09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

her şey sinir bozucu. Ptesi kaynaklı sanırım.. bitse de kurtulsak ya. Valla 5 gün 10 saat çalışıp ctsi gelmek fena koyuyor bana. Keşke part time olsaydı işlerimiz.

her şey sinir bozucu. Ptesi kaynaklı sanırım.. bitse de kurtulsak ya. Valla 5 gün 10 saat çalışıp ctsi gelmek fena koyuyor bana. Keşke part time olsaydı işlerimiz.

bende aynı
neyseki işim sakin işim yoğun olsa hiç durmam
eve gidince oğlumla ilgilenecek sabrım takatim oluyor diye duruyordum burda senelerdir

öyleyim sanırım yani düşmediyse
bende bilmiyorum balım sanırım düşmemiştir

yarın randevum var sabah kesemizin büyümesi gerek 8-9mm olması gerek

Düşse zaten Allah korusun anlarsın. Kalan parça rahatsızlık verir kendini dışarı atmak ister falan. Bence oracıkta duruyor telaşlanma.

öyleyim sanırım yani düşmediyse
bende bilmiyorum balım sanırım düşmemiştir

yarın randevum var sabah kesemizin büyümesi gerek 8-9mm olması gerek
allah korusun kız.

takılma bu kadar çok pzts ye yav. oda bi gün işte unut bugünün pazartesi olduğunu, unut tüm gerçekleri, unut ne varsa

bende aynı
neyseki işim sakin işim yoğun olsa hiç durmam
eve gidince oğlumla ilgilenecek sabrım takatim oluyor diye duruyordum burda senelerdir

O sabır takat de bir yere kadar oluyor, uyumak istiyorsun, dinlenmek istiyorsun. Zaten evdeki işler bitmiyor.. Bizim şartlarımız neden bu kadar zor ya. Bak düşündükçe daha da geriliyorum..

O sabır takat de bir yere kadar oluyor, uyumak istiyorsun, dinlenmek istiyorsun. Zaten evdeki işler bitmiyor.. Bizim şartlarımız neden bu kadar zor ya. Bak düşündükçe daha da geriliyorum..

öğlen temizlik yaptım geldim İpek.

KIZLAR canlar iyi haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canlarrr şükürlr olsun
lösemi yok plt si 80 e çıkmışş şükürler ıolsunnnn
dr 56 ay kont demiş bağışıklık sistemi antikorları tormbositleri yemiş
ondan olurmu şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz saolun dualar için şimdide BEBEĞİN annesi yani arkadaşım kalp ameliyatı olucak
kapak değişimi yada balon dua edin ne olur bugun yatıo sabah yatacakdıda cocuk böyle die yatamamışdı
ay morelim geldi yerine şükür rabbime.

ay canım bak iyi haber geldi
hemen kötüye yormamak gerek

başka bir arakdaşım vardı oğlu 2 yaşındaydı ozaman burda antepte çocuğa lösemi dediler annesi ağıt bırakmadı ağladı aldı ankaraya götürdüler 1 hafta kaldı orda meğer kanında mikrop varmış kanınımı değiştirdiler ne şimdi çocuk 5 yaşına girdi sağlıklı
hadi bakalım allah anneye bebeğede sağlıklı ömür nasip eder inş.

çok şükür bin şükür. Anne de bu güçle yenecek eminim. Allah yanında olsun.

gözünüz aydın olsun canım. allah annesinede şifa versin. bende sevindim bak. peki rahatsızlığı ilerde başka bir rahatsılığı tetiklermiymiş:44:

gözünaydın fallen çok sevindim,Allah arkadaşınında yardımcısı olsun,Allahım acil şifalar versin...

Düşse zaten Allah korusun anlarsın. Kalan parça rahatsızlık verir kendini dışarı atmak ister falan. Bence oracıkta duruyor telaşlanma.
ne biliym ya
bugün bulantım başladı biraz sevinmedim dersem yalan olur
birde her sabah kalkıp memelerimi elliyorum biraz sertliği gitmiş gibi gelmişti geçen gün bana yinede her sabah elliyorum

allah korusun kız.

takılma bu kadar çok pzts ye yav. oda bi gün işte unut bugünün pazartesi olduğunu, unut tüm gerçekleri, unut ne varsa

ay ne bilim datlum olaylara espirili yaklaşmaya çalışıyorum yoksa hiç çekilmiyor hayat valla

Yok canım ya o kadar kolay bir şey mi? Reglisi düzenli olmayan bir sürü insan var. O zaman kazara hamile kalıp kendi kendine düşürse haberi olmayacak. Vücut o kadar basit bir düzenek değil zannımca.

Yok canım ya o kadar kolay bir şey mi? Reglisi düzenli olmayan bir sürü insan var. O zaman kazara hamile kalıp kendi kendine düşürse haberi olmayacak. Vücut o kadar basit bir düzenek değil zannımca.

kimyasal gebelik dedikleri olayda öyle oluyormuş vucut annenin haberi olmadan atıyormuş reglle
tabi bende öyle bir durum olmadı ama
benimki işin espirisi yani benim demek istediğim sağlıklımı bir haftada 6-7 mm büyüdümü o önemli şuanda bizim için

çok şükür bin şükür. Anne de bu güçle yenecek eminim. Allah yanında olsun.

gözünüz aydın olsun canım. allah annesinede şifa versin. bende sevindim bak. peki rahatsızlığı ilerde başka bir rahatsılığı tetiklermiymiş:44:

gözünaydın fallen çok sevindim,Allah arkadaşınında yardımcısı olsun,Allahım acil şifalar versin...

Amin canlarrr rabbim kimseye yaşatmasın ilikden kan alınmış yayma yapılcakmış
dr kötü bişiy olmaz demiş.
detay konuşadım arkadşım cok sevinçliydi
şimdi o gidiyo yatmaya fazla konuşamadım
rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın acısını göstermesin

blim kafam kazan gibi senın durum ne panpa

vay hain öğle arası evine gidebiliyorsun demek ki
evet:83:

hee bilirim o taktiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…