ay çocukluğum yiyeceği hala yerim ara ara ben
bizde çok yaygındır ya nostaljik oldum birden
ekmeğin üstüne sürersin üstüne kuru nane en yalın halidir
çocukken sokakta oynarken acıkır eve gelirdik evden bunu yapar tekrar sokağa çıkardık offfffffffffffffff:26::26:
benım mesela kocam bana evlenırken dedıkı ıstersen ayrılalım cunku benle olursan ben bu standartlarda calısırsam sende hep calısmak zorunda olacaksın cocugun var daha rhaat bı hayat ıstersın demıstı
yanı hangısını secmıs olmusum bılemedım
ama sogan ekmekte yemıyoruz yanı
ben o kadar zengın adamların ılla bır bok yedıklerını dusunuyorum
etrafıda kalabalık oluyor
az olsun benım olsun ben bıleyım
ayrıca babam verdı ama evımız var , arabamızda var , calısıyoruzda gelirimizde ıyı cok sukur
bizim kuaförle ben kesn aynı kilodayımdırrr
ama bütün arkadaşlarım kilomu söylyince şaşırıyo okadr göstermiyomuşum
canım valla çok younum 5e bile bitmez ben burda sürterken. akşam çekinicem ama koyarım buraya.resım cek gormem lazım
ben modadanmı uzagım ya ben hıc renklıc anta takamıyorm kıyafetıme uygun mesela beyaz pantolon sarı bluz gıysem sıyah ayakkabı gıyerım cantamda sıyah olur yada bej
yada sıyah pantolon sıyah bluz krem babet bordo canta :)
renklı olamıyorum ben zaten gercı bugun renklıyım
ben bile burdan heyecan yaptım gideceğiniz yer nasıl bi yer
benım mesela kocam bana evlenırken dedıkı ıstersen ayrılalım cunku benle olursan ben bu standartlarda calısırsam sende hep calısmak zorunda olacaksın cocugun var daha rhaat bı hayat ıstersın demıstı
yanı hangısını secmıs olmusum bılemedım
ama sogan ekmekte yemıyoruz yanı
ben o kadar zengın adamların ılla bır bok yedıklerını dusunuyorum
etrafıda kalabalık oluyor
az olsun benım olsun ben bıleyım
ayrıca babam verdı ama evımız var , arabamızda var , calısıyoruzda gelirimizde ıyı cok sukur
nedense bende senin gibi düşünürüm
çok parası olan,çevresi geniş olan bi halt yiyordur.
yemesede etrafında aklını her an çelecek kadınlar vardır.
az olsun benim olsun,nerde naptığını bileyim
gelirimiz sabit olsun nereye harcadığını bileyim.
hem gelir sabit olunca alınan şeyler daha kıymetli oluyor
bizim kuaför
canım valla çok younum 5e bile bitmez ben burda sürterken. akşam çekinicem ama koyarım buraya.
canım daha buluşacağımız kesin değil arayacağım ben onu o zmn belli olcak. inşi müsait olur oda çok istiyorum onu görmeyi.. devamını anlatmayayım
nedense bende senin gibi düşünürüm
çok parası olan,çevresi geniş olan bi halt yiyordur.
yemesede etrafında aklını her an çelecek kadınlar vardır.
az olsun benim olsun,nerde naptığını bileyim
gelirimiz sabit olsun nereye harcadığını bileyim.
hem gelir sabit olunca alınan şeyler daha kıymetli oluyor
bu pasta çok kolay aslında piek köstebek pasta bu annemde yapar
sovr can sağol balım
ben ulaşırım bu resimdikine ulaşmayada ama çok kilo almak istemyiorum balım ya
ne derseniz deyin azcık kısmet azcık şans işi. ben hayatım boyunca bilek çürüttüm mahallemizde bir kız vardı. liseden sonra bir yerde muhasebeye girdi ve çok kroydu anlatmak olmaz keşke görseydiniz. nasıl olduysa kız kadrolu bir doktorla evlendi elini hiç bir şeye atmadı oğlanın ailesi yaptı her şeyi. ev bile aldılar kızın adına düğün hediyesi. işten de çıktı evinin hanımı oldu derler ya aynen öyle. diyorum adam koca dış kapı ssk da bir hemşire dahi bulamadı mı? kız da güzel olsa Allah'ın yarattığına çirkin diyemem ama güzel de değil gerçekten. bense hayatım boyunca çıta da yüksek olunca çalış babam çalış seçtim
ne derseniz deyin azcık kısmet azcık şans işi. ben hayatım boyunca bilek çürüttüm mahallemizde bir kız vardı. liseden sonra bir yerde muhasebeye girdi ve çok kroydu anlatmak olmaz keşke görseydiniz. nasıl olduysa kız kadrolu bir doktorla evlendi elini hiç bir şeye atmadı oğlanın ailesi yaptı her şeyi. ev bile aldılar kızın adına düğün hediyesi. işten de çıktı evinin hanımı oldu derler ya aynen öyle. diyorum adam koca dış kapı ssk da bir hemşire dahi bulamadı mı? kız da güzel olsa Allah'ın yarattığına çirkin diyemem ama güzel de değil gerçekten. bense hayatım boyunca çıta da yüksek olunca çalış babam çalış seçtim
biri benimi anlattı ne
kesinlikle kısmet işi,kimin kimle evleneceği belli olmaz.
kro dediğimiz adamlar veya kızlar neler buluyor ağzımız açık kalıyor valla
bir günde prenseste olursun dilencide.
hayat böyle birşey yaşayıp görücez.:44:
hayırlısı inşallah canım pirayeyi okudunmucanım valla çok younum 5e bile bitmez ben burda sürterken. akşam çekinicem ama koyarım buraya.
canım daha buluşacağımız kesin değil arayacağım ben onu o zmn belli olcak. inşi müsait olur oda çok istiyorum onu görmeyi.. devamını anlatmayayım
kesinlikle kısmet işi,kimin kimle evleneceği belli olmaz.
kro dediğimiz adamlar veya kızlar neler buluyor ağzımız açık kalıyor valla
bir günde prenseste olursun dilencide.
hayat böyle birşey yaşayıp görücez.:44:
kodomanla mı?? töbe töbee güzelsinya belki ondan mı dedi acaba densizama benım anlattıgım sey oylede degıl
söyle adamın durumu ıyı dıye evlenmeye karar veremezdım hıcbır zaman
cunku ben adamı gorsel olarakta begenmelıyım aşk duymalıyım sevmelıyım
ne bıleyım mantık evlılıgı bana gore
degıl ama bu verdıgın orneklerden bende cok gordum etrafımda
ama ben kendımı sanssız gormuyorum hatta bır akrabam bana dedıkı
nısanlancam ben o ara
evı varmı arabası varmı? dedım yok
aa dedı cok sasırıdm ben senı kodomanla evlenırsın bu kez dıye dusunmustum dedı
boyle ınsanlardanda bır cacık olmaz dıye dusunuyorum
dun bakıyorum
ne bılım 9 aydır bız kocamla aynı evdeyız ben hala kendısını cok begenıyorum
begenmezsem bır heves ugruna baslarsam yanımada yakıstırmamaya baslarım bunun yanında adamın elının cok uzun oldugunun dusuncesıyle ben zaten o ılıskıde cok hırpalanırdım
az olsun benım olsun demısmıydım ya
kroyum ama para bende hasabı canım
artık bazı insanlar aşka bakmıyor ki cüzdanına bakıyor
anlatmıştım ben size bi ark. hakkı diye bi adamla birlikteydi
aşk mı tabi ki değil
kızın ailesi villaya taşınıyor hafta sonu
hadi biri bunu bana acıklasın
yeşillik kısmı kolay da köstebek kısmı d.t istiyor bence. yani heba etmek de var. sonra sinirden küplere binmek de var. köstebek olayı bozuyor moralimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?