Selamm bende kaatılım :)
Eki Görüntüle 732724 olsada yisekkkk şimdi offfff
Piyoncum hangi kısım uydu sana canım. Hazırcı kısım mı amele kısım mı?
Canım aynısını ben yaşadım. Eşimle tanıştığım zaman bir doktorla görüşüyordum. Ayıydı yani ruhsuz bir ayı. Tamamen diplomasiye önem veren. Yeri gelip salon kadını olabilmeli evde bile ayakkabıyla gezmeliydim.. bir gün yemek yedik dışarıda teşekkür etmeliymişim. Görgü kuralıymış bu. Alla alla oldum. Hiç bilmezdim öyle yani yabancıya dersin de sevgilin olunca çok mesafeli olurdu bu tür şeyler bana göre. Ondan kalma bir alışkanlık eşime teşekkür ederim dışarıda yemek yedikten sonra.. ruhum daraldı bu adamla. Ama Ankara Oranda evi var mua var. Devlet hastanesinde falan filan. Eşimle tanıştım o an. 1 gün dışarı çıktım baktım uçuyorum rahatlıktan ve gerçek ben buyum işte dedim. Ve ömür boyu çalışmayı yeğledim. Yeniden dünyaya gelsem yine aynı seçimi yapardım. Mantık önemli, para da önemli ama her şey değil.ama benım anlattıgım sey oylede degıl
söyle adamın durumu ıyı dıye evlenmeye karar veremezdım hıcbır zaman
cunku ben adamı gorsel olarakta begenmelıyım aşk duymalıyım sevmelıyım
ne bıleyım mantık evlılıgı bana gore
degıl ama bu verdıgın orneklerden bende cok gordum etrafımda
ama ben kendımı sanssız gormuyorum hatta bır akrabam bana dedıkı
nısanlancam ben o ara
evı varmı arabası varmı? dedım yok
aa dedı cok sasırıdm ben senı kodomanla evlenırsın bu kez dıye dusunmustum dedı
boyle ınsanlardanda bır cacık olmaz dıye dusunuyorum
dun bakıyorum
ne bılım 9 aydır bız kocamla aynı evdeyız ben hala kendısını cok begenıyorum
begenmezsem bır heves ugruna baslarsam yanımada yakıstırmamaya baslarım bunun yanında adamın elının cok uzun oldugunun dusuncesıyle ben zaten o ılıskıde cok hırpalanırdım
az olsun benım olsun demısmıydım ya
Savcının karısını anlatmıştım sanırım :)
Ben de dişimle tırnağımla bir yerlere geldim çyle parada pulda ünvanda gözüm de yok, tek istediğim sevdiğim adam işini namusu gibi görsün sahiplensindi, adam gitti iş yerinden biriyle yattı ahahahahaha
Ay bi bisküvi almaya cıkamadım, yiyemedim de göğüslerim bir beden büyüdü
Euzu billahi mineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim
hahaha eee adam komple sahiplenmiş işteSavcının karısını anlatmıştım sanırım :)
Ben de dişimle tırnağımla bir yerlere geldim çyle parada pulda ünvanda gözüm de yok, tek istediğim sevdiğim adam işini namusu gibi görsün sahiplensindi, adam gitti iş yerinden biriyle yattı ahahahahaha
Euzu billahi mineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim
senin duada sorun yokda alıcılar şaşırmış tövbe tövbeeee
Ben bunun miniklerinden yapıyorum
hepsi aynı. dirsek çürüttüm. dik durmaya çalıştım işimde başarılı oldum iyi yerlerdeyim şükür ama diğerleri kısa yoldan benden daha zengin. hangimiz faha akıllıyoz onlarmı bizmi bilemedim. çok bilemk iyi değil işte.
pirayeyei okumadım canım. hediye edebilirsin
ama bu kostebek apsta değil ıspanklı pasta
benim öyle ilginç hikaylerim yok yaaaa, ne güzel anlatıyonuz ,
tanıştım 1 ay yüzüğü taktı 2. ay anasıyla tanıştım 3. ay para biriktirmeye başladık,
biraz zaman geçti para biriktirmekten sıkıldım evlenceksek evlenelim sürekli kenarı at at nereye kadar dedim sonra evlendikk ,,
( eğerki o sıra evlenmeseydikk biriktirdiğimniz paranın yarısını ayrılıp yurtdışına çıkçakdım, ama dediğiniz gibi kısmet olmadı )
hepsi aynı. dirsek çürüttüm. dik durmaya çalıştım işimde başarılı oldum iyi yerlerdeyim şükür ama diğerleri kısa yoldan benden daha zengin. hangimiz faha akıllıyoz onlarmı bizmi bilemedim. çok bilemk iyi değil işte.
pirayeyei okumadım canım. hediye edebilirsin
tanıştım 1 ay yüzüğü taktı 2. ay anasıyla tanıştım 3. ay para biriktirmeye başladık,
biraz zaman geçti para biriktirmekten sıkıldım evlenceksek evlenelim sürekli kenarı at at nereye kadar dedim sonra evlendikk ,,
( eğerki o sıra evlenmeseydikk biriktirdiğimniz paranın yarısını ayrılıp yurtdışına çıkçakdım, ama dediğiniz gibi kısmet olmadı )
ben istedim valla daha doğrusu yöresel olarak onlar yaptı biizm burda altın çok yapılır iyikide yapmışlar eve yatırım oldu bizim içinAslında çok okuyan kesimin çoğunda bu sorun var sanırım. Yani azmetmek kazanmak kendilerinin asli vazifesi olarak gördüklerinden kocadan beklenmiyor böyle şeyler. Şöyle bak olaya bir de. Okumamış kızlara ne takılar takılır. Ben yüzük almaya gittim de 16 yaşında kapalı kızı getirmişler bilek denemesi yapar gibi altınları takıyorlar. Bakalım taşıyabilecek mi misali. Ama biz bir şey beklemedik kocalardan. Gerçekten neden ki? Onlar mı akıllı biz mi salak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?