09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

a valla kendı ıblır acar acar elletmem kendı kaybederrr ıyı dusunsun yaneeeeeeee

o arabalara meraklı olan arkadaş benım arabamı sormucekmı

fiesta güzel araba nişanlım kullanmıştı bi ara şirket arabası olarak. düz vites mi? biraz biliyor musun kullanmayı ben de ehliyeti aldım1 yıl kullanmadım araba otomatik kullanayım diye ama babamda da nişanlım da da düz vites araba var dedim ben kullanacağım düz vites sonra nişanlım öğretti daha çok sağolsun şimdi kullanabiliyorum düz vites ama bazen diyorum otomatik mi alsam

Diyorum ki seboşla sabah ikimizi karşılaştık ya. Nasıl çıktı yine? Geri dönmek üzere mi; dönmemek üzere mi?

haha manyah töbe töbe erkek rolü benim yanii sende biliyorsun ağzının tadını

aman allah korusun kötü bişi düşünmeyelim

zibidi posta kutuna bak

şimdi gidiyorum yarın görüşürüz.evdeyim şimdi.kıza yemek yapmam lazım.öptüm hepinizi

Otomatik araba bana akülü gibi gelio:44: Hic sevmiyorum :)
zibidi posta kutuna bak

ne konusuyosunuz özelden cok merak ettim

Benim ilk aracım fiesta… çok da severim aslında ford u. Ucuzdur piyasası fiattan sonra da. Opel daha iyi tabi.

evet

canımmm

Ahh ahh düşünmez miyim. Cok pahalı dünya yaa. Keşke alabilsem juke Cok borcum var benim

Yeni polo güzel, golf de olabilir ama beni birazcık asıyo onlar.

golf çok yakıyor bildiğim kadarıyla polo bu yüzden iyi, ne diyeyim Allah maaşına bereket versin borçların seni zorlamadan bitsin

Bağlantım koptu, geri geldim.
Neler oldu 1 haftadır anlatın bakıyım biraz.
Özetçi zıp zıp nerelerdesin

Cute hatırladım araba konunu.
Bende yazmıştım hatta
Fiesta mı aldın
hayırlısıyla kullan
Ben astra hb kullandım 5 sene acayip memnun kaldım ama sen kasasını sevmiyordun galiba onun

Bağlantım koptu, geri geldim.
Neler oldu 1 haftadır anlatın bakıyım biraz.
Özetçi zıp zıp nerelerdesin

Ohooo ben sana hoş geldin geçmiş olsun dedim de görmedin

Bilmiyorum bu ara bende pek takılmıyorum
+18 muhabbetleri görünce oyuna sarıyorum, oyundan da çıkasım gelmiyo
Bugün bi hareketlenme var Sen , Love ve Eski sebatiye abla katıldı

Elmayra kel 76 lı bi adamla otoparkta karşılaşıyomuş
Piyonist bi kuaförle tanışmış, henüz ilk buluşma tam anlamıyla gerçekleşmedi
Sovr ile ben kaynanadan halliceyiz
Gofretto tatilde
Nemesis de 24 gün tatilde Ankara'ya gidecekmiş yarısını ailemde yarısını kayınvalidem de nasıl geçircem diyodu
Benipekte arada uğruyo

İşte öyle

Otomatik araba bana akülü gibi gelio:44: Hic sevmiyorum :)

ne konusuyosunuz özelden cok merak ettim

Otomatik araba çok rahat alışınca. Hele yokuşlarda… ona alışınca aklına vitesli gelmiyor. Ben ikisini de kullandım. Şu an düz vitesteyim ama otomatik rahat tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…