09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

blim , benım plt de yuksek geçende yazdımda yuksek oldumu phtı çok demek.ama az oldumu sıkıntı canımın içi..
ben kendimde olduğu için çok araştırdım bu konuyu ıtp olsun dua edind edi profa sordum.

Son düzenleme:

O da var canım tabi.. herkes bir şey der. Onu ye bunu yeme. Hatta bir kere soda içiyordum burada. Temizlikçi kadın dedi: bizim bir tanıdık vardı çok soda içiyor diye erken doğum yaptı. Dr sodadan demiş. Ben: bön bön kaldım resmen.
Her şeye rağmen dr ye sordum. Yok öyle bir şey ama çok içme dedi. Hani mide yanmaları falan oluyordu ya. Ben de olips e sardım kendimi.

Off fallen ya canım. Allah yardımcısı olsun onların inşallah. Dermansız dert yoktur inşallah sağlığına kavuşur o melek. Biz de dua edelim..
Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin.

ya 4 aylık çocukta nasıl oluyorda kanser çıakbiliyor anlamıyorum ya
aha bebek sigaramı içti ? stresemi girdi? alkolmu aldı? doğalmı beslenmedi ?
tövbe yarabbim ya allah acil şifasını versin inş.
allah bizim günahlarımızın bedeli evlatlarımızla ödetmesin

amiin rabbim kimseyi evladınla sınamasın inşlalah

Çok moralim bozuldu bilim ya. Yani o günahsız hiçbir şeyden haberi olmayan bebek için mi üzülürsün. O anne baba ne umutlarla bekledi onlar için mi?
Allah’ım inşallah en kısa zamanda şifa versin diyebiliyoruz bir tek.

ITP olabilir Allah vermesin dile almak istemiyorum lös.....olabilir (

Allah korusun cnm. Derdi veren Allahım sifasını da versin inşallah Cok üzüldüm.

Hamile bir arkadaş yanıma geldi, hadi kahve ısmarlim (türk kahvesi) sana dedim, söyledik iciyoruz, temizlik görevlisi geldi o arada "x hanım x hanım bizim bi y vardı, böyle hergün türk kahvesi icerdi bebek öldü karnında" dedi. Kızın boğazına kactı :) sapasağlam doğurdu cok sükür.

Senin çekirge nerde bu arada?

cekirgeme ayıplı dersler veriyorum :)

İşi var heralde.

zaten bu temizlikçiler yemekhaneciler o kadar çok şey biliyor ki... bazen sinir ediyorlar insanı hakketten. hele hastanelerdeki hasta bakıcılar. Allahım hepsi lisanslı doktor.

zaten bu temizlikçiler yemekhaneciler o kadar çok şey biliyor ki... bazen sinir ediyorlar insanı hakketten. hele hastanelerdeki hasta bakıcılar. Allahım hepsi lisanslı doktor.

Hem de uzmanlıklarını vermişler pratisyen de değiller

ilk aylardada sanıyorsun bebek kilodun içine düşecek
şunu yapma düşer
ıhlamur içme düşer
nane çayı içme düşer
yeşil çay içme zarar
sanıyorum bebekler pıt diye düşecek
ha benimki düşüyo o ayrı
düşecekse naparsan yap düşüyo zaten düşmeyeceksede sek rakı içsen yine düşmez

canım sen hala hamilesin değilmi:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…