09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ye niyet neye kısmet
Ben kocama "Boşalmak istiyorum" diyorum, o "Boşanmak istiyorum" anlıyor. Yok yani, o kadar kırıtarak kim boşanmak istediğini söyler, onu anlamış değilim.
1 yorum kimler alkışlamış? itirafçıya bakayım / mesaj atayım

itiraf.comdaki uyduruk itiraflardan mı kopyaladın tatlım

itiraf.comdamısın
birde bunu senmi attın kocana mesaj olarak
ay devrelerim yandı cute

Biz de hiç biriktirmedik. Her gün bir şey aldık. Kredi kartına gümlettik. Sonra 1,5 yıl kart ödedik.

biz 1,5 yıl biriktirdikk bi okadarda kredi çektik daha 8 ay var bitmesine yani 1,5 yıl da ödemiş olucaz

evlenmesek haftanın 3 günü buluşsak dışarda yemekti çaydı derken aylık kira kadar para ödüyoruz

dedik o parayla kirayı öderiz yaptık bişiler işte evlenirdik

Bir İngiliz asilzadesi genç bir hanımla evlenir. Her şeyi olduğu gibi seks günlerini de takvime koyar ve bu günü perşembe olarak seçer. O gün günlerden çarşambadır ve karısının canı seks istemektedir. Asilzade günleri unutmuştur ve karısına sorar:

— Karıcığım bugün günlerden ne?

Yalan da söylemek istemeyen kadın cevap verir:

— PARŞAMBA

biraz düz mantık olmuş ama iyi olmuş
allah mutlu etsin

16-17 yaşında ex le sinemaya gitmiştik dudağımın kenarındn öpmüştü
ben ağla ağla
ayrılmıştım sonra ondan

sebebte : insan sevdiğine dokunmaya kıyamazmış sen beni sevmiyorsun kullanıcaksın

ne malmışım ha

ben istedim valla daha doğrusu yöresel olarak onlar yaptı biizm burda altın çok yapılır iyikide yapmışlar eve yatırım oldu bizim için

seninki yine iyiymiş kıs
benimki görücü usulü

Ay altın kim istemez. Sıcak paranın sarı şekli. Ama olmayınca olmuyor bilimcim. Benim örnek verdiğim kesim evlenmez bunun için bekler.. şart koşar falan.
Hatta gram siparişi verenleri duydum.

ex ile 23 te tanıştım 24 te evlendim 26.5 ta boşandım.
next ile 26.5 ta tanıştım devamı bilinmiyor

en korktuğum şey adamların kalıbınına damı olmaması. anlaşamamak sıkıntı değil olmaz yollar ayrılır. ama cibiliyetsizlik iğrenç. umarım bitersede seviyeli biter uamrım

Gayet mantıklı

16.5 yaşında çıkmaya başladık

18 yaşında ayrıldık
19 yaşında çıkmaya başladık
20 yaşında asker yolu gözledim
21 hala çıkıyoruz ,
22,nişan
23 evlilik
vede hala evliyiz
yıllarımı vermişim yahu

demekki tüm krallar ve padişahlıklarda halvet perşembeymiş
perşembe oldumu deprem oluyordu dünyada desene

exle 16yaşında tanıştım
18 inde sözlendim
19 da nişanlandım
19,5 ta evlendim
24,5 ta boşandım
ve 1,5 sene asker bekledim.

hey yavrum hıza bak
benim exle( koca değil sevgili)
17de tanıştım
23e kadar hayatı kendime zindan ettim sonra terk ettim
2 gün sonra eşimle çıkmaya başladım
5 ay sonra nişanlandık
6.ayda nikah yaptık
7.ayda evlendik
şu an 26 yaşımdayım

Ay altın kim istemez. Sıcak paranın sarı şekli. Ama olmayınca olmuyor bilimcim. Benim örnek verdiğim kesim evlenmez bunun için bekler.. şart koşar falan.
Hatta gram siparişi verenleri duydum.

evet bilirim öylelerini allah herkese hayırlısını versin

piyoncan doğuluyla evlenmenin bir artısı sana altını bol yaparlar ağırlığınca altın iste kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…