çok heyecanlandımmm bikaç yanlış yaptım ama farkedilmemiş oyun hareketli olduğu için hemen toparladım zaten ama çok gzeldiii. herkese tavsiye ederim
piyon çok farklı olmuşsun kısss
çok şaşırdım
resimlerde görünen kadın her an mutfağa girip hamsi tava yapacakmış mısır ekmeği açacakmış gibi duruyor
rolüne iyi girmişssin vesselam
o kadar hamarat değilim canım maalesef. elim ağırdır mutfakta. temizliğde hiç sevmem. ama eve temizlikçi alınca mutfak sevdiğim uğraşlar arasına giriyor orası ayrı
balıksa dışarda severm evde pis kokuyor hassasım kokulara karşı. parfüm delisiyim öyle balık kızartma falan beni bozar üstüme neyim siner
Günaydın herkese
piyonist atlattın gösterini sonunda rahatlamışsındır, başka gösterilerin var mı?
ne kadar süre kalıyorsunuz sahnede
bu aralar balığın feriştahını yapsan yemem zaten isabet olmuş
burnuma çok pis kokiirrrrrrrrrr
tam benlik olmuşsunn. haha ama dışarıda yemelisin bence çok faydalı özellikle hamişler için. güzel bi yerde ve aık havada yersen rahatsız olmazsın belki. dipnot balıktaki kılçıktan nefret ederim temizlenmiş yerim her şekilde..
günaydıııın herkeslere,hala ayıkamadım
gelir gelmez işe gömüldüm kafam bi milyon
Lan ağzımın icinde yara cıkmış, tam konusucam feci acıyo, "aft". Allah sus mu diyo ki bana
bune kız heryerin yara döküyo senin
geçen gözün bugün azın
hayırmı?
gözün nasıl oldu ?
Bir yerden cıkıcak işte. O gün senden sonra teramisin :) aldırdım. O akşam sürdüm, sabah sürdüm hemen gecti valla cok saol.
Annem kücükken cok yalan söylersen cıkar yara derdi
Bir yerden cıkıcak işte. O gün senden sonra teramisin :) aldırdım. O akşam sürdüm, sabah sürdüm hemen gecti valla cok saol.
Annem kücükken cok yalan söylersen cıkar yara derdi
ne demek bişey değil
çok yalan sölemicen o vakit
azın içinde önerim olcak ama
karbonat sürebilirsin hemen geçirmez gerçi o
hem yakar biraz ama iyi gelir derler bizim burda
birde biz burda öyle yaralara dut pekmezi süreriz orjinal olmalı fakat
ama baktın çok kötü bir eczaneye uğra orada yapma bir krem gibi bişi var ben almıştım bölye kulak çubuğunu batırıyon tam yaranın üstüne sürüyon başka yere değirmeden 2 sürmeye hemen geçiriyor
yalanÇÇı seni. kardeşinden ne haber canım? bu arada kardeşin kızmı erkek mi?
ne demek bişey değil
çok yalan sölemicen o vakit
azın içinde önerim olcak ama
karbonat sürebilirsin hemen geçirmez gerçi o
hem yakar biraz ama iyi gelir derler bizim burda
birde biz burda öyle yaralara dut pekmezi süreriz orjinal olmalı fakat
ama baktın çok kötü bir eczaneye uğra orada yapma bir krem gibi bişi var ben almıştım bölye kulak çubuğunu batırıyon tam yaranın üstüne sürüyon başka yere değirmeden 2 sürmeye hemen geçiriyor
Kardeşim iyicnm, yani iyiyi oynuyo.
Nevsehire gönderdi banka onu, hava değişimi iyi gelecek. Kız.
Karbonat sürdüm ama ancak iki üc güne söndürür, tesekkür ederim. Lokman Hekim
hekim bacı oldum bende
bak karbonatı sende biliyormuşsun ama
günaydın canım.. seni okuyabilmek ne hoşş
atlattım canım çok şükür. bir dahaki gösterimiz fransa da canım Türkiyeyi temsilen gidiyoruz. temmuz 12de yolcuyuz Allah kısmet ederse..
sahne süremiz 16 dk falan ama Karadeniz de o süre bi bakımdan hareketlerden nasıl geçiyor anlamıyorsun, diğer bakımdan ise hareketler çok yorucu saatlerce sahnede gibisin
Sanırım bu aftlar cigerden geliyormuş. Epey tetkik yaptırmışık bir dönem ama gecmedi :S
bunu hiç duymadım ben
sanmıyorum ordan geldiğini yada bilmiyorum diyim
ama uçuktan endişe ederim ben
çok şükür daha hiç uçuk çıkarmadım
bazısı sürekli uçuk çıkarır
o tehlikeli işte o şekildeyken bir bebek öpmemek gerek onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?