09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ay şoka girdim ya nasıl babası vefat etmiş. Tüylertim diken diken oldu. Hicbir sıkıntısı yoktu adamcağızın. Allah sabırlar versn

sorma elmik bende şok oldum,
hep konuştuğumuzda çok iyi bi baba olduğundan bahsederdi,
Allah gani gani rahmet eylesin

nemişe çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok zordur hamile hamile.

hamilelikten dolayı daha da duygusaldı nemiş,
inşallah evladının tesellisiyle çabuk atlatır bu zor günleri

ölümde yaşamda herşey bizler için hayatın rutininde unutsak da

gunaydın ablacım..Özledim seni

quartaya nolmuş, lan iki gün girmedim ortalık yangın yerine dönmüş

konuya lönk diye daldım kusura bakmayın ama çok severim nemişi ne olmuş babasına hiç bi hastalığı yoktu ki çok şaşırdım ve üzüldüm

tek bildiğimiz nickin yazdığı
bilemiyoruz kazamı oldu ne oldu,

çok üzücü çok

öküz ouslar işte elmik ne olur ki başka.

Allah taksiratını affetsin, özleme ve ailesine sabırlar versin inşallah

Bu ousların da topunun belasını versin

konuya lönk diye daldım kusura bakmayın ama çok severim nemişi ne olmuş babasına hiç bi hastalığı yoktu ki çok şaşırdım ve üzüldüm
Biz de bilmiyoruz cnm henüz.

telefonu da yok ki arayayım desem tüh karnı burnunda kadın ne de üzülmüştür şimdi yazık ya..

Cok haklısın, kul kurar kader gülermiş işte. Hepimize farklı senaryolar kuruyor güzel Rabbim

1 Martta Ankaraya geldim 4 Martta babamı kaybettik .

21 Şubattan beri yoğun bakımdaymış babam ben Batmandayım diye bana söyleyememişler.gider gitmez durumu öğrendim çok zor günler geçiriyorum o kadar acı ki

tüm heveslerim kursağımda kaldı annem ve kardeşimle baş başa kaldık 6 Nisanda 40 Mevlütünü yapıcaz sonrada benim doğum olur sanırım

beni soran olursa söylersin sen ben epey daha siteye giremem herkes dua etsin bana aklımı yitiricem son bi kez göremedim bile babamı
------
Günaydın. Nemişten aldığım mesajı kopyalıyorum bnde bundan fazlasını bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese bende konuya direk dalıyorum ama B'nde çok üzüldüm nemîşe,Allah rahmet eylesin sabırlar versin nasıl ne zaman ne oldu ki acaba bayadır yoktu B'nde merak etmiştim demek bu yüzdenmiş

senin gebeliğin nasıl bi sıkıntın var mı

Allaha sükür hic bi sıkıntı yok cnm. Herşey yolunda gidiyo

Ay inanamıyorum ya. Cok zor, Allah sabırlar versin. Tüylerim diken diken oldu okurken

Allah yardımcısı olsun

Ah cnm ya Allah sabırlar versin dayanma gücü versin inş babacığının da mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin.dualarım onun ile inş bebeğini sağlıkla kucağına aldığında bu zor günleri oğluyla daha kolay atlatır

hamileyken herşeyi çok daha yoğun yaşıyodur, hem o babasını göremedi, hem babası ilk torununu göremedi. allah sabır versin dua edelim.

Allah yardımcıları olsun , ne büyük acı, yıkım
Bir can beklerken ,bir can gitti
Allah gani gani rahmet eylesin,
Ailesine sabır , metanet versin inşallah

Biz de oğluşumla koyun koyuna yatıyoruz :)
Benim başım çatlıyor, yavrumunda gaz sancısı var kakasını yapana kadar canıma okuyor

Günaydın
Pek giremiyorum ama her girdiğimde de üzücü bi haber duyar oldum
Hepsi için ayrı ayrı üzülüyorum

Başı sağ olsun, görüşürsen iletir misin lütfen
Allah mekanını cennet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…