Ay şoka girdim ya nasıl babası vefat etmiş. Tüylertim diken diken oldu. Hicbir sıkıntısı yoktu adamcağızın. Allah sabırlar versn
nemişe çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok zordur hamile hamile.
Nemis içinde hiç kolay değil,tamda doğum yapacağı zaman işte,ne yaparsak yapalım üzülelim sevinelim yaşıyoruz yinede.
Bir taraftan ağlarken,bir taraftan gülüyorsun işte.
Çok güzel bir söz duydum,gülmek ağlamanın kardeşiymiş..
Günaydın kontesim ..
İnanamadım gerçekten. Acaba kaza fln mı? cok üzücü yasorma elmik bende şok oldum,
hep konuştuğumuzda çok iyi bi baba olduğundan bahsederdi,
Allah gani gani rahmet eylesin
İnanamadım gerçekten. Acaba kaza fln mı? cok üzücü ya
quartaya nolmuş, lan iki gün girmedim ortalık yangın yerine dönmüş
tek bildiğimiz nickin yazdığı
bilemiyoruz kazamı oldu ne oldu,
çok üzücü çok
öküz ouslar işte elmik ne olur ki başka.
Biz de bilmiyoruz cnm henüz.konuya lönk diye daldım kusura bakmayın ama çok severim nemişi ne olmuş babasına hiç bi hastalığı yoktu ki çok şaşırdım ve üzüldüm
Allah taksiratını affetsin, özleme ve ailesine sabırlar versin inşallah
Bu ousların da topunun belasını versin
Biz de bilmiyoruz cnm henüz.
telefonu da yok ki arayayım desem tüh karnı burnunda kadın ne de üzülmüştür şimdi yazık ya..
Cok haklısın, kul kurar kader gülermiş işte. Hepimize farklı senaryolar kuruyor güzel Rabbim
senin gebeliğin nasıl bi sıkıntın var mı
Ay inanamıyorum ya. Cok zor, Allah sabırlar versin. Tüylerim diken diken oldu okurken1 Martta Ankaraya geldim 4 Martta babamı kaybettik.
21 Şubattan beri yoğun bakımdaymış babam ben Batmandayım diye bana söyleyememişler.gider gitmez durumu öğrendim çok zor günler geçiriyorum o kadar acı ki
tüm heveslerim kursağımda kaldı annem ve kardeşimle baş başa kaldık 6 Nisanda 40 Mevlütünü yapıcaz sonrada benim doğum olur sanırım
beni soran olursa söylersin sen ben epey daha siteye giremem herkes dua etsin bana aklımı yitiricem son bi kez göremedim bile babamı
------
Günaydın. Nemişten aldığım mesajı kopyalıyorum bnde bundan fazlasını bilmiyorum
1 Martta Ankaraya geldim 4 Martta babamı kaybettik.
21 Şubattan beri yoğun bakımdaymış babam ben Batmandayım diye bana söyleyememişler.gider gitmez durumu öğrendim çok zor günler geçiriyorum o kadar acı ki
tüm heveslerim kursağımda kaldı annem ve kardeşimle baş başa kaldık 6 Nisanda 40 Mevlütünü yapıcaz sonrada benim doğum olur sanırım
beni soran olursa söylersin sen ben epey daha siteye giremem herkes dua etsin bana aklımı yitiricem son bi kez göremedim bile babamı
------
------
------
Allah yardımcıları olsun , ne büyük acı, yıkım
Bir can beklerken ,bir can gitti
Allah gani gani rahmet eylesin,
Ailesine sabır , metanet versin inşallah
Nemişten üzücü bir mesaj aldım. Babası vefat etmiş. Siteye uzun bir süre giremem diyor hepinizden dua istiyor. Doğum yapmamış daha, heveslerim kursağımda kaldı diyorRabbim sabır versin hepsine hiç iyi değilmiş nasıl iyi olunurki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?