piyon burdasın biliyorum şimdi hemen ellerini kaldır ve dışarı çık
Amaaan şey kadar kurumda dedikodu kazanı hep kaynıyo
günaydın kızlar bende geldimmm. dün akşam dernek toplantımız vardı. tam 17 tane ülke gezecekmişiz yurtdışı turunda. çok heyecanlıyımm..
bugünden itibaren çalışmalarımızıda arttırıyoruz haftada 3 gün çalışma alacağız. cuma federasyondan denetime gelecekler. cumartesi-pazar çerkezköydeyim. önümüzdeki hafta pazartesi-salı-perş yine halkoyunlarındayım. çok yoğun takvimim var annnemm....
dün akşamda salihe işim 9-9.30 gibi biter dedim oda ben seni ararım eve geç benim işim geç biter demişti arayacaktı. aradığında tam 11.30du. müsait olamadım falan dedi. konuştuk 15-20dk. araba bakıyormuş mercede cl 500 alcakmış. dedim abartma istersen.. gezeriz ne güzel fln dedi bende her arabayla gezilir o kadr para bağlamak gereksiz fln dedim. öle konuştuk. snra bri geldi ariycam dedi yarm saat snra duş fln alayım dedi. bnde uyumazsam konuşurum dedim. snra aradığında uyumamıştım aslında ama bilerek açmadım
bakalım sabah arayacakmı
hakkına hayırlısı olsun uygun zamanı bekliyordur şöyle bahar bebesi olacaktır kış bebesi zor çünküevet yaa çok heycanlı.
son gebelik testimi yine dayanamayıp yaptım işte,en azından 2 gün daha bekleseydim
sabahın köründe kalktım yaptım,eşimi uyandırdım baksana şuna
kaç çizgi görüyosun dedim.
adam uyku sersemi gözü açamıyor
tek çizgi dedi,yaaaa iyi bak böyle gözüne sokunca sanki silik bir çizgi var dedim.
bu göze sokmalı değil aşkım,yere koyup yukardan bakıcan dedi koptum
günaydın kızlar bende geldimmm. dün akşam dernek toplantımız vardı. tam 17 tane ülke gezecekmişiz yurtdışı turunda. çok heyecanlıyımm..
bugünden itibaren çalışmalarımızıda arttırıyoruz haftada 3 gün çalışma alacağız. cuma federasyondan denetime gelecekler. cumartesi-pazar çerkezköydeyim. önümüzdeki hafta pazartesi-salı-perş yine halkoyunlarındayım. çok yoğun takvimim var annnemm....
dün akşamda salihe işim 9-9.30 gibi biter dedim oda ben seni ararım eve geç benim işim geç biter demişti arayacaktı. aradığında tam 11.30du. müsait olamadım falan dedi. konuştuk 15-20dk. araba bakıyormuş mercede cl 500 alcakmış. dedim abartma istersen.. gezeriz ne güzel fln dedi bende her arabayla gezilir o kadr para bağlamak gereksiz fln dedim. öle konuştuk. snra bri geldi ariycam dedi yarm saat snra duş fln alayım dedi. bnde uyumazsam konuşurum dedim. snra aradığında uyumamıştım aslında ama bilerek açmadım
bakalım sabah arayacakmı
bakalım sabah arayacakmı
Salih hava atmaktan biraz hoşlanıyo galiba.
günaydın bacım sen necisin??
anadolu ateşinde mi oynuyon???
bu arada berber enişteyle görüşmeler devam ediyor gayet güzel,
mercedeste alacakmış wowwww
sen ne diye karışıyon adama,senmi ödiycen parasını
yaa bizdeki bu amele ruh hiç eskimiycek,boşver kız alsın
Amaaan şey kadar kurumda dedikodu kazanı hep kaynıyo
günaydın canım dur bakalım hemen belli olmuyomuş kaç gün geçmişti adetin
niyeyse banada öyle geldi ığğğğğğğğğğğğğdırlı dağğğğmat
hahhahaa benim kafam rahat şu an bayan memur yok
ama bir önceki görev yerimde 20 tane vardı düşman başına :18::18::18::18::18:
gunaydın fallen
amele ruh
Çekirge napıyosun yav?
Karşılaşamadık seninle. Yemek yarışmasında gördüm seni negüzel yapmışsın öyle ya. Keşke az becerikli olaydım
gunaydın fallen
amele ruh
Yüz tane adamın icinde cıplak gezsen en fazla evde aklına gelirsin, kadınların yanında etek giy fıs fıs baslıyolar konusmaya, dalacam bi gün kafa göz
kasma kendini panpişim meyve veren ağacı taşlarlar
banada öyle geldi canım. işte bir arkadaşı varmış çok zenginmiş hergün başka arabayla gidip geliyormuş. oda alma demiş falan. bende dedimki arkadaşın olması ve fikri önemli yoksa 10 tane arabasının olması farketmez dedim oda hayır yani çok arabası varya ondan söylüyorum dedi. bendee dedimki 50 tanede arabası olsa bineceği 1 araba,1 tanede olsa 1. orası öyle dedi. artist lerde hep beni bulur zatenSalih hava atmaktan biraz hoşlanıyo galiba.
yaparım elbettt. artık temkinli yaklaşıyorum olaya. teker teker tırmanıcam merdivenler. o diil sabahları erken kalkıyo olması lazım hala aramadı. acaba oda benimmi aramamı bekliyo dün ben aradım açmadı sabah dönmedi falan diee??hakkına hayırlısı olsun uygun zamanı bekliyordur şöyle bahar bebesi olacaktır kış bebesi zor çünkü
gözün çıkmasın bide oyun yaparmış adama liseli gibi
yok kız ne anadolu ateşi. hobi olarak halkoyunları yapıyorum sadeece. inş anadolu ateşi günlerinide görürüm diyeceğima ma evkli barklı kadın olurum gezemem öyle.. ama salihi ikna edersem kesin giderim. ama o çok yauşuklu kıyamam bırakamam yabancı ülkelere gözü açılmasın kalsın o kuaföründegünaydın bacım sen necisin??
şişmeyen ayak acıtmayan papuç istiyorum
saat kaç papucum acıtıyor
piyon hava kime bebeğim diyemedi la ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?