09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende hic ucuk cıkmaz biliyo musun? Hatta babaannem sey derdi korkunc bir ifadeyle "ölünce beyninde cıkar insanın" Nasıl korkardım, e be salak öldükten sonra cıkarsa cıksın :)

helicobakter die bi bakteri neden oluyor uçuğa eğer ona bağışıklılığın varsa ki bugüne kadar hiç çıkarmamışsan vardır
bundan sonrada hiç çıkarmazsın
benimde bağışıklılığım var sanırım bendede hiç çıkmadı şükür
eşimde çok çıkar benim yılda 4-5 kez çıkarır o

yanlışta biliyo olabilirim tabe

Son düzenleme:

Tıbbi bilimler sözlüğü gibisin

günaydın selamlar kızlarrr

elm bu aftlar sık sık tekrarlıyor mu birde sadece ağzının içindemi çıkıyo

günaydın selamlar kızlarrr

elm bu aftlar sık sık tekrarlıyor mu birde sadece ağzının içindemi çıkıyo

Günaydın ayıpSu :)

Evet tekrarlıyor Diş etimde, dilimde ağzımın icinde falan feci ya. Gülemiyorum bile.

Günaydın ayıpSu :)

Evet tekrarlıyor Diş etimde, dilimde ağzımın icinde falan feci ya. Gülemiyorum bile.

ayıpsuuu

yaaa doktora gittinmi hiç bi sıkıntıdan kaynaklı olmasın , bi ark. da da çıkıyodu baya bi araştırdılar hoş bişi çıkmadı ama yine de bi baktırmak lazımm ,

Günaydıııınn
güzel bir gün güzel bir hafta olsun
musmutlu olalııııım

Amenn

ayıpsuuu

yaaa doktora gittinmi hiç bi sıkıntıdan kaynaklı olmasın , bi ark. da da çıkıyodu baya bi araştırdılar hoş bişi çıkmadı ama yine de bi baktırmak lazımm ,

Gittim tabi, bu durum cocukluğumdan beri var. Epey arastırdık ama bişi cıkmadı. En son doktor cigerden gelebilir dedi :) Öyle kaldı. Allahtan sürekli değil, arada bir.

günaydın kızlar:79:
o aftlardan bende de çok çıkıyor. ırsi galiba . annemde de çok olurdu. şimdid eoğlumda oluyo

sılanın aslan gibi şarkısını dinledikçe sen geliyosun aklıma elmayra , sana uygun buluyorum bu şarkıyı bilmem doğru tahminmi. yine çalıyodu yazayım dedim

sılanın aslan gibi şarkısını dinledikçe sen geliyosun aklıma elmayra , sana uygun buluyorum bu şarkıyı bilmem doğru tahminmi. yine çalıyodu yazayım dedim

İvet

Ben de cok severim onu. Teşekkür ederim, her ne kadar kanarya olsam da

cmt. migren atağı geçirdim uzun zamandan sonra
kafamın hala zonk zonk sesleri dısında iyiyim elmi hanımcım..

siz nasılsınız iyisinizdir inşallah

Ayy cok gecmiş olsun, etkisi öyle uzun sürüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…