giymekten nefret ederim.sıkar beni kaşındırır ayyy uyuz eder...ankaranın o ayazında anadolu lisesindeyken,soket çorap giyerdim valla...

hanımabla ile görüşen var mı cidden? telefonu yok bende..konuşan olursa çok selamımı söylesin lütfen..

ohhh ne güzel uyur işte

etek mi giydin?? ayy ben var ya o külotlu çorap giymekten nefret ederim.sıkar beni kaşındırır ayyy uyuz eder...ankaranın o ayazında anadolu lisesindeyken,soket çorap giyerdim valla...

Uyur mu tekmeler mi

Oha lan bu ayazda sen de az değilsin Q

Ben hep külotlu giyiyorum ama ilerde giyemicem galiba

Uyur mu tekmeler mi

Oha lan bu ayazda sen de az değilsin Q

Ben hep külotlu giyiyorum ama ilerde giyemicem galiba

uyur uyur merak etme doğunca da ayakta sallarsın nasılsa
hamile külotlu çorapları var..ama havalar ısınıyo artık ihtiyacın olmaz. üstelik de yakında sıcaklmaya da başlarsın zaten..bebek insanı ısıtıyo ,yanıyo insan..
sen zatne yangınsın ama neyse hahahhah

noliy burda

biz 3.aydan sonra hiç sebişmedik ama ben normal doğurdum :44:
yazık o vakit bize

Cok ayıp insan arkadaşına yanık der mi

Sen benden az değilsin ama neyseee .D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…