09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Erkek kardeşim yaşında vardı yoktu. Annem altını bağlamdı, totosunda bir donlar örümceğe bindirdi o da salonda cirit atıyo. Kız kardeşim de o zaman 9 yaşında falan. Kafasını örümceğin altına sokup ceee falan diyo, tam kafayı aşağı eğdi, erkek kardeşim şarıll diye suratına işedi ahahahahahaha ne gündü

? yaşında vardı yoktu kıs elm

kız kardeşin erkek kardeşine ağzıma ettin dese haklı yani etmişliği var

3 ay düşük açısından tehlikeli diyorlar sovr
oy bilmiyorum ya gebe kalıyorsun bir dert kalmıyorsun bir dert

Doğrana kadar ayrı bir dert. Doğurdun dert bitiyor mu?
Hele ilk çocuksa öyle mi böyle mi? Bebekler ilk doğduğunda biraz kafasının arkası çıkık olur ya. Normal doğum yapsaydın olmazdı dediler bana kadınlar. Neden bilinmez de. Çok korkmuştum. Sabah vizitesine dr gelmişti. Soracağınız bir şey var mı dedi bana. Ben de uzman mısınız dedim. Evet pediatri dedi. Dedim bebeğimin başı biraz arkaya çıkık gibi neden acaba? Adam güldü bana. Dedi ki: öyle bir hızlı değişecek ki sen bile şaşıracaksın. Bu çıkıklık falan kalmaz. Gerçekten 40 ı çıkmadan kafa yusyuvarlak oldu. Sonra yatarken kulakları kıvrılıyor diye kepçe kulak olacak diye üzülürdüm. Bandana taktım, şapka taktım. Sonunda ucundan bantladım kafasına. Sonra da bıraktım ucunu bu pimpirikliliğin. Her şey de yolunda..

3 ay düşük açısından tehlikeli diyorlar sovr
oy bilmiyorum ya gebe kalıyorsun bir dert kalmıyorsun bir dert

bende öyle duyuyorum hep,

harbiden hamile kalmak ayrı dert sonrasında temkinli olmak ayrı sıkıntı , İnşallah 3 ay geçirrsin sağlıcakla sonrasındada tüm hamileliğini sağlıkla

bende baya küçüğüm ama hatırlıyorum 4-5 yaşında falandım sanırım , altım bağlanmıyo yani çişimi söylüyorum , bi ara hasta oldum çişimi yapamıyom acıyo acıyo diye , saatlerce uğraştılar yok ayakta yap yok oyunla yap yapamadım sonra annem bak dedi çişini yaparsan sana bebek alcam halının üstüne yapıvermiştim

bende doğduğumda bi süre kafam uzunmuş uzaylı gibi annemler korkmuşlar öyle kalcam diyede sonra düzelmişim

selaaam

ahahahaha alemsin ahahah rüşveti duyunca ulu orta

sende pek pinpirikliymişsin harbi kulağınımu yapıştırdın

bende öyle duyuyorum hep,

harbiden hamile kalmak ayrı dert sonrasında temkinli olmak ayrı sıkıntı , İnşallah 3 ay geçirrsin sağlıcakla sonrasındada tüm hamileliğini sağlıkla
sağol canım inş.
sende yetiş arkadamdan hadi

1 yaşında işte yaşında derken ilk yasında ben bazen konusur gibi yazıyorum

ahahah aynen valla

zaten çocukken helede bebekken çocuk kakasını yapınca bile sevindirik oluyon
benim oğlumda kabızdı sürekli 10 günde bir kaka yapardı 5-6 aylığına kadar kakasını yapınca bir sülalayese arayıp oğlum kaka yaptı müjde diye iletirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…