- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
herşeyin hayırlısı olsun quartacım, şu an önemli olan senin ne hissettiğin ve ne düşündüğün sen iyi ol ki oğluşun da iyi olsun
asıl üzülüp kahrolduğum da oğlum zaten,yaşananlar onun yanında oldu,o yüzden affetmem mümkün değil artık..gece 2 de yattı yavrum...
o huzurlu olsun bana yeter bundan sonra...
ben senin her zaman doğru olanı yapacağına inanıyorum, biraz sakinleşip değerlendirmen lazım, uzaklaşabilsen çok iyi olurdu senin için, konuşup rahatlama istersen bir albüm yap belki biraz kafan dağılır.
asıl üzülüp kahrolduğum da oğlum zaten,yaşananlar onun yanında oldu,o yüzden affetmem mümkün değil artık..gece 2 de yattı yavrum...
o huzurlu olsun bana yeter bundan sonra...
canım olan biteni bilmiorum ama üzüldümmm...
sen olgun bir kadınsın..doğru kararı vereceğini düşünüyorum ben..
biraz kendinle kal ve düşün..
hatta hafta sonu iken oğlunu al bir yere git ve düşün..
inş herşeyin hayırlısı olur hakkında..
sağol isyancım desteğin için..
bu sefer eminim doğru kararı verdiğimden..oğlum benim herşeyim..canımın içi,o iyi oldukça ben de iyi olurum..h.sonu da bakalım ağlumla yaparız mutlaka bişeyler,onunla beraberken hayat bana güzel...:)
hayırlısı ile sen de al bebeğini kucağına,ne güzel bir duygu yaşarsın sen de..
yukarda yazdım ama görmedin sanırım :26::26:
dua edicem senin için için q. olayı çok bilmiyorum ama rabbim sana en doğru kararı verdirtsin..
verdiğin kararla daha dik ve daha çok kendine güvenen bir anne olursun inşALLAH..
dünyacım ,aslında garip bir şekilde sakinim,arada geliyo ağlyıorum sonra tekrar rahatlıyorum...
oğlum gözümün önüne geldikçe yaşlar boşanıyor.
albüm yaparsam,yazdıkça ağlarım; işyerindeyim:):)
sağol canım yanımda olduğunuz için..
sağol isyancım desteğin için..
bu sefer eminim doğru kararı verdiğimden..oğlum benim herşeyim..canımın içi,o iyi oldukça ben de iyi olurum..h.sonu da bakalım ağlumla yaparız mutlaka bişeyler,onunla beraberken hayat bana güzel...:)
hayırlısı ile sen de al bebeğini kucağına,ne güzel bir duygu yaşarsın sen de..
anlıyorum canım, haftasonu uzaklaş evde de durma başka bir yerde kal mümkünse sana iyi gelecektir.
oğlunla beraber hem ona da değişiklik olur.
Allah yar ve yardımcın olsun her zaman hakkında hayırlı olanı versin
aynen canım bir evladın var onuda düşünerek hareket etmek lazım...bazen anne baba birlikte olcak çocuk için diye zorlarken doğrusu olmuyor..çocuk daha çok yıpranıyor..
sen çok iyi bir annesin maşallahhh...en doğru kararı verisin ikiniz açısındann...
inş bende sizler gibi bir anne olabilirim...Rabbim o günleri gösterir inş hayırlısı ile..
senin için dua edicem bu gece..olur ya belkim Rabbimin katında kabul olur...
afedersin görmedim; sağol asmu,amin inşallah ,en doğru kararı vermişimdir,bundan sonra güzel günlerimiz olsun oğlumla beraber..
sanırım bu sefer de benim duaya ihtiyacım var gerçekten de..:)
ağlattın beni yine ,gerçekten iyi bir anne miyim,bunu bile sorgular oldum..bunu duyunca çok duygulandım..teşekkür ederim..
sağol arkadaşım,kabul olur inşallah,hamilelerin duası kabul olur derler:)..
sen de vakti zamanı geldiğinde sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..
Bir de ben sormak istemiyorum
Ne zaman anlatmak istersen dinleriz diyebiliyorum
Hem güzel hem akıllı kadınların yanında kompleks yapıyo çoğu Ous, taşıyamıyo.
pampaaa
hoş geldin
nasılsın
şuan bütün enerjim bitik
haftanın günün yorgunluğu içindeyim
Sorma pampa bende bitkindim ki Q yu görünce daha kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?