09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

90 lar dizisi başlıcak yakında atv de sende mutlaka izle..
onu bende çok yapmısımdır..
ne günlerdi be peeh

nedense bende senin gibi düşünürüm
çok parası olan,çevresi geniş olan bi halt yiyordur.
yemesede etrafında aklını her an çelecek kadınlar vardır.
az olsun benim olsun,nerde naptığını bileyim
gelirimiz sabit olsun nereye harcadığını bileyim.
hem gelir sabit olunca alınan şeyler daha kıymetli oluyor

canım valla çok younum 5e bile bitmez ben burda sürterken. akşam çekinicem ama koyarım buraya.

ben bile burdan heyecan yaptım gideceğiniz yer nasıl bi yer

canım daha buluşacağımız kesin değil arayacağım ben onu o zmn belli olcak. inşi müsait olur oda çok istiyorum onu görmeyi.. devamını anlatmayayım

ne derseniz deyin azcık kısmet azcık şans işi. ben hayatım boyunca bilek çürüttüm mahallemizde bir kız vardı. liseden sonra bir yerde muhasebeye girdi ve çok kroydu anlatmak olmaz keşke görseydiniz. nasıl olduysa kız kadrolu bir doktorla evlendi elini hiç bir şeye atmadı oğlanın ailesi yaptı her şeyi. ev bile aldılar kızın adına düğün hediyesi. işten de çıktı evinin hanımı oldu derler ya aynen öyle. diyorum adam koca dış kapı ssk da bir hemşire dahi bulamadı mı? kız da güzel olsa Allah'ın yarattığına çirkin diyemem ama güzel de değil gerçekten. bense hayatım boyunca çıta da yüksek olunca çalış babam çalış seçtim

derlerki bizim buralarda
erkek tırnağının uzadığını fark etmemeli fark ederse işinizi zor
meali: çok çalışmalı işinde gücünde olmalı parayı kolay kazanırsa yapacak başka şeyler arar

öpmek yok dedim sana

bir daha ki buluşmanızda öp

aynen keısnlıkle oyle degerını bılıyor ınsan

bu pasta çok kolay aslında piek köstebek pasta bu annemde yapar

sovr can sağol balım
ben ulaşırım bu resimdikine ulaşmayada ama çok kilo almak istemyiorum balım ya

yeşillik kısmı kolay da köstebek kısmı d.t istiyor bence. yani heba etmek de var. sonra sinirden küplere binmek de var. köstebek olayı bozuyor moralimi

biri benimi anlattı ne

kesinlikle kısmet işi,kimin kimle evleneceği belli olmaz.
kro dediğimiz adamlar veya kızlar neler buluyor ağzımız açık kalıyor valla
bir günde prenseste olursun dilencide.
hayat böyle birşey yaşayıp görücez.:44:

ama benım anlattıgım sey oylede degıl
söyle adamın durumu ıyı dıye evlenmeye karar veremezdım hıcbır zaman
cunku ben adamı gorsel olarakta begenmelıyım aşk duymalıyım sevmelıyım
ne bıleyım mantık evlılıgı bana gore
degıl ama bu verdıgın orneklerden bende cok gordum etrafımda
ama ben kendımı sanssız gormuyorum hatta bır akrabam bana dedıkı

nısanlancam ben o ara

evı varmı arabası varmı? dedım yok
aa dedı cok sasırıdm ben senı kodomanla evlenırsın bu kez dıye dusunmustum dedı

boyle ınsanlardanda bır cacık olmaz dıye dusunuyorum
dun bakıyorum
ne bılım 9 aydır bız kocamla aynı evdeyız ben hala kendısını cok begenıyorum
begenmezsem bır heves ugruna baslarsam yanımada yakıstırmamaya baslarım bunun yanında adamın elının cok uzun oldugunun dusuncesıyle ben zaten o ılıskıde cok hırpalanırdım

az olsun benım olsun demısmıydım ya

kroyum ama para bende hasabı canım

artık bazı insanlar aşka bakmıyor ki cüzdanına bakıyor
anlatmıştım ben size bi ark. hakkı diye bi adamla birlikteydi
aşk mı tabi ki değil
kızın ailesi villaya taşınıyor hafta sonu
hadi biri bunu bana acıklasın

hayırlısı inşallah canım pirayeyi okudunmu
canım ya valla belli olmuyor kader kısmet ama kesin o doktorun bi eksiği vardır yada çalışan istememiştir düşünüyorumda ben evimin hanımı olamazdım heralde bende kazanmalıyım evin yarı erkeği olmalıyım yanlış ama sorumlulukları üstüme yüklemeliyim

Aynen öyle. Düşünsene İngiltere prensesi. Anası onu doğurduğu zaman nereden bilsin kızının prenses olacağını. Halbuki iş göreceli ise ne güzeller var onun yanında. Allah ne güzellik, ne para önce hayırlı kısmet versin.

kodomanla mı?? töbe töbee güzelsinya belki ondan mı dedi acaba densiz
bende 2 senedir evliyim hala sevgili gibiyiz eşimle,
her akşam sarılıp tv izleriz

hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal...
ayy kafam karıştı ne diyom ben
açıklaması yok canım,konuşturma beni şimdi

yeşillik kısmı kolay da köstebek kısmı d.t istiyor bence. yani heba etmek de var. sonra sinirden küplere binmek de var. köstebek olayı bozuyor moralimi

kıs kolay aslında sen nasıl ediyon bilmiyorumda bak biz şöyle yapıyoruz kekinin tarifi yok şimdi yanımda ama
kekini yapıyon yuvarlak bir tepside büyükce bi tepsi olcak sonra kek piştikten sonra yani büyükce bi kase alıyon onun içine önce streç film seriyon sonra o pişen keki oturutyon kasenin şeklini alıyor sonra kenarlarını kesinyon bi kenara arıyon içine allah ne verdiyse fıstık fındık ceviz tabiki bol krema sonra bunu buzdolabunda bekletiyon 3-4 saat çıkardınmı üstüne o kesitiğin kekleri ufalayıp atıyon sonra ters çeviriyon başka bir tabağa sonrada işte üstüne ufaladığın kek parçaları ve fındık fıstık işte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…