09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Gerçekten o kaka olayı çok hassas..her ailede var demek bu durum.

ipek alemsin yaa yazık çocuğa,

blim valla bizde istiyoruz ama daha 1 yıl sonra bakalım , İnşallah istediğimiz zaman olur

ahahahahahha İpek ahahah koptum cidden bantladınmı ahahahaha

1 kere kablo bantından azıcık tutturdum. Yumuşak oluyor ya. Sabaha zor çıkınca bir daha yapmadım. Eşim de kızdı. Kepçe falan da olmadı çok şükür. Ama ikinci olursa bu paniklerin hiç biri olmaz. İlk yaşayınca hani görgüsüzün oğlu oldu misali oluyor.

Ben de size birşey anlatayım:

Abim küçükken feci yaramaz birşeymiş. TV sehpasının yanında plastik bir su bardağı varmış büyükçe, annem dışarıdayken abicim gitmiş onun içine çişşş yapmış. Annem de dışardayken susamış, gelince bardağı dikmiş kafasına...

Gerisini anlatmama gerek yok sanırım

bide ilk gebeliği olanlar genelde şu yiyimi bunu yesem zararı olurmu modundalar
şunu yeme aman ha diye başlıyorlar

geçen biri konu açmıştı gebeyim kiraz çekirdeği yuttum bebeğime bişi olurmu diye çok pimpirikliyiz çok

şu bi kadın vardı mankenmi ne o yapıştırmış
burdakilerde ordan duymuştur kesin

Ay çok salak bir şey ya o. Doğa diye bir kızdı sanırım. Bu mankenler gerçekten salak oluyor. Dünyadan bir haber. Bir kere Aysu Baceoğlu’na başbakanı sormuşlardı. Yanlış isim söylemişti. Hadi bakan sorar da anlarım ama başbakanı dahi tanımayacak kadar dünyadan bir haber o süs bebekler.

tadı nasılmış acaba
fakat idrar çıktığı anda çok sterildir bunuda beliteyim
yinede içmem

eskiden babam çocukken korkana kendi idrarını içirirlermiş bizim burda nedense

Ay inanamıyorum ipek yaa. Kızına anlatırsın seni mumya gibi bantladım diye

ayy bayılazaaam
Bilmiyorumki canım yerdemiyim gökdemiyim Çok canım sıkkın

ne oldu abla?

hayırdır noldu dök içini rahatla

Ay inanamıyorum ipek yaa. Kızına anlatırsın seni mumya gibi bantladım diye

ayy bayılazaaam

ne oldu abla?

Kızlar arkadaşımın bebeği rahatsızlanmış henüz 4 aylık trombosit üretmiyor ilik şu an onkolojide yatıyor dua edin ne olur
çok üzüldüm elim ayagım tutmuyor

Son düzenleme:

Ne anlama geliyor bilmiyorum ama allah sifa versin inşallah

ay yaaaaaaaaaa ((((((((((((((((

offffffffffff allah sağlık sıhhat versin

belkide başka bişidir ve umarım başka bişidir
bizim arkadaşın oğluda geçen aylarda benzer bişi yaşadı oda henüz 8-9 yalık bişidi
ateşi çok çıkıyo sonra kan alıyor bu kendiside laborant zaten tombosit çok fazlamı çıktı ne ondada
sonra ankaraya gittiler günlerde tahlil falan bi baktılar sonra vucudtta döküntü başladı meğer 5.hastalık diye bişimiş
3 ay falan geçti üstünde şimdi iyi çocuk çok şükür
inş. bununkide öyle bişi olur

oğlum 8 aylık falandı çiş yapmış ana kucağın da altını alıyordum hemen odasına kadar gittim bez almaya hem dedim azıcık hava alsın
o anda kakasını yapmıuş kivi cekirdekleride cıkmış tabii
bir gittim yanına kivi cekirdeğinle oynuyor elinde..
kesin bir tane de agzına götürüp yemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…