09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar Trabzon kıyafetimi aldım. pazartesi eklerim size ama gülmek yokk

ama niye bugün Pazar ki? ama niye bugün kimse yokki birazdan gösteriye gitmek üzere evden çıkacağım çok heyecanlıyım ve bildiğim herşeyi unuttumm:18::18::18::18:

şimdi burada olsaydınız bana destek olurdunuz offf.... hepinize iyi Pazarlarr ben kaçarr...

Günaydın hanımlar, hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah.

Gün aymakla aymamak arasında gidip geliyor

günaydınlar hepinizeeee
haftamız çoook güzel geçsin. mesai saatlerimiz hemen bitsin.. akşamları da sabahlar olmasın

Günaydın
ehliyetle ilgili sorum var konu acmıyım bu ara cok actım

Günaydın cnm

Sevgi pıtırcığı nasıl gecti hoplama zıplama anlat bakalım

Sor cnm, biliyorsak cvplarız

çok heyecanlandımmm bikaç yanlış yaptım ama farkedilmemiş oyun hareketli olduğu için hemen toparladım zaten ama çok gzeldiii. herkese tavsiye ederim

çok heyecanlandımmm bikaç yanlış yaptım ama farkedilmemiş oyun hareketli olduğu için hemen toparladım zaten ama çok gzeldiii. herkese tavsiye ederim

Boşandıktan sonra ilk yaptığım hoyturu aramaktı. Ama maalesef sezon ortasıydı kabul edilemedim. Yetişemezsiniz dedi adam ben de ona "ama ben doğuştan yetenekliyim" dedim yemedi

ehliyet kaca cıkıyor ya kurs harıcınde ben soyle ogrendım kurs ucretı+380 ehliyet+140 evrak toplama :)
hehe

Boşandıktan sonra ilk yaptığım hoyturu aramaktı. Ama maalesef sezon ortasıydı kabul edilemedim. Yetişemezsiniz dedi adam ben de ona "ama ben doğuştan yetenekliyim" dedim yemedi

bizimde ortasaydı canım. normalde almıyoruz ama 2 ders oyna bakalım ona göre karar veririz dediler. 2 ders sonunda da kabule dildim.
onlar eylülde başladı ben şubatta. ama hazirana kadar piştim

resim ekledim bakabilirsiniz

ehliyet kaca cıkıyor ya kurs harıcınde ben soyle ogrendım kurs ucretı+380 ehliyet+140 evrak toplama :)
hehe

Kurs:600
Sınav (meb. 50 (idi)) :
Direksiyon (meb): 50
Emniyet: 400 olması lazım emin değilim.
Evraklar : 50-75 (sabıka kaydı, sağlık raporu vs)

hesapla işte 1300-1400 bişi

piyon çok farklı olmuşsun kısss
çok şaşırdım
resimlerde görünen kadın her an mutfağa girip hamsi tava yapacakmış mısır ekmeği açacakmış gibi duruyor
rolüne iyi girmişssin vesselam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…