09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben aymadım aslında tötüyüm tötü halsizim hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yüklüsün normaldir kanımca

ne güzel olur aslında ama ne bileyim zor işte

Ne zoru abla ya, su iğrenc hayatın üstesinden geliyoruz onlar bize hediye bence.

Bir de şey duydum; ikinci cocuk ilkinden daha kıymetli oluyormuş, ilkin acemiliği atıldığı icin anne baba daha bilincli daha sevgiyle yaklaşıyorlarmış.

ben de kedi annesi olduğum icin biliyorum

cereyanda kalmış olabilirsin

yok gece geç uyudum 11 i buldu yatmam oysaki 10 nu geçirmiyordum
sabah bulantım çoktu şuandada azar azar var ve nefesim kesiliyor

bu arada abla yaş kaçtı senin unuttum ben sölemişsindir ama
hazır deep frezde embiriyo varken değerlendirin bence tabi bunu sana söyleyen kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama

normaldir kuzum..
çubuk kraker en yakın arkadaşın olucak artık üzgünüm

Senle aynı yasta Sen de ablasın, fallen de kiti de ahahahahahah

vardır benim öyle sabah sabah garip isteklerim
çiğ köfte baklava gibim

Normalde ben de ac karnına yerim tatlıyı ama sabahları hic cig köfte yemedim adamın midesi delik deşik olur beee

bana da öyle geliyor.çocuk mesele değil bu dünya bu çevre diğer insanlar...kaygı bozukluğum olduğunu söylemişmiydim

bana da öyle geliyor.çocuk mesele değil bu dünya bu çevre diğer insanlar...kaygı bozukluğum olduğunu söylemişmiydim

evet ben de obsesif olduğumu söylemiş miydim? O embriyolar kullanılacak! bana ne oluyosa

canım sen hangi ildeydin? 2. çocuk mu bu?

o bendede var ben bile karar verim bak ikinciye

mayalara inandım 22 aralık geçsin dedim her ne hikmetse o gece gebe kaldım ama mayaların ahımı tuttu noldu gebelik sonlandı

şimdide siyasi durumlardan memnun değilim aslında korkuyorum ama off bilmiyorum umarım bişi olmaz ülkeme

yavv muhteşem yuzyılda ne oldu meryem uzerli dönecek mi? onsuz diziyi seyredemiyorum bile oysa müptelasıydım

canım vardır her işte bir hayır.olayları ben çok ciddiye almıyorum.işin açıkcası kimsenin de ciddiye aldıgını sanmıyorum gündem kaydırmaca zaman doldurmaca biraz.

günaydınızzzzzz. dün yazamadım sanırım sebatiye abla hoşgeldin hayırlı olsun. bilimcan elmi zibidi cute hepinize selam olsun. çek med kitty yok sanırsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…