- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ahahahaha şaka mı yapıyosun ahahahahah
sene ne dedin pekii ,
ben olsam yeminle derdim ki yemeğe çağırdınız diye aç geldim bilseydim yerde gelirdim zahmet etmeyin çok oturmucam zaten birazdan gider yerim evimde
Elmis kadim beni seviyo
Evide dort dortluk ama neden boule yapiyo bilmem bana tayt aliyo kendinede aynindan aliyo
Bisey alcam etcem desem benden once yapar duvar kagdi yapcam mutfagi korkarim ilk gidisinde onun evinde gorcem
1 saat yemeğe gittim geldim
ortalığın tozunu attırmışsınız uleeeyn
oku oku bitiremedim
benim hakkımda bişey yazdıysanız hepinizi döverim uleeeyn
bu arada mallık sıralamasında ilk 3 e girerim sıramı kimseye vermem
niye sen kaynanamısın
maşallah burcu, doruk için böyle insanlarla irtibat halinde olman şans
aile iyi olunca kocada bi sorun oluyor illaki
hepsinin iyi olmasına denk gelmedim henüz
hem aile hem koca kötüyse o daha berbat tabi :)
bende öyle istiyorum suanda bayramdan bayrama gidiyorum birde kandillerde arıyordum.
hepte böyle olsun zaten..
mesala suan doruk babannesinde
ex kvlide aradı beni
yavrum doruk yüzmeye gidicekmiş alınıcak ne var babana söyliyeyim alsın..
bende söyledim sunlar sunlar anne ama zahmet etmeyin ben alırım ona dedim
şimdi ben bu insanları nasıl silerim
nasıl saygısızlık yaparım
yada nasıl anne baba demeyi keserim.
Elmis kadim beni seviyo
Evide dort dortluk ama neden boule yapiyo bilmem bana tayt aliyo kendinede aynindan aliyo
Bisey alcam etcem desem benden once yapar duvar kagdi yapcam mutfagi korkarim ilk gidisinde onun evinde gorcem
ebet biliorum yenilerine dediydin bende onlara cvp verdim ama eskiyide araya sıkıştırdım
Yok eskilerine demedim ben
Yenisine sıcak bakmadın ya, o halde mesafe en iyisi dedim
Alimden zalim doğabiliyo maalesef senin ex anne babasına çekmemiş
Cute, bi nevi rekabet kıyas
Bu yaşının olgunluğuna varmamış her kayınvalide de var ne yazık ki
Ben anlatsam sanırsınız ki kayınvalidem yeni gelin oluyo, ben ya da kızı değil
Bencil çok, bana özel değil yani yapısı öyle ( Kendi kızını da düşünmediğinden, aman beni niye düşünsün ki bu kadın diyorum artık. Önceden tanımıyodum kendi annem gibi fedakar, düşünceli bi anne sanmıştım )
Oğlunu kıskanıyo cnm ya da senin yaptıklarını gerçekten beğeniyo. Fesatlık yok icinde ama kendince yarısıyo işte, hoşgör sallama
Leynn hepimis birinciyiz
okumayı bıraktığımda konular mallıktaydı
kaynanaya mı geçtiniz
yok kızz ben taze gelinim 2 senelik
kaynanamla aram çok iyi ama
kandilde aramamıştım kendisi dün aradı baya bozulmuş
yemeğe cagırdın ac geldım bende normal olarak dedım üstelik evdeki zeytın yaglı sarmamıda bırakarak :):)
haa birde bana birşey diyecek olursa oğlunu arayıp söyler ogluda bana söyler bende oğluna cevap veririm oda anasına söyler vs vs kısır döngü uzayıp gider,yani bir başarı ödülü almıstım bir yerden onun için bile oğlunu aradı tebrık ettı ,benle konusmadan :):)
haa birde bana birşey diyecek olursa oğlunu arayıp söyler ogluda bana söyler bende oğluna cevap veririm oda anasına söyler vs vs kısır döngü uzayıp gider,yani bir başarı ödülü almıstım bir yerden onun için bile oğlunu aradı tebrık ettı ,benle konusmadan :):)
bende kv ameliyat olunbca yanında kaldım refakatçı olarak sabah da 7 de hastaneden çıktım eve gittim yemek yaptım akşamına yeriz herp birlikte götürürüm kv ye diye ordan işe gittim hiç uyumadan , akşama gittim kv ye kardeşi ve kardeşinin eşide vardı hep birlikte yedik yemeği benim yaptığım yemeğin yarısı arttı , daha sabah yaptım düşünün ve yarında yenir yani o yemek , benim kv naptı dersin aldı kalan yemeği çöpe atttı ben şok oldum hani diceksiniz belki beklemiş yemeği sevmiyodur diye ama o akşam sofrada 4 gün önce yapılmış prinçleri kurumuş dolma da vardı ,
hatta kardeşi dedi kız o kadar emek vermiş insan bi sorar belki evine götürcektir ayıp yani dedi , bende salak gibi ertesi güne bi yemek daha yaptım ondada niye yapıyosun ben sana yapma demiyommuyum ben yemiyorum kendiniz yersiniz dedi tamam dedim bende
okumayı bıraktığımda konular mallıktaydı
kaynanaya mı geçtiniz
yok kızz ben taze gelinim 2 senelik
kaynanamla aram çok iyi ama
kandilde aramamıştım kendisi dün aradı baya bozulmuş
ben bu kk da gelini doğum yapınca oğlunu tebrik eden kv bile biliyorum :
bende kv ameliyat olunbca yanında kaldım refakatçı olarak sabah da 7 de hastaneden çıktım eve gittim yemek yaptım akşamına yeriz herp birlikte götürürüm kv ye diye ordan işe gittim hiç uyumadan , akşama gittim kv ye kardeşi ve kardeşinin eşide vardı hep birlikte yedik yemeği benim yaptığım yemeğin yarısı arttı , daha sabah yaptım düşünün ve yarında yenir yani o yemek , benim kv naptı dersin aldı kalan yemeği çöpe atttı ben şok oldum hani diceksiniz belki beklemiş yemeği sevmiyodur diye ama o akşam sofrada 4 gün önce yapılmış prinçleri kurumuş dolma da vardı ,
hatta kardeşi dedi kız o kadar emek vermiş insan bi sorar belki evine götürcektir ayıp yani dedi , bende salak gibi ertesi güne bi yemek daha yaptım ondada niye yapıyosun ben sana yapma demiyommuyum ben yemiyorum kendiniz yersiniz dedi tamam dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?