bız yunanıstanlıyız bızde oyle denız ben bahcelıyı dusunerek dememıstım :)
Ay takıldım zaten. Hem nereden bileceksin ki bahçelinin öyle dediğini. Adam bir kere pöskevit demişti de bir polemik çıkmıştı. Oradan aklıma geldi.
Meğerse pöskevit diye bir şey varmış. 2 tane bisküvinin arasına lokum koyunca pöskevit oluyormuş.
Eki Görüntüle 732724 olsada yisekkkk şimdi offfff
O lafından sonra ne zaman bitter yesem aklıma gelir bu.
yok yok biz akıllanmayız
bencede sevgi olmadıktan sonra sabancının torunu olsa ne yazar
ben normal de öyle severim..
Dilim tatlıdır
oğlumda benden alıştı
efendim lokumum diye sesleniyor
tarhana ve soğanla hayat gecer mi ellllm :44:
tarhana ve soğanla hayat gecer mi ellllm :44:
:) bozuldum sandın demıııııııııı :)
bende o dedıgını bılmıtyodumda yıyoduk kucukken
lokum pekte sevmem ama canım cektı ya la
ne marifetli hatunlar var yaa. ya da zamanı bol diyelim.
doğru kız kütüğü hafife almayım. töre cinayetine kurban giderim sonraahahah atarlanma cocuuuavalla ağzına bi yapıştırır, kardeşleri de cullanır üstüne yandın
ikizler mi asla... buna sorucam ikizlerse başlamadan biter zaten. o kadar netim bu konuda. iYrenççççç. sakın derim dertsin başına dert alma kızım manyak bu. ikizler olduğu için evde kalmış ben sana söyliyimnisan sonuysa ikizlermi oluyo ne
ay bilemedim konunun uzmanlarına sor bknziyonist
ikizleer herifi zormuş derler ona göre
ikizlere takke ikizlere takke
Kadın-erkek ilişkilerini tıbbi vaka gibi görüyorum - Sabah - 11 Haziran 2013
pıyonıst oyle ayagına babet ustune tshırt gıydııysen
gıtme bu aksam bulusmaya su yazıyı bır oku
doğru kız kütüğü hafife almayım. töre cinayetine kurban giderim sonra
ikizler mi asla... buna sorucam ikizlerse başlamadan biter zaten. o kadar netim bu konuda. iYrenççççç. sakın derim dertsin başına dert alma kızım manyak bu. ikizler olduğu için evde kalmış ben sana söyliyim
canım hayır dün bordo pantolon siyah gömlek ve topuklu ayakkabım dantelli çantam vardı vede pemPe ojelerim
bugünde mavi-lacivert arası pantolon, lacivert kırmızı karışımı bluz, petrol mavisi çanta, lacivert ayallabı ve kırmızı ojelerim var
zaten babette giysem burada yani işte siyah, lacivert ve pudra ayakkabum var topuklu hemde platform. hep brada kalır.birde baabt vardır hep.
bende bir ara ekmegın ustune salca suren bır kadın gormustum bende hala cok severım onu
buluşunca anlarız canım. ama çok tatlıgezim tozim tabi yaaa bidahamı gelcem dünyaya
akşam nabza göre şerbeti ayarlarım artık. benm maceramda oldu canm gezdim tozdum çok şükür ama artık pek yaşayasım gelmiyor sanki. onunda sonu yok iştee..
doğru kız kütüğü hafife almayım. töre cinayetine kurban giderim sonra
ikizler mi asla... buna sorucam ikizlerse başlamadan biter zaten. o kadar netim bu konuda. iYrenççççç. sakın derim dertsin başına dert alma kızım manyak bu. ikizler olduğu için evde kalmış ben sana söyliyim
canım hayır dün bordo pantolon siyah gömlek ve topuklu ayakkabım dantelli çantam vardı vede pemPe ojelerim
bugünde mavi-lacivert arası pantolon, lacivert kırmızı karışımı bluz, petrol mavisi çanta, lacivert ayallabı ve kırmızı ojelerim var
zaten babette giysem burada yani işte siyah, lacivert ve pudra ayakkabum var topuklu hemde platform. hep brada kalır.birde baabt vardır hep.
doğru diyon blii,
bende şuan 64 kiloyum ideal kilom 60 ama ben de dikkat etmeye başladım ,
daha düşünmesekte hamile kalmayı düşünene kadar 55 olmayı planlıyorum neyseki zor kilo veren insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?