09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahaha şaka mı yapıyosun ahahahahah

diyorum ya mıknatıs gibi cekıyorum arkadas ben

sene ne dedin pekii ,

ben olsam yeminle derdim ki yemeğe çağırdınız diye aç geldim bilseydim yerde gelirdim zahmet etmeyin çok oturmucam zaten birazdan gider yerim evimde

yemeğe cagırdın ac geldım bende normal olarak dedım üstelik evdeki zeytın yaglı sarmamıda bırakarak :):)

Benimde kp benimle irtibat halinde bana sorar eder demin aradi gezdiriyomu sizi dedi
Bu aksam suraya cikmak istiyodum evde duralim diyo dedim aksama cikariz
Sey arabamiz varda kolay yani cikmak

Elmis kadim beni seviyo
Evide dort dortluk ama neden boule yapiyo bilmem bana tayt aliyo kendinede aynindan aliyo

Bisey alcam etcem desem benden once yapar duvar kagdi yapcam mutfagi korkarim ilk gidisinde onun evinde gorcem

Oğlunu kıskanıyo cnm ya da senin yaptıklarını gerçekten beğeniyo. Fesatlık yok icinde ama kendince yarısıyo işte, hoşgör sallama

Leynn hepimis birinciyiz

Yok eskilerine demedim ben
Yenisine sıcak bakmadın ya, o halde mesafe en iyisi dedim
Alimden zalim doğabiliyo maalesef senin ex anne babasına çekmemiş

Elmis kadim beni seviyo
Evide dort dortluk ama neden boule yapiyo bilmem bana tayt aliyo kendinede aynindan aliyo

Bisey alcam etcem desem benden once yapar duvar kagdi yapcam mutfagi korkarim ilk gidisinde onun evinde gorcem

Cute, bi nevi rekabet kıyas
Bu yaşının olgunluğuna varmamış her kayınvalide de var ne yazık ki
Ben anlatsam sanırsınız ki kayınvalidem yeni gelin oluyo, ben ya da kızı değil
Bencil çok, bana özel değil yani yapısı öyle ( Kendi kızını da düşünmediğinden, aman beni niye düşünsün ki bu kadın diyorum artık. Önceden tanımıyodum kendi annem gibi fedakar, düşünceli bi anne sanmıştım )

ebet biliorum yenilerine dediydin bende onlara cvp verdim ama eskiyide araya sıkıştırdım

bende kv ameliyat olunbca yanında kaldım refakatçı olarak sabah da 7 de hastaneden çıktım eve gittim yemek yaptım akşamına yeriz herp birlikte götürürüm kv ye diye ordan işe gittim hiç uyumadan , akşama gittim kv ye kardeşi ve kardeşinin eşide vardı hep birlikte yedik yemeği benim yaptığım yemeğin yarısı arttı , daha sabah yaptım düşünün ve yarında yenir yani o yemek , benim kv naptı dersin aldı kalan yemeği çöpe atttı ben şok oldum hani diceksiniz belki beklemiş yemeği sevmiyodur diye ama o akşam sofrada 4 gün önce yapılmış prinçleri kurumuş dolma da vardı ,

hatta kardeşi dedi kız o kadar emek vermiş insan bi sorar belki evine götürcektir ayıp yani dedi , bende salak gibi ertesi güne bi yemek daha yaptım ondada niye yapıyosun ben sana yapma demiyommuyum ben yemiyorum kendiniz yersiniz dedi tamam dedim bende

haa birde bana birşey diyecek olursa oğlunu arayıp söyler ogluda bana söyler bende oğluna cevap veririm oda anasına söyler vs vs kısır döngü uzayıp gider,yani bir başarı ödülü almıstım bir yerden onun için bile oğlunu aradı tebrık ettı ,benle konusmadan :):)

Oğlunu kıskanıyo cnm ya da senin yaptıklarını gerçekten beğeniyo. Fesatlık yok icinde ama kendince yarısıyo işte, hoşgör sallama

Leynn hepimis birinciyiz

tamam canım, zaten çok paylaşımcı insanlar olduğumuz için
sıkıntı yok yani, birinciliğide paylaşırız

okumayı bıraktığımda konular mallıktaydı
kaynanaya mı geçtiniz
yok kızz ben taze gelinim 2 senelik
kaynanamla aram çok iyi ama
kandilde aramamıştım kendisi dün aradı baya bozulmuş

ahahah
bende kaynanamla aram iyi dedim bana sen kötüsün ozaman dediler cicim

e tabi kocan olmasa başaramazdın muhakkak

ben bu kk da gelini doğum yapınca oğlunu tebrik eden kv bile biliyorum :

Kotu niyetli degil saf hatta ama guzel bi kadin acik filan modern boyle benimde hep giyinmemi boyanmami ister bebe yaka giysem ne kadar kapali giyinmisin boyle diyooo ama iyiler ya da nolcak egeye hediye aliyoyalar,bastirip kicimi oturim bence

vışşş aney böylesine zıkkımın kökünü ye demek lazım ama olmuyor işte

okumayı bıraktığımda konular mallıktaydı
kaynanaya mı geçtiniz
yok kızz ben taze gelinim 2 senelik
kaynanamla aram çok iyi ama
kandilde aramamıştım kendisi dün aradı baya bozulmuş

Bu kandilleşmek bana oldum olası sacma gelir, duamı eder otururum kendi babamı bile aramam

ay seninki numunelikmiş hic anlatmıyosun radyo

ben bu kk da gelini doğum yapınca oğlunu tebrik eden kv bile biliyorum :

yok artık puhahahahah

Sovr sen böyle taklaya gelmezdin şaşırdım
Cidden iyi niyetliydi halbuki
Menopozdan mıdır nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…