ama bu kostebek apsta değil ıspanklı pasta
ye niyet neye kısmet
Ben kocama "Boşalmak istiyorum" diyorum, o "Boşanmak istiyorum" anlıyor. Yok yani, o kadar kırıtarak kim boşanmak istediğini söyler, onu anlamış değilim.
1 yorum kimler alkışlamış? itirafçıya bakayım / mesaj atayım
kaderimiz hep aynı kızlar ya
canım ya pirayeyi internetten indirip okumuştum mail atsam hediye yerine geçermiki
ye niyet neye kısmet
Ben kocama "Boşalmak istiyorum" diyorum, o "Boşanmak istiyorum" anlıyor. Yok yani, o kadar kırıtarak kim boşanmak istediğini söyler, onu anlamış değilim.
ye niyet neye kısmet
Biz de hiç biriktirmedik. Her gün bir şey aldık. Kredi kartına gümlettik. Sonra 1,5 yıl kart ödedik.
biz 1,5 yıl biriktirdikk bi okadarda kredi çektik daha 8 ay var bitmesine yani 1,5 yıl da ödemiş olucaz
evlenmesek haftanın 3 günü buluşsak dışarda yemekti çaydı derken aylık kira kadar para ödüyoruz
dedik o parayla kirayı öderiz yaptık bişiler işteevlenirdik
itiraf.comdamısın
birde bunu senmi attın kocana mesaj olarak
ay devrelerim yandı cute
ben istedim valla daha doğrusu yöresel olarak onlar yaptı biizm burda altın çok yapılır iyikide yapmışlar eve yatırım oldu bizim için
seninki yine iyiymiş kıs
benimki görücü usulü
hayır sızı pasta kostebek kredi soz nısan muhabbetınden uzaklastırmak ıstıyorum
biz 1,5 yıl biriktirdikk bi okadarda kredi çektik daha 8 ay var bitmesine yani 1,5 yıl da ödemiş olucaz
evlenmesek haftanın 3 günü buluşsak dışarda yemekti çaydı derken aylık kira kadar para ödüyoruz
dedik o parayla kirayı öderiz yaptık bişiler işteevlenirdik
Bir İngiliz asilzadesi genç bir hanımla evlenir. Her şeyi olduğu gibi seks günlerini de takvime koyar ve bu günü perşembe olarak seçer. O gün günlerden çarşambadır ve karısının canı seks istemektedir. Asilzade günleri unutmuştur ve karısına sorar:
Karıcığım bugün günlerden ne?
Yalan da söylemek istemeyen kadın cevap verir:
PARŞAMBA
exle 16yaşında tanıştım
18 inde sözlendim
19 da nişanlandım
19,5 ta evlendim
24,5 ta boşandım
ve 1,5 sene asker bekledim.
Ay altın kim istemez. Sıcak paranın sarı şekli. Ama olmayınca olmuyor bilimcim. Benim örnek verdiğim kesim evlenmez bunun için bekler.. şart koşar falan.
Hatta gram siparişi verenleri duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?