Yüz tane adamın icinde cıplak gezsen en fazla evde aklına gelirsin, kadınların yanında etek giy fıs fıs baslıyolar konusmaya, dalacam bi gün kafa göz
bizim hayallerimiz bile kücük :)
şıpıdık terlik giy sendeşişmeyen ayak acıtmayan papuç istiyorum
saat kaç papucum acıtıyor
Günaydın gebişimmmmm nasılsın ptırıcık nasıl senın oğlunmu vardı kızın olucak gibi doğdu içime şu an
Günaydın kızlar
Kız kısmısı geç vakitte kk ya girmezondan göremiyosundur beni
Kız kısmısı dediğin hamır yoğurur, kek filan yapar işte
Teşekkür ederim, üzülme Elmayra'nın yanında sen ve ben hamarat kalırız
kasma kendini panpişim meyve veren ağacı taşlarlar
banada öyle geldi canım. işte bir arkadaşı varmış çok zenginmiş hergün başka arabayla gidip geliyormuş. oda alma demiş falan. bende dedimki arkadaşın olması ve fikri önemli yoksa 10 tane arabasının olması farketmez dedim oda hayır yani çok arabası varya ondan söylüyorum dedi. bendee dedimki 50 tanede arabası olsa bineceği 1 araba,1 tanede olsa 1. orası öyle dedi. artist lerde hep beni bulur zaten
yaparım elbettt. artık temkinli yaklaşıyorum olaya. teker teker tırmanıcam merdivenler. o diil sabahları erken kalkıyo olması lazım hala aramadı. acaba oda benimmi aramamı bekliyo dün ben aradım açmadı sabah dönmedi falan diee??
yok kız ne anadolu ateşi. hobi olarak halkoyunları yapıyorum sadeece. inş anadolu ateşi günlerinide görürüm diyeceğima ma evkli barklı kadın olurum gezemem öyle.. ama salihi ikna edersem kesin giderim. ama o çok yauşuklu kıyamam bırakamam yabancı ülkelere gözü açılmasın kalsın o kuaföründe
canım AMELE RUH olayına koptum. o benim işteee
Benim babet var o bile acıtıyo
Bana da yeni aday çok rahat geldi
11:30 geç bi saat olmuş, dk 1 gol bir aksatma olmamalı
Şu marka araba alıcam, aman da bi duş alayım, sonra sana dönerim vs. vs.
Oldu paşam sen nasıl uygun görürsen
Vicdansız Çek! kalbini çeke çeke bendennnn
bilirim canım bekarken konuşurlar,evlenirsin konuşurlar,boşanırsın gene konuşurlar
Allah kadınların diline düşürmesin,kıskanç hepsi kıskaançççç
dediğin gibi bizim hayaller küçük ama ben bu ameleliğimi değşitircem yemin ettim
Vicdansız Çek! kalbini çeke çeke bendennnn
heee ağac mıyım ben
Kanka azcık temkinli git, sevmedim ben bu cocuuu
Kanka azcık temkinli git, sevmedim ben bu cocuuu
ona katılıyorum çok kızdım bende. en azından müsait değilim arayacağım diye msj fln atsaydı. oda aklımda görüşünce söyliycem
sonra ararımın amacı şöyle söyledi bunlar 5 kardeş aynı evde kalıyor yanlış anlamadıysam o ara birileri geldi. sen kaçta yatacaksın ben şuan pek müsait değilimde sonra arayayım seni dedi, hem o aradada duş alırım dedi. yeni girmiş çünkü eve. bende bilmem uzanıyorum o zmn sen ara uyursam açmam zaten dedim. açmadım sonrada bilerek
banada öyle geldi canım. işte bir arkadaşı varmış çok zenginmiş hergün başka arabayla gidip geliyormuş. oda alma demiş falan. bende dedimki arkadaşın olması ve fikri önemli yoksa 10 tane arabasının olması farketmez dedim oda hayır yani çok arabası varya ondan söylüyorum dedi. bendee dedimki 50 tanede arabası olsa bineceği 1 araba,1 tanede olsa 1. orası öyle dedi. artist lerde hep beni bulur zaten
yaparım elbettt. artık temkinli yaklaşıyorum olaya. teker teker tırmanıcam merdivenler. o diil sabahları erken kalkıyo olması lazım hala aramadı. acaba oda benimmi aramamı bekliyo dün ben aradım açmadı sabah dönmedi falan diee??
yok kız ne anadolu ateşi. hobi olarak halkoyunları yapıyorum sadeece. inş anadolu ateşi günlerinide görürüm diyeceğima ma evkli barklı kadın olurum gezemem öyle.. ama salihi ikna edersem kesin giderim. ama o çok yauşuklu kıyamam bırakamam yabancı ülkelere gözü açılmasın kalsın o kuaföründe
canım AMELE RUH olayına koptum. o benim işteee
ona katılıyorum çok kızdım bende. en azından müsait değilim arayacağım diye msj fln atsaydı. oda aklımda görüşünce söyliycem
sonra ararımın amacı şöyle söyledi bunlar 5 kardeş aynı evde kalıyor yanlış anlamadıysam o ara birileri geldi. sen kaçta yatacaksın ben şuan pek müsait değilimde sonra arayayım seni dedi, hem o aradada duş alırım dedi. yeni girmiş çünkü eve. bende bilmem uzanıyorum o zmn sen ara uyursam açmam zaten dedim. açmadım sonrada bilerek
anladım canım bi an gözümde seni çıtır bir anadolu ateşi kızı olarak canlandırmıştım
hepimiz ameleyiz canım
ama bunun tek sorumlusu annem,hala daha amele ruhumu besliyor.
aman kızım kıyafete para harcama,ayda bir çeyrek altın koy kenara, önce ev alın bla bla blaa....
ben paçoz paçoz gezerken atı alan üsküdarı geçiyor
anladım canım bi an gözümde seni çıtır bir anadolu ateşi kızı olarak canlandırmıştım
hepimiz ameleyiz canım
ama bunun tek sorumlusu annem,hala daha amele ruhumu besliyor.
aman kızım kıyafete para harcama,ayda bir çeyrek altın koy kenara, önce ev alın bla bla blaa....
ben paçoz paçoz gezerken atı alan üsküdarı geçiyor
mercedes alıcam demesiyle aslında kafadan kopardım ben bu adayı
diyemedim yaa ona yanarım. bi görüşsek diyeceğimde şimdi tam birbirimizi tanımıyoruz ayıp olmasın. yoksa bu seferböyle olucam
İnce çorap giymeyi dene
Bak onu da bilmiyorsun cicim
Resmimi çeke çeke herden, gözlerini çeke çeke menden
Kalbim yanar
Çeke çeke çeke çeke senden
Şöyle oluyo doğrusu
YANİ fidanda diyebiliriz
yaaaaaaaaaaaaa :44::44::44:
Benim annem de öylekayınvalidem tam tersi ( gençlerle rekabet içindedir )
Ama ben annem gibi olmayacam diyorum, bakalımen güzeli ortası
Ben zaten seni denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?