- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Sorma pampa bende bitkindim ki Q yu görünce daha kötü oldum
canım Q yaa
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin,
elbise bulamadım be pampaa
düğüne de az kaldı
heryerde taşlı tuşlu sibel can ebru gündeş abiyesi
bide çoğu model balık
oda bana yakışmıyor kalça genişliğimden dolayı
şöyle dekoltesiz sade bişey olsa
bütün gece anamın koynunda ağlayasım var,hiç konuşmadan hem de...
Amin
Cümlemize inşallah
Ben nette görüyorum da nerde satıldığını bulamıyorum sade abiyelerin pampa
bütün gece anamın koynunda ağlayasım var,hiç konuşmadan hem de...
canlarım ben çıkıyorum..oğluma sarılmaya gidiyorum..
iyi h.sonları size...
Nemişten üzücü bir mesaj aldım. Babası vefat etmiş. Siteye uzun bir süre giremem diyor hepinizden dua istiyor. Doğum yapmamış daha, heveslerim kursağımda kaldı diyorRabbim sabır versin hepsine hiç iyi değilmiş nasıl iyi olunurki böyle
Nemişten üzücü bir mesaj aldım. Babası vefat etmiş. Siteye uzun bir süre giremem diyor hepinizden dua istiyor. Doğum yapmamış daha, heveslerim kursağımda kaldı diyorRabbim sabır versin hepsine hiç iyi değilmiş nasıl iyi olunurki böyle
günaydın hanım abla
nasılsın
Günaydın gofretcim,iyi olmaya çalışıyorum işte,zman geçiyor bir şekilde anlamıyorum bile,sen nasılsın iyimisin
bende idare ediyorum ablacım,
nemişim haberini okuyunca çok üzüldüm
Hayat çok kısa, böyle zamanlarda hatırlıyoruz.
değmiyor aslında üzüntüye kedere öfkeye,
bir şekilde hayat devam ediyor
Günaydın hanımlar...
quarta sen çok iyi bir annesin ve en dogru kararı aldığına inanıyorum..
Nemişe ise baş sağlığı diliyorum( çok üzücü kıyamam yahu..ALLAH sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?