morarıyormuymuş ki aaaaaaaaaaaa
blii peki tehliye 3 aylıktan sonra bitiyo dimi hani ilk 3 ay tehlikeli derler ya hep
Erkek kardeşim yaşında vardı yoktu. Annem altını bağlamdı, totosunda bir donlar örümceğe bindirdi o da salonda cirit atıyo. Kız kardeşim de o zaman 9 yaşında falan. Kafasını örümceğin altına sokup ceee falan diyo, tam kafayı aşağı eğdi, erkek kardeşim şarıll diye suratına işedi ahahahahahaha ne gündü
Erkek kardeşim yaşında vardı yoktu. Annem altını bağlamdı, totosunda bir donlar örümceğe bindirdi o da salonda cirit atıyo. Kız kardeşim de o zaman 9 yaşında falan. Kafasını örümceğin altına sokup ceee falan diyo, tam kafayı aşağı eğdi, erkek kardeşim şarıll diye suratına işedi ahahahahahaha ne gündü
3 ay düşük açısından tehlikeli diyorlar sovr
oy bilmiyorum ya gebe kalıyorsun bir dert kalmıyorsun bir dert
3 ay düşük açısından tehlikeli diyorlar sovr
oy bilmiyorum ya gebe kalıyorsun bir dert kalmıyorsun bir dert
? yaşında vardı yoktu kıs elm
kız kardeşin erkek kardeşine ağzıma ettin dese haklı yani etmişliği var
bende baya küçüğüm ama hatırlıyorum 4-5 yaşında falandım sanırım , altım bağlanmıyo yani çişimi söylüyorum , bi ara hasta oldum çişimi yapamıyom acıyo acıyo diye , saatlerce uğraştılar yok ayakta yap yok oyunla yap yapamadım sonra annem bak dedi çişini yaparsan sana bebek alcam halının üstüne yapıvermiştim
Doğrana kadar ayrı bir dert. Doğurdun dert bitiyor mu?
Hele ilk çocuksa öyle mi böyle mi? Bebekler ilk doğduğunda biraz kafasının arkası çıkık olur ya. Normal doğum yapsaydın olmazdı dediler bana kadınlar. Neden bilinmez de. Çok korkmuştum. Sabah vizitesine dr gelmişti. Soracağınız bir şey var mı dedi bana. Ben de uzman mısınız dedim. Evet pediatri dedi. Dedim bebeğimin başı biraz arkaya çıkık gibi neden acaba? Adam güldü bana. Dedi ki: öyle bir hızlı değişecek ki sen bile şaşıracaksın. Bu çıkıklık falan kalmaz. Gerçekten 40 ı çıkmadan kafa yusyuvarlak oldu. Sonra yatarken kulakları kıvrılıyor diye kepçe kulak olacak diye üzülürdüm. Bandana taktım, şapka taktım. Sonunda ucundan bantladımkafasına. Sonra da bıraktım ucunu bu pimpirikliliğin. Her şey de yolunda..
sağol canım inş.bende öyle duyuyorum hep,
harbiden hamile kalmak ayrı dert sonrasında temkinli olmak ayrı sıkıntı , İnşallah 3 ay geçirrsin sağlıcakla sonrasındada tüm hamileliğini sağlıkla
1 yaşında işteyaşında derken ilk yasında ben bazen konusur gibi yazıyorum
ahahah aynen valla
bende baya küçüğüm ama hatırlıyorum 4-5 yaşında falandım sanırım , altım bağlanmıyo yani çişimi söylüyorum , bi ara hasta oldum çişimi yapamıyom acıyo acıyo diye , saatlerce uğraştılar yok ayakta yap yok oyunla yap yapamadım sonra annem bak dedi çişini yaparsan sana bebek alcam halının üstüne yapıvermiştim
sende pek pinpirikliymişsin harbikulağınımu yapıştırdın
sağol canım inş.
sende yetiş arkadamdan hadi
Hee o kulak yapıştırma fikri nereden geldi sence?????????????????????????????
Cevap:KK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?