09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ha bide asyalı o günden başka konuşma varmı aynı tlf nosu ile başka günlerde ve saatlerde
ve birde bişi daha sorcam sana
o tlfnda yine o saatlerde başka nolarla olan mesajlaşmalar varmı ? yada gece geç saatte görüşmeler ?

Ben de beş gün veriyorum kendime

Etsin yaa, ne bulabilir ki? Bulsa da en derin sevgilerini iletirsin

evet pek tabi olabilir
hemen kötü düşünme
hemde o yaşlarda aile baskısı çoksa daha ilgnç geliyor öyle şeyler

kızla konuşacam polis dediğim adamın söylediklerini doğrular nitelikte konuşursa ortada bir arkadaşlık teklifi ve ısrar var ve eşime ya ispat et yada

yok canım sadece ona çekilmiş

Kız 14 yaşındaymış, ben en çok bu kısma takıldım
Bi de eşi pek fazla bişey söyleyemiyo

Operatör geçmişine bakmakta fayda var
Arkadaşı attı diyelim, sadece tek güne ait olmalı
Düzenli mesaj gidiyosa her gün maalesef arkadaşı olamaz

yastığının altından biri çekmiş almışşşşşşşşşşşşşş ama kimn aldığını görmemiş güya bi arkadaşından şüpheleniyor

ya şantiyede olabilir böyle şeyler
orda gurbeti yaşıoz diye bir coğu neler yapıo
illa eşinde yapmış die bişey yok.
sen bebeği üzme..

Sen deki ben bu mesajların içeriğini bulucam felan blöf yap :)))
belki dürüstçe söyler sana olmazmı kız hala açmıyormu sıkacam onunda gırtlağını valla tabii bulursam
korkmuyoki gidip savcılıktan alalım diyo

yok canım geçmişine baktım tertemiz sadece 28 mayısı 29 a bağlayan gece var

yok canım sadece ona çekilmiş

ozaman eşin haklı olabilir bence
hani başka günlerde yine böyle konuşmalar yapmış olsa yine mesajlar olsa sürekli
arayışı vardı derdim ama eşinin dediği gibi tamamen tesadüf olabilir bu tamamen dediği gibide olabilir sanki

yastığının altından biri çekmiş almışşşşşşşşşşşşşş ama kimn aldığını görmemiş güya bi arkadaşından şüpheleniyor

ayy çocuk mu bunlar ya...en komik şeyi demiş. yani istedi verdim dese yine bir nebze tamam dicem.

ay bir de yaşı küçük. bana da en tuhaf gelen yastık altından çekme olayı. yani telefonumu yastık altından çeken insanla aynı odada nasıl can güvenliğim olsun. yarın karımın telini alır onu arar. kullanma amacı ne o zaman? yani bence hala aynı tezdeyim ben. bunun canı sıkıldı akşam nete girdi biriyle tanıştı. telde bir macera yaşamak istedi. kötü anlamda değil zaman geçsin diye. ayrıca msn de de konuşuyorlardır. evet operatör geçmişine kesin bakılmalı. faturalıdır inşallah hattı yoksa nasıl çıkartacak arama geçmişini?

Online işlemlerden bakabilir

korkmuoyorsa herifin temiz olabilir

herif pişkin ayağına yatıyor da olabilir. biz tabi olasılıklara bakıyoruz. en önemli ayrıntı eşini tanıyorsun.. benim kocam yapmaz diyemeyiz ama en azından uzak bir ihtimaldir bazılarına göre. bazıları için de gözler bile fıldır fıldırdır. aysalının eşi nasıl acaba? 2,5 ay da şantiyede tek başına geçmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…