BENDE dün pikini aldım kızlar 15 tl çok hoşuma gitti 1 yaz bile giysen yeter dedim aldımnasıl ????
Eki Görüntüle 728732
bildiğm bu bilmediğim belkide neler var
1 gece mesaj yazmış ve polislik mi olmuşlar :44:
oda bana blöf yapıyorkorkmuoyorsa herifin temiz olabilir
ay bir de yaşı küçük. bana da en tuhaf gelen yastık altından çekme olayı. yani telefonumu yastık altından çeken insanla aynı odada nasıl can güvenliğim olsun. yarın karımın telini alır onu arar. kullanma amacı ne o zaman? yani bence hala aynı tezdeyim ben. bunun canı sıkıldı akşam nete girdi biriyle tanıştı. telde bir macera yaşamak istedi. kötü anlamda değil zaman geçsin diye. ayrıca msn de de konuşuyorlardır. evet operatör geçmişine kesin bakılmalı. faturalıdır inşallah hattı yoksa nasıl çıkartacak arama geçmişini?
Online işlemlerden bakabilir
herif pişkin ayağına yatıyor da olabilir. biz tabi olasılıklara bakıyoruz. en önemli ayrıntı eşini tanıyorsun.. benim kocam yapmaz diyemeyiz ama en azından uzak bir ihtimaldir bazılarına göre. bazıları için de gözler bile fıldır fıldırdır. aysalının eşi nasıl acaba? 2,5 ay da şantiyede tek başına geçmez ki.
Online işlemlerden bakabilir
Ve elbisem gelir
he bi ism söylese bari
bu arada elmayra neden senden bi yorum çıkmıyor boşa kürek çektiğimimi düşünüyorsun
elmiş gitti ya az işi varmış.
oda bana blöf yapıyor
tam senin söylediğin gibi düşünüyorum nette tanıştılar tel verdiler maksat vakit geçirmek falan ama çok çirkin bu yaptığı ben burda canla başla resmn mücadele ediyorum biri karnımda biri sırtımda
oda bana blöf yapıyor
tam senin söylediğin gibi düşünüyorum nette tanıştılar tel verdiler maksat vakit geçirmek falan ama çok çirkin bu yaptığı ben burda canla başla resmn mücadele ediyorum biri karnımda biri sırtımda
Neden bekliyosun ki
Al telefonu eline, bi şifre al, bak internetten online işlemlere
Cidden 1 gün mü o numarayla irtibata geçilmiş sadece
yahu bakmış zaten başka gün ve saatte yokmuş okumadınız mı
gözleri o kadar masum ki çok üzülüyorum kıyamıyorumdaherif pişkin ayağına yatıyor da olabilir. biz tabi olasılıklara bakıyoruz. en önemli ayrıntı eşini tanıyorsun.. benim kocam yapmaz diyemeyiz ama en azından uzak bir ihtimaldir bazılarına göre. bazıları için de gözler bile fıldır fıldırdır. aysalının eşi nasıl acaba? 2,5 ay da şantiyede tek başına geçmez ki.
Sonundaaaaneyse nikaha yetişti
Emin olamıyorum cnm, seni gaza da getirmek istemiyorum. No comment modundayım
Geldim bileee
Niye kızıyosun ki
Baktım dediğini görmedim ben.
Sadece arama kaydına istinaden söylüyo sandım.
gözleri o kadar masum ki çok üzülüyorum kıyamıyorumda
anladım canım ben gaza gelmiş moddayım zaten yorum yap sen
çok hoş
incesin sanırım kız
ben giysem bunu dötüm göbeğim ayrı yerden pörtler
gözleri o kadar masum ki çok üzülüyorum kıyamıyorumda
anladım canım ben gaza gelmiş moddayım zaten yorum yap sen
kızlar gerilmeyin sakın size soruyorum
bunu eşiniz yapsa boşarmısınız net cevaplar istiyorum
kızlar gerilmeyin sakın size soruyorum
bunu eşiniz yapsa boşarmısınız net cevaplar istiyorum
evet eziyet etmektense ödülünü vermek daha mantıklı da çocuk olayı ve hamileliğim üzüyor açıkçası
Ben boşamazdım hemen
iyice araştırırdım sonrsında boşanmak ona ödül olurdu
İlkinde boşamadım ikincisinde boşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?