- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Hayır bi de bunu anlatmasına gerek yok ki
Onu da geçtim markasına kadar söylemek tuhaf geldi bana
Geç kalmışsın, başka şeyler konuşman lazım. Tanıma amaçlı bişeyler konuşmak lazım vs.
aynen valla benim kaynana çarşıya bi çıksın
gördüğü beğendiği herşeyi alır,
bi gün annemde yanımızdaydı kaynanamın alışveriş yapışını gördü şok oldu
dedim bak görüyomusun,senin gibi 3 kuruş kenara koyayım diye dert ediyormu,
annemde dediki biz böyle alışmamışız kızım yapamam sizin rıskınızı harcayamam.
ama ben yapıcaaaaam nihaahahaa(erol taş gülüşü)
Binlerce dansöz var
tek suclu annelerimiz param olasada ben alamıyom bi havam yokbazılarına bakıyon ev hanımı ama bir hava bi fors sanki evi o gecindiriyo altındada araba
aynen valla benim kaynana çarşıya bi çıksın
gördüğü beğendiği herşeyi alır,
bi gün annemde yanımızdaydı kaynanamın alışveriş yapışını gördü şok oldu
dedim bak görüyomusun,senin gibi 3 kuruş kenara koyayım diye dert ediyormu,
annemde dediki biz böyle alışmamışız kızım yapamam sizin rıskınızı harcayamam.
ama ben yapıcaaaaam nihaahahaa(erol taş gülüşü)
Yani ben insan sarrafı olduğum için 2,5 dakika yeter çözmeme ama piyom daha acemii acemiiiiii
Sağa mı kıvırıyorum sola mı
:nahyaparsınsmiley:
Sağa mı kıvırıyorum sola mı
aynen yaa,geçen gün ev hanımı 2 bayan oturmaya geldi bana
ama son model giyinmişler,şaşırdım kaldım.
ben çalışıyorum o kadar şık kıyafetim yok.
eşime dedim gördün mü ne kadar şıklardı,bende alıcam dedim
gördüm aşkım sen onlardan aşağı kalma sende al,neyin eksik dedi.
ama senin tarzın yok dedi,morardım ya la
adam doğru söylüyor ameleyiz işte
puhahahaa sabah sabah bu lafı hakediyormuyum sence
vurun anasını satayım sizde vurun bana
canım bilmiyorum onunda sorucam. zaen ilk konuştuğumuzda burcunu sorucam ikizlerse başlamadan biter. değilse düşünürüz..Iğdırlı derken Azerilik var mı ?
Gelmirsen, gitmirsen, seni nere aparam
o nie yaaaa?mercedes alıcam demesiyle aslında kafadan kopardım ben bu adayı
açıklamasını yapayım öyle yoğun geçti bugün dedi ben dedim ne bakıyorun araba olarak diye. oda boşver alınca görürsün dedi. sürpriz dedi. bende olsun sen söyle ben biliyim falan dedim öyle söyledi. snrada cl 500 dedi bende yapıştırdım hemen mercedes bakıyosun yani die. oda arabalardan anlıyosun fln dedi
Hayır bi de bunu anlatmasına gerek yok ki
Onu da geçtim markasına kadar söylemek tuhaf geldi bana
Geç kalmışsın, başka şeyler konuşman lazım. Tanıma amaçlı bişeyler konuşmak lazım vs.
Ya bu kuaförlerde gereksiz bir özgüven olur her zaman. Bir kadını baştan yaratıyorum tavrı yani. Sanırım beni rahatsız eden o.
kanka banyo ancak müsait olmuştur ahahahahahahaha
yukarda yazdım nedenini.
Bir de sabah gelirken suna karar verdim, erkek yakışıklı olmayacak abi, ya da kadın ondan daha güzel olacak.
Bir de sabah gelirken suna karar verdim, erkek yakışıklı olmayacak abi, ya da kadın ondan daha güzel olacak.
açıklamasını yapayım öyle yoğun geçti bugün dedi ben dedim ne bakıyorun araba olarak diye. oda boşver alınca görürsün dedi. sürpriz dedi. bende olsun sen söyle ben biliyim falan dedim öyle söyledi. snrada cl 500 dedi bende yapıştırdım hemen mercedes bakıyosun yani die. oda arabalardan anlıyosun fln dedionu bilemiycek ne varsa
Kanka onlar o kıyafeti sadece dışarı cıktıklarında giyiyolar ama biz sürekli giyiyoruz eskiyo bi şekilde
Yok la gerçekleri gözüne sokuyorum
Hımmm sen ısrar etmişsin meğerkestirmeden anlatınca geç kaldığı yetmiyo bi de araba havası mı atıyo dedik
Stresli, berbat, iğrenç, ölesiye mutsuz bir günden Günaydın.
kız elm delisin sen banyo olayına güldüm burdaki kızda direk kadınlar kulübü heralde dedi gülünce evet dedim bende
hakikaten bu çocuk çok yakışıklı bak şimdi güvenim gitti ben çirikinimki ama
evet bakınız dün kü resimlere ertu la ben
adam kıymet biliyor kaybetmemeye calışıyor..
ah canım benim
hee yaa dimi kanka, bencede eskiyor
şahsen ben gece yatarken bile vakkodan aldığım takım elbisemle yatıyorum
sok la sok hakediyorum
Stresli, berbat, iğrenç, ölesiye mutsuz bir günden Günaydın.
canım bilmiyorum onunda sorucam. zaen ilk konuştuğumuzda burcunu sorucam ikizlerse başlamadan biter. değilse düşünürüz..
o nie yaaaa?
açıklamasını yapayım öyle yoğun geçti bugün dedi ben dedim ne bakıyorun araba olarak diye. oda boşver alınca görürsün dedi. sürpriz dedi. bende olsun sen söyle ben biliyim falan dedim öyle söyledi. snrada cl 500 dedi bende yapıştırdım hemen mercedes bakıyosun yani die. oda arabalardan anlıyosun fln dedionu bilemiycek ne varsa
kız elm delisin sen banyo olayına güldüm burdaki kızda direk kadınlar kulübü heralde dedi gülünce evet dedim bende
hakikaten bu çocuk çok yakışıklı bak şimdi güvenim gitti ben çirikinimki ama
evet bakınız dün kü resimlere ertu la ben
adam kıymet biliyor kaybetmemeye calışıyor..
ah canım benim
günaydın kızlar bende geldimmm. dün akşam dernek toplantımız vardı. tam 17 tane ülke gezecekmişiz yurtdışı turunda. çok heyecanlıyımm..
bugünden itibaren çalışmalarımızıda arttırıyoruz haftada 3 gün çalışma alacağız. cuma federasyondan denetime gelecekler. cumartesi-pazar çerkezköydeyim. önümüzdeki hafta pazartesi-salı-perş yine halkoyunlarındayım. çok yoğun takvimim var annnemm....
dün akşamda salihe işim 9-9.30 gibi biter dedim oda ben seni ararım eve geç benim işim geç biter demişti arayacaktı. aradığında tam 11.30du. müsait olamadım falan dedi. konuştuk 15-20dk. araba bakıyormuş mercede cl 500 alcakmış. dedim abartma istersen.. gezeriz ne güzel fln dedi bende her arabayla gezilir o kadr para bağlamak gereksiz fln dedim. öle konuştuk. snra bri geldi ariycam dedi yarm saat snra duş fln alayım dedi. bnde uyumazsam konuşurum dedim. snra aradığında uyumamıştım aslında ama bilerek açmadım
bakalım sabah arayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?