09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Salih hava atmaktan biraz hoşlanıyo galiba.

hakkına hayırlısı olsun uygun zamanı bekliyordur şöyle bahar bebesi olacaktır kış bebesi zor çünkü

gözün çıkmasın bide oyun yaparmış adama liseli gibi

günaydın bacım sen necisin??
anadolu ateşinde mi oynuyon???
bu arada berber enişteyle görüşmeler devam ediyor gayet güzel,
mercedeste alacakmış wowwww
sen ne diye karışıyon adama,senmi ödiycen parasını
yaa bizdeki bu amele ruh hiç eskimiycek,boşver kız alsın

güldürdün beni sbah sabah amele ruhhhhhhhh

niyeyse banada öyle geldi ığğğğğğğğğğğğğdırlı dağğğğmat

gunaydın fallen

amele ruh

hahhahaa benim kafam rahat şu an bayan memur yok
ama bir önceki görev yerimde 20 tane vardı düşman başına :18::18::18::18::18:

Yüz tane adamın icinde cıplak gezsen en fazla evde aklına gelirsin, kadınların yanında etek giy fıs fıs baslıyolar konusmaya, dalacam bi gün kafa göz

bizim hayallerimiz bile kücük :)

Günaydın kızlar

Çekirge napıyosun yav?
Karşılaşamadık seninle. Yemek yarışmasında gördüm seni negüzel yapmışsın öyle ya. Keşke az becerikli olaydım

Kız kısmısı geç vakitte kk ya girmez ondan göremiyosundur beni
Kız kısmısı dediğin hamır yoğurur, kek filan yapar işte
Teşekkür ederim, üzülme Elmayra'nın yanında sen ve ben hamarat kalırız

Salih hava atmaktan biraz hoşlanıyo galiba.
banada öyle geldi canım. işte bir arkadaşı varmış çok zenginmiş hergün başka arabayla gidip geliyormuş. oda alma demiş falan. bende dedimki arkadaşın olması ve fikri önemli yoksa 10 tane arabasının olması farketmez dedim oda hayır yani çok arabası varya ondan söylüyorum dedi. bendee dedimki 50 tanede arabası olsa bineceği 1 araba,1 tanede olsa 1. orası öyle dedi. artist lerde hep beni bulur zaten
hakkına hayırlısı olsun uygun zamanı bekliyordur şöyle bahar bebesi olacaktır kış bebesi zor çünkü
gözün çıkmasın bide oyun yaparmış adama liseli gibi
yaparım elbettt. artık temkinli yaklaşıyorum olaya. teker teker tırmanıcam merdivenler. o diil sabahları erken kalkıyo olması lazım hala aramadı. acaba oda benimmi aramamı bekliyo dün ben aradım açmadı sabah dönmedi falan diee??
yok kız ne anadolu ateşi. hobi olarak halkoyunları yapıyorum sadeece. inş anadolu ateşi günlerinide görürüm diyeceğima ma evkli barklı kadın olurum gezemem öyle.. ama salihi ikna edersem kesin giderim. ama o çok yauşuklu kıyamam bırakamam yabancı ülkelere gözü açılmasın kalsın o kuaföründe
canım AMELE RUH olayına koptum. o benim işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…