ipek kızın geçmi uyuyor akşamları ?
Amin canlarrr rabbim kimseye yaşatmasın ilikden kan alınmış yayma yapılcakmış
dr kötü bişiy olmaz demiş.
detay konuşadım arkadşım cok sevinçliydi
şimdi o gidiyo yatmaya fazla konuşamadım
rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın acısını göstermesin
blim kafam kazan gibi senın durum ne panpa
Sorma canım ya. 11 yuvarlaktan.
Sabah da uyusa içim yanmaz. 8,30 da ayakta..12 de oluyor bazen. Hatta bir kere 1e geliyordu ben işe gelecektim eşim gelmeyecekti Cuma akşamı. Bıraktım yattım.
rüya tabirleri kısmına bir bak canımKızlar rüya yorumundan anlayan var mı?
rüya tabirleri kısmına bir bak canım
Ölmüş babaannemin evindeyim. Bir sürü saksı çiçeği var. Ama muhteşem daha önce hiç öyle şeyler görmedim gerçek hayatta. Babaanneme diyorum ki: şundan bir kök verir misin bana.
O: onun kökü çok derin karışıktır şundan vereyim.
Çekiyor bir güzel çiçek bir saksıdan. Pıt diye çıkıyor. Diyor vericem ama şunu da götür yanında.
Ay bir sürü çocuk yanından bir kız çocuğu görmelisiniz kısa boylu, uzun saçlı, sakallı, kıllı kara bir şey.
Bir açıklama yapıyordu neden götürmem gerektiğine dair de hatırlamıyorum şimdi.tam çiçekle kızı alıp çıkacağım. Diyorum ki: şimdi annemin sağı solu belli olmaz biliyorsun. (kaynanaya sevmez ya zaten) ben sadece çiçeği alayım olmaz mı? Olmaz diyor ve vermiyor.
ipek ben hiç anlamam rüyadan falan
zaten adam gibi rüya bile görmem ben
ya dünyanın sonunu görürüm yada staw wars filminden bir sahne o yüzden konu benlik değil üzgünüm
Ölmüş babaannemin evindeyim. Bir sürü saksı çiçeği var. Ama muhteşem daha önce hiç öyle şeyler görmedim gerçek hayatta. Babaanneme diyorum ki: şundan bir kök verir misin bana.
O: onun kökü çok derin karışıktır şundan vereyim.
Çekiyor bir güzel çiçek bir saksıdan. Pıt diye çıkıyor. Diyor vericem ama şunu da götür yanında.
Ay bir sürü çocuk yanından bir kız çocuğu görmelisiniz kısa boylu, uzun saçlı, sakallı, kıllı kara bir şey.
Bir açıklama yapıyordu neden götürmem gerektiğine dair de hatırlamıyorum şimdi.tam çiçekle kızı alıp çıkacağım. Diyorum ki: şimdi annemin sağı solu belli olmaz biliyorsun. (kaynanaya sevmez ya zaten) ben sadece çiçeği alayım olmaz mı? Olmaz diyor ve vermiyor.
Pek kalabalık olmuyor cadı ya. Dilinize mi yapışcak 2 yorum yapıverin.
bi ikilem var sanki , biri güzel diğeri değil. ama güzelin hatrına çirkine katlanmak zorunda kalıyosun. yada haber deyim, yada karar deyim.
Ben de şey dedim. Babaannemin yeri iyi sanırım. Çiçekler çok güzeldi gerçekten..
Küçük çirkin çocuk benim günahlarım. Önce onlardan arınmam lazım ki çiçek benim olsun. Çocuğu terbiye edeyim diye mi vermiş öyle bir şey ama emin olamıyorum işte.
sen daha güzel yorumlamışsınrüyaların %90 ı bilinçaltı herkez kendi rüyasını daha güzel yorumlr
benim star warslu rüyalarımda bilinç altı uzayamı gitmek istiyorum nedir
Ben gelene kadar muhabbet koyulaşmışAzıcık su döküp kaynatayım bari
canım senin bilinçaltına ben hiç girmek istemem uyyyy ne bilgler vardır orda
yok be bugün sakin aksine burası sanki
ayıplı konuşalım bi konu açta zaten hiçte sevmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?