09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bide benimki her gittiğimizde oğluna ballı süt içirmemi söylüyo, gece üstü açılıyomu diye soruyo,sevdiği yemekleri yapmamdan bahsediyo,dolaba soğuk su koymamamdan bahsediyo sanki o evde bitek kendi oğlu yaşıyo yada ben 2. annesiyim

birde benimki bulaşıukk mak . hiç çalıştırmaz hani çok bulaşık olsa bile çalıştırmaz mesela ameliyatın 2. günü 6 kişi yemek yedik birsürür tabak bardak tencere tava makinayı doldurur yani yok elde yıkandı anlam veremiyorum makina çalışmamaktan bozulcak

benimkine bişiyi alır götürdüm ilk zamanlarda aaa sağol bbilim ne güzelmiş ama benimde buna ihtiyacım yoktu keşke şunu alsaydın derdi

bizimkilerde yemek kültürü ve bilgi var ama anlayamadım duruşlarını
kafam tıkanıyor konu onlar olunca.

eşin iyi mi barı tatlım
ilk zamanlar baya sıkıntılıydı görüş farkı bakış açıları v.s.
her iyi insan olan iyi bir eş olamıyor burucucum evlilik çok başka bir dünya bilirsin
şimdi bazı şeylere ve birbirimize biraz daha alıştık idare ediyoruz bakalım.

halılarım acık renk haftada 1 kez silerim ama yınede kırlenır her geldıgındede halıların kırlenmıs yıkat falan der neyse son geldıgınde kendım actım konuyu halıyı yıkattım nasıl olmus dedım aaaa valla kendıne gelmıs rengı dedı:):)

halbu ki yalaaaannn sadece süpürdüm silmedim bile hele yıkamaya hiç vermedım demekkı derdı baskaymıs :)

benım kayınvalıdemde bız gıttıgımızde yapar eder ıkramm eder yanı

yuh kız haftada bir halımı silinir

Demek ki bunların hepsi aynı akşam sekizden sonra arayınca sesleri bozuk gelirdi

O yetmedi
Ertesi gün annemi ve 2 ablamı davet etmişti kaynanam
Bizde biraz geç te olsa katıldık
Bi içeri girdim anneanne ağlıyo böyle oldum
Anneme, ablamlara ve kayınvalidemin dıdısının dıdısına diyomuş ki
Hiç biri kandilimi kutlamadı

Ben şaşırdım ağlayınca bişey olmuş sandım
Görümceme dedim ki sizde mi kandilini kutlamadınız ? ( aynı binadalar )
Yooo dedi akşam 11 e kadar bizdeydi onun katına inmemişiz diye söylüyo
Sanki evinde duruyo da
Dedim hımmm eşim de aradı ama 10 dan sonra kandil olmazmış

yok artık, eşek kadar adamları hala çocuk gibi gören anneler beni deli ediyor
imkanı olsa çıktığı yere geri sokacak sanki

benimkine bişiyi alır götürdüm ilk zamanlarda aaa sağol bbilim ne güzelmiş ama benimde buna ihtiyacım yoktu keşke şunu alsaydın derdi

seninki arsızmış canım,şunu alsaydın denir mi

bu aksam esımle halı yıkamayı dusunuyorum
kendısının haberı yok zor bıseymı hıc halı sılmedım halı hıc yıkamadım yapabılırmıyım

edit : abım halı yıkama fabrıkası var
para gıtmesın dıye kendım yıkıyayım dıyom

gofret sızınkıler baska mısafırlere karsı nasıllar?

bugun 9 ay olmus evlenelı
eger bebegımız duruyor olsaydı 1 ay sonra dogacaktı belkıde dogmustu ben 7-8 aylık pırtlatıyorumda

yuh kız haftada bir halımı silinir

takıntılıyım ben canım,gunde 2 kez süpürge 2 kez silme haftada bir cam ve halı silme yapıyorum evde kaldıgım 20 gün boyunca :):) kii ben 10 gun 24 saat calısan bir insanım daha dogrusu insanmıyım ben :)

Son düzenleme:

bi kere dayanamayıp demiştim daha 2-3 aylık evliyim zaten alışma sürecim aynı isteklerini söyleyince oğlunun bakımıyla ilgili , çocuk değil salak değil yerse yer yemezse yemez hasta olursada kendi bilir acısını kendi çekçek benimde işim gücüm var sabah 7 de çıkıp akşam 7 de eve giriyorum kendimle mi uğraşayım onunlamı diye makinalı tüfek misali sonra tabi haklısın falan demişti de unuttu yine bi ayara gerekiyo

direk böyle demezde ima ederdi yani
artık ondan beri şöyle yapıyorum arıyorum görümcemi diyorumki annenin neye ihtiyacı var oda dur sorayım diyo soruyo sonra bana dönüyor gidip onu alıyorum bende
bu anneler gününde mesela aradım dedim çaycı alacam geçen sene ihtiyacım var diyodu dedim görümceme sonra annesine sormuş annesi demişki gerek yok benim çaydanlığım çok
ben kendime inox baharat takımı alayım siz bana parasını verirsiniz demiş
ama daha alamadı sanırım

geçen yılda görümcemle birleşip 6 tane sandayle aldık mutfak masasına

takıntılıyım ben canım,gunde 2 kez süpürge 2 kez silme haftada bir cam ve halı silme yapıyorum evde kaldıgım 20 gün boyunca :):) kii ben 10 gun 24 saat calısan bir insanım daha dogrusu insanmıyım ben :)

kendimden bir tane buldum
ayda 1 cam sılıyorum dıye
suandada 2 hafatda 1
bızım sayfa kızları benı pipirikli ilan etti

haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadar pismiyim acaba

banada pek insanmışsın gibi gelmedi androidmisin nesin
bu arada radoloji teknikerimisin gerçekten hangi cihaz çalışıyorsun ?

Bizim annesi değil de anneannesi öyle
Geçen anneler gününde kayınvalidemlere gittik, anneannesi aşure yapmış
Herkes yedi, eşim bu ara rejimde. Sonra yerim belki yeni kahvaltı ettik yemicem şu an dedi

Anneannesi zırt pırt yesene uğlanım, ay parçam diyo
Eşim yok filan diyo
Sonra bana dedi ki X e aşure getirsene
Dedim yemicem diyo, isterse kendi alır zaten. 3 yaşında bi kuzeni var eşimin, o da ordaydı. Onun adını verdim, X kadar değil bu isterse kendi yer dedim

gofret sızınkıler baska mısafırlere karsı nasıllar?

herkese aynılar yeme içme bol kendi kültürlerine göre yemekleride yöresel genelde cute
benim zoruma giden ben gelinleriyim ilkez gittim evlerine
değer görmek özel olduğumu hisstemek istedim
bunu göremedim onlarda

benim ailem çok güzel ağırladı özel bohçalar hazırladı v.s.

gelin olduğunu hissetmek istiyor insan özellkle ilk evlendiği dönemlerde

haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadar pismiyim acaba

ben halı hiç silmiyorum valla en son 3 yıl önce silmiştim herhal ya temizliğe kadın geldiğinde siler yada yıkmaya gönderirim
zaten çürük biriyim cam duvar veya halı silsem üstüne 1 hafta kalkamam muhtemelen kaslarım çok kötü benim sürekli omuz ve sırt ağrısı çekerim zaten
kız bide çalışıyoruz işide biz yapacaksan niye çalışalım ki
haftalık temizlik kafi bana benim için gerisini yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…