zaten çocukken helede bebekken çocuk kakasını yapınca bile sevindirik oluyon
benim oğlumda kabızdı sürekli 10 günde bir kaka yapardı 5-6 aylığına kadar kakasını yapınca bir sülalayese arayıp oğlum kaka yaptı müjde diye iletirim
Hee o kulak yapıştırma fikri nereden geldi sence?????????????????????????????
Cevap:KK
Gerçekten o kaka olayı çok hassas..her ailede var demek bu durum.
Selam kızlar
ahahahahahha İpek ahahah koptum cidden bantladınmı ahahahaha
nerdesin kıs sen dabah bi ara gördüm sonra kayboldun
bu arada kateii de yok kaç gündür ve gülenyelkende
1 kere kablo bantından azıcık tutturdum. Yumuşak oluyor ya. Sabaha zor çıkınca bir daha yapmadım. Eşim de kızdı. Kepçe falan da olmadı çok şükür. Ama ikinci olursa bu paniklerin hiç biri olmaz. İlk yaşayınca hani görgüsüzün oğlu oldu misali oluyor.
şu bi kadın vardı mankenmi ne o yapıştırmış
burdakilerde ordan duymuştur kesin
Bilmiyorumki canım yerdemiyim gökdemiyim Çok canım sıkkın
Ben de size birşey anlatayım:
Abim küçükken feci yaramaz birşeymiş. TV sehpasının yanında plastik bir su bardağı varmış büyükçe, annem dışarıdayken abicim gitmiş onun içine çişşş yapmış. Annem de dışardayken susamış, gelince bardağı dikmiş kafasına...
Gerisini anlatmama gerek yok sanırım
1 kere kablo bantından azıcık tutturdum. Yumuşak oluyor ya. Sabaha zor çıkınca bir daha yapmadım. Eşim de kızdı. Kepçe falan da olmadı çok şükür. Ama ikinci olursa bu paniklerin hiç biri olmaz. İlk yaşayınca hani görgüsüzün oğlu oldu misali oluyor.
Ben de size birşey anlatayım:
Abim küçükken feci yaramaz birşeymiş. TV sehpasının yanında plastik bir su bardağı varmış büyükçe, annem dışarıdayken abicim gitmiş onun içine çişşş yapmış. Annem de dışardayken susamış, gelince bardağı dikmiş kafasına...
Gerisini anlatmama gerek yok sanırım
Bilmiyorumki canım yerdemiyim gökdemiyim Çok canım sıkkın
hayırdır noldu dök içini rahatla
Ay inanamıyorum ipek yaa. Kızına anlatırsın seni mumya gibi bantladım diye
ayy bayılazaaam
ne oldu abla?
Kızlar arkadaşımın bebeği rahatsızlanmış henüz 4 aylık cildinde morarma olmul hemen hast götürmüşler
plt oranı 1 çıklmış yani trombosit üretmiyor ilik şu an onkolojide yatıyor dua edin ne olur
çok üzüldüm elim ayagım tutmuyor
ay yaaaaaaaaaaKızlar arkadaşımın bebeği rahatsızlanmış henüz 4 aylık cildinde morarma olmul hemen hast götürmüşler
plt oranı 1 çıklmış yani trombosit üretmiyor ilik şu an onkolojide yatıyor dua edin ne olur
çok üzüldüm elim ayagım tutmuyor
Ne anlama geliyor bilmiyorum ama allah sifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?