evet bandan sonra adam olmaya karar veriyorsun sonra yine aynı tas aynı hamam.
benim internetçi takip ediyor ilk başlar girmedim. sonra yine girdiğim saat sayısı artıyor. bakalım inşallah faka basmam. bunun gibi bir şey
evet pek tabi olabilir
hemen kötü düşünme
hemde o yaşlarda aile baskısı çoksa daha ilgnç geliyor öyle şeyler
ha bide asyalı o günden başka konuşma varmı aynı tlf nosu ile başka günlerde ve saatlerde
ve birde bişi daha sorcam sana
o tlfnda yine o saatlerde başka nolarla olan mesajlaşmalar varmı ? yada gece geç saatte görüşmeler ?
hee adam evde kalmıyor yani. aslında tel olayında bunlar çocuk değil benim kontörüm yok seninkini kullanayım olayı olsa. aklıma gelen asyalıyı aldatma düşüncesi değil de orada yalnızlıktan sıkılan salak bir adam moduna geçip internetten macera yaşamak istemiş olabilir. inşallah da arkadaşı çekmiştir mesajları. burada sakin olmak lazım öncelikle yoksa ters teper. nasıl takip edilebilir ki. inkar edeceği varsa aynen de öyle der biri çekti vs.
yastığının altından biri çekmiş almışşşşşşşşşşşşşşama kimn aldığını görmemiş güya bi arkadaşından şüpheleniyor
çenesi yeter
korkmuyoki gidip savcılıktan alalım diyoSen deki ben bu mesajların içeriğini bulucam felan blöf yap :)))
belki dürüstçe söyler sana olmazmı kız hala açmıyormu sıkacam onunda gırtlağını vallatabii bulursam
Kız 14 yaşındaymış, ben en çok bu kısma takıldım
Bi de eşi pek fazla bişey söyleyemiyo
Operatör geçmişine bakmakta fayda var
Arkadaşı attı diyelim, sadece tek güne ait olmalı
Düzenli mesaj gidiyosa her gün maalesef arkadaşı olamaz
yok canım sadece ona çekilmiş
yastığının altından biri çekmiş almışşşşşşşşşşşşşşama kimn aldığını görmemiş güya bi arkadaşından şüpheleniyor
korkmuyoki gidip savcılıktan alalım diyo
yok canım geçmişine baktım tertemiz sadece 28 mayısı 29 a bağlayan gece var
korkmuyoki gidip savcılıktan alalım diyo
yok canım geçmişine baktım tertemiz sadece 28 mayısı 29 a bağlayan gece var
1 gece mesaj yazmış ve polislik mi olmuşlar :44:
ayy çocuk mu bunlar ya...en komik şeyi demiş. yani istedi verdim dese yine bir nebze tamam dicem.
ay bir de yaşı küçük. bana da en tuhaf gelen yastık altından çekme olayı. yani telefonumu yastık altından çeken insanla aynı odada nasıl can güvenliğim olsun. yarın karımın telini alır onu arar. kullanma amacı ne o zaman? yani bence hala aynı tezdeyim ben. bunun canı sıkıldı akşam nete girdi biriyle tanıştı. telde bir macera yaşamak istedi. kötü anlamda değil zaman geçsin diye. ayrıca msn de de konuşuyorlardır. evet operatör geçmişine kesin bakılmalı. faturalıdır inşallah hattı yoksa nasıl çıkartacak arama geçmişini?
Kız 14 yaşındaymış, ben en çok bu kısma takıldım
Bi de eşi pek fazla bişey söyleyemiyo
Operatör geçmişine bakmakta fayda var
Arkadaşı attı diyelim, sadece tek güne ait olmalı
Düzenli mesaj gidiyosa her gün maalesef arkadaşı olamaz
ay bir de yaşı küçük. bana da en tuhaf gelen yastık altından çekme olayı. yani telefonumu yastık altından çeken insanla aynı odada nasıl can güvenliğim olsun. yarın karımın telini alır onu arar. kullanma amacı ne o zaman? yani bence hala aynı tezdeyim ben. bunun canı sıkıldı akşam nete girdi biriyle tanıştı. telde bir macera yaşamak istedi. kötü anlamda değil zaman geçsin diye. ayrıca msn de de konuşuyorlardır. evet operatör geçmişine kesin bakılmalı. faturalıdır inşallah hattı yoksa nasıl çıkartacak arama geçmişini?
korkmuoyorsa herifin temiz olabilir
Ve elbisem gelir
he bi ism söylese bari
bu arada elmayra neden senden bi yorum çıkmıyor boşa kürek çektiğimimi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?