ayy bizimki allı morlu ne varsa beğenir,yeterki genç işi ve kokoş olsun.
nişanlıyken anne blüzü aldım,krem renkli incili
beğenmedi,görümceme aldığım pembe fırfırlı bluze saldırdı
oyy maşallah şanslısın ozaman.benimki 60 yaşında ama hepimize taş çıkartır
aynen öyle bacım,sağı solu belli değil enteresan bir kişilik
benimkilerde öyle gofretto bazen eşim eve geç geliceği zaman evde uğraşma gel beraber yiyelim der giderim bulgur pilavı yapmış tek şaşırırım mesela yemek zor geliyosa yap yanına bi çorba demi, gerçi bu kadının yemek kültürü yok
,
benimkide 49 yaşında 2 oğlu var çıtır bizim kaynanalar
ilk zamanlar baya sıkıntılıydı görüş farkı bakış açıları v.s.eşin iyi mi barı tatlım
Ben hakkını yemeyeyim şimdi
Kayınvalidem sevdiğimiz şeyleri yap
Hep hamur işiadetleri öyle galiba ama benimde işime geliyo
Seviyorum o tarz şeyleri
Tek bize değil evine kim giderse gitsin 4-5 çeşit ikramı olur
yuh kız haftada bir halımı silinirhalılarım acık renk haftada 1 kez silerim ama yınede kırlenır her geldıgındede halıların kırlenmıs yıkat falan der neyse son geldıgınde kendım actım konuyu halıyı yıkattım nasıl olmus dedım aaaa valla kendıne gelmıs rengı dedı:):)
halbu ki yalaaaannn sadece süpürdüm silmedim bile hele yıkamaya hiç vermedım demekkı derdı baskaymıs :)
Demek ki bunların hepsi aynı akşam sekizden sonra arayınca sesleri bozuk gelirdi
bide benimki her gittiğimizde oğluna ballı süt içirmemi söylüyo, gece üstü açılıyomu diye soruyo,sevdiği yemekleri yapmamdan bahsediyo,dolaba soğuk su koymamamdan bahsediyo sanki o evde bitek kendi oğlu yaşıyo yada ben 2. annesiyim
birde benimki bulaşıukk mak . hiç çalıştırmaz hani çok bulaşık olsa bile çalıştırmaz mesela ameliyatın 2. günü 6 kişi yemek yedik birsürür tabak bardak tencere tava makinayı doldurur yani yok elde yıkandı anlam veremiyorum makina çalışmamaktan bozulcak
benimkine bişiyi alır götürdüm ilk zamanlarda aaa sağol bbilim ne güzelmiş ama benimde buna ihtiyacım yoktu keşke şunu alsaydın derdi
halılarım acık renk haftada 1 kez silerim ama yınede kırlenır her geldıgındede halıların kırlenmıs yıkat falan der neyse son geldıgınde kendım actım konuyu halıyı yıkattım nasıl olmus dedım aaaa valla kendıne gelmıs rengı dedı:):)
halbu ki yalaaaannn sadece süpürdüm silmedim bile hele yıkamaya hiç vermedım demekkı derdı baskaymıs :)
yuh kız haftada bir halımı silinir
yok artık, eşek kadar adamları hala çocuk gibi gören anneler beni deli ediyor
imkanı olsa çıktığı yere geri sokacak sanki
seninki arsızmış canım,şunu alsaydın denir mi
yok artık, eşek kadar adamları hala çocuk gibi gören anneler beni deli ediyor
imkanı olsa çıktığı yere geri sokacak sanki
seninki arsızmış canım,şunu alsaydın denir mi
takıntılıyım ben canım,gunde 2 kez süpürge 2 kez silme haftada bir cam ve halı silme yapıyorum evde kaldıgım 20 gün boyunca :):) kii ben 10 gun 24 saat calısan bir insanım daha dogrusu insanmıyım ben :)
takıntılıyım ben canım,gunde 2 kez süpürge 2 kez silme haftada bir cam ve halı silme yapıyorum evde kaldıgım 20 gün boyunca :):) kii ben 10 gun 24 saat calısan bir insanım daha dogrusu insanmıyım ben :)
bide benimki her gittiğimizde oğluna ballı süt içirmemi söylüyo, gece üstü açılıyomu diye soruyo,sevdiği yemekleri yapmamdan bahsediyo,dolaba soğuk su koymamamdan bahsediyo sanki o evde bitek kendi oğlu yaşıyo yada ben 2. annesiyim
gofret sızınkıler baska mısafırlere karsı nasıllar?
haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadarpismiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?