09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Boğazına düşkün severek hazırlıyo ve yiyo , ondan galiba ona düşüyo bu işler

Maşallah valla, böyle erkek bulmak cok zor

Bişey sorcam ama kimse yok
Denenmiş poğaça tarifi istiyorum
Mayalı yapmadım ben hiç, bekleyemem diye
Diğerleri de puf puf olmuyo

Sana bi tane tarif vericem ben, on numara oluyo gerçekten, kuran okuttuğumuz gün yaptım teyzeler bayıldı, tarif istediler demek ki olmuş

genşler selam.
napıyorsunuz?
başım çatlıyor. regl oldum. her yerim ağrıyor.

Selam bebişimmm

Ben epeydir yoktum
UI dedi Elmik :44:

Gitmiş valla, gelmesini umud ediyorum

Tarife Gel tarifeeeeeee

Karnıyarık Poğaça
(20 adet poğaça için)
Hamuru için:

• 6 su bardağı un
  • 2 su bardağı ılık süt
  • Yarım paket yaş maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
İçi için:

• Yarım kg kıyma
  • 2 adet soğan (büyük ise 1 adet kullanabilirsiniz.)
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet domates
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Tuz
Üzeri için:

• 1 adet yumurta
Ilıttığınız süte yaş mayayı ve şekeri ilave edip maya eriyinceye kadar karıştırın. Yoğurma kabını unu alıp, maya eklemiş olduğunuz süt, sıvı yağı, yumurta ve tuzu ilave ederek hamuru yoğurun. Bizim hamurumuz yaklaşık olarak 6 bardak un aldı, çok az fazla ya da eksiği olabilir siz hamurun durumuna göre ayarlamalısınız. Hamurun üzerini temiz bir bez ile örterek mayalandırın.
Hamurun mayalanmasını beklerken iç malzemeyi hazırlıyoruz.
Soğanları yemeklik doğrayın ve sıvı yağ ile kavurun. Soğanlar pembeleştiğinde kıymayı ilave edin ve onu da rengi dönünceye kadar kavurun. Biber ve domatesleri ekleyip iç harcını pişirin.
İç harcı soğuduktan sonra hamurun mayası gelmiş ise şekillendirmeye geçebilirsiniz. Hamurdan ufak bir parça alarak elinizle yağlı bir zemin üzerinde açın. Her iki kenarından kesikler atıp, orta kısmına iç malzemeden koyun. Kenarları iç malzemenin üzerine katlayın ve yağladığınız fırın tepsisine dizin. Tüm hamuru bu şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürüp, 180 derecede önceden ısıtılmış fırında altı üstü kızarana kadar pişirin. Yaklaşık 20dk da pişiyor.

Aferin mik mik artık yaptığın yeniyo demek

Sağ ol tarif için

Gelebileceğimi sanıyordum :)

Oğluşumu uyutayım gelcem az. Altını değiştirdim 5dk sonra çatır çatır kirletti :) şuan kucağımda kalanını yapıyor

Ben sana söylemiştim kakadan kusmuktan gelemezsin diye

hadi gel de çekin saclarını yolalım

nasılsın nick kuzucuk nasıl
kuzucuk iyi ben de idare ediyorum :) uykusuzluk zor. sen nasılsın?
Ben sana söylemiştim kakadan kusmuktan gelemezsin diye

hadi gel de çekin saclarını yolalım

aslında kaka kusmuk değil, gece uyumuyor sabaha kadar nöbet tutuyorum, gündüz de uzanıyorum ama ben uyuyamıyorum gece uykusu gibi olmuyor. dün çok fenaydım çatlayacaktım uykusuzluktan ama çok şükür bu gece uyuduk.
Çek'in saçına ellemem ben, baktım masa kurmuş sofrasına oturdum bi hoş geldin bile demedi vefasız.

Uykusuzluk insanı bitiriyo dimi nick, bir de süt olması acısında da uyuman lazım

Yabangülü kızım o ellere panpişim diyo bana nanay

pipili avatarım da gümlemiş zaten.

kuşlar da uctu

Çek'in saçına ellemem ben, baktım masa kurmuş sofrasına oturdum bi hoş geldin bile demedi vefasız.

Manyak
Ben seni Dünya sandım
Onla da zaten konuşuyoduk
Masa fotosu koy dedi
Baktım yorum var o sanmdım, konuşuyo olduğumuz içinde hoş geldin demedim tabi
Bak gör yoğunluk insanı nasıl bakar kör yapıyo

benim de avatarım gitmiş niye ki kuşlar niye uçtu neye göre

nick hoşgeldin...
yakın zamana kadar uykusuz kalmiş biri olaraktan allah kolaylık versin canım
yeni lohusa iken bıkmıştım artık gece kız uyumaz gündüz gelen gidenden uyuyamazsın çok sinir bozucuydu
emiyor dimi nick...

Manyak
Ben seni Dünya sandım
Onla da zaten konuşuyoduk
Masa fotosu koy dedi
Baktım yorum var o sanmdım, konuşuyo olduğumuz içinde hoş geldin demedim tabi
Bak gör yoğunluk insanı nasıl bakar kör yapıyo

Ya bırak paso atıyosun 320

Uykusuzluk insanı bitiriyo dimi nick, bir de süt olması acısında da uyuman lazım

Yabangülü kızım o ellere panpişim diyo bana nanay

kuşlar da uctu

uykusuzluk başka hiç bişeye benzemiyor gerçekten. insanın bilinci kapanıyo resmen.
neyse benim oğlanın marifetlerini sayayım mı?
altına yapmakla kalmayıp üstünede yapmış, bi aldım kucağıma kaka sırtından çıkmış. üstünü değiştirirken bi de kanepeye çişini yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…