09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım vardır her işte bir hayır.olayları ben çok ciddiye almıyorum.işin açıkcası kimsenin de ciddiye aldıgını sanmıyorum gündem kaydırmaca zaman doldurmaca biraz.

ay inş.
bende böyle endişeliyimdir işte
oğlum doğduğunda geceleri uyuyamıyordum aklıma bi kötülük geldiğinde oturup ağlıyordum tabi lohusalıkta hormonlarında etkisi malum

günaydınızzzzzz. dün yazamadım sanırım sebatiye abla hoşgeldin hayırlı olsun. bilimcan elmi zibidi cute hepinize selam olsun. çek med kitty yok sanırsamm

hoş bulduk canım nasılsın? yeni flörtler var mı? yoksa hala eski eşin kafanı karıştırıyor mu?

ay inş.
bende böyle endişeliyimdir işte
oğlum doğduğunda geceleri uyuyamıyordum aklıma bi kötülük geldiğinde oturup ağlıyordum tabi lohusalıkta hormonlarında etkisi malum

ben kızı mutfakta mama sandalyesinde yatıyordum sıfır pozisyonunda.onsuz mutfaga bile gidemiyordum ama çocugu mutfak dolaplarından en uzaga koyuyordum.dolaplar yerinden kopup gelecek gibi oluyordu.böyle sanırım bir 9 ay geçirmişimdir.

ankara kalmış aklımda.antep güzeldir :)
evleri buyuktur 7-8 cocuk sığar
nerden biliyon abla evlerini burda yakınınmı var ??? ayrıca bize küçük geliyo valla 150m2 benim ev ama bence küçük bizim için normal stanrartlardaki ev 170m2 falan olmalı
günaydınızzzzzz. dün yazamadım sanırım sebatiye abla hoşgeldin hayırlı olsun. bilimcan elmi zibidi cute hepinize selam olsun. çek med kitty yok sanırsamm
gunaydın piyoncan
günaydın kızllarr nedir bu yağmur yahuu

selam sovr

canım senin 2. evliliğindi mi?

bende öyle ya taşıyıcıyla taşıyordum her yere neyseki oğlum akıllıydı bana çok sorun çıkarmadı karnımdaki sıpada böyle olur inş. aminnnnnnnnnnnnn :18::18:

hoş bulduk canım nasılsın? yeni flörtler var mı? yoksa hala eski eşin kafanı karıştırıyor mu?
saol canım iyiyim. sen ansılsın sınavın sonucu belli oldumu?
ex hala aramaya devame diyor ama hattımı değiştirdim. arada bakıyorum ona. yeni biri var ama flörtmü dersen bilmiyorum. görüşmedik henüz görüşelim demedi. bu aralarda ben çok yoğunum önümüzdeki perşembeye kadar müsait değilim. bakalım artık yarın ola hayrola
günaydın yewrummm

naber kırık makas aradı mı

yağmur mu var orda?

allah seni netsin yaa. manyak karı kırık makas deme bi kere o sanat işiyle uğraşıyor. kuaför de kendisi sebatiye abla, bayan kuaförü. ama adamı alayım fotomu koyacam buraya sende çatırt diye çatla yakışıklı sevgilim var diee artık havam kimeyse

şişlide de sabah yağmur yağmış yerler ıslakk

nerden biliyon abla evlerini burda yakınınmı var ??? ayrıca bize küçük geliyo valla 150m2 benim ev ama bence küçük bizim için normal stanrartlardaki ev 170m2 falan olmalı

gunaydın piyoncan

selam sovr

kaddafinin sarayı mübarek

lan halı saha mı yapıcanız 170 m2 de neymiş

altın tarak da diyebilirdim de ayıplıya kacar diye demedim aahahahah

Yok kızım ben bu sabah yine bir karar aldım cirkin adam bulacam

benim dün gece saat 11 gibi kulağım çınladı bir anda tansiyonmudur
nedir sıkıldım ya dün biraz sonra bi parol içtim uyumuşum canım
bugun biraz daha iyiyim ama 3-4 gündür bir baş agırısı baş dönmesi var

Canım hayırlı olsun nikah ne zaman ?

gece dünya yıkılıyo sandım şimdide yağıyo ama bi taraftan da güneş açıyo , hasta oldum ben gripp

ama bugün perşembe güzel bi gün

piyo yaaa neden o kadar uuzn , senin işinmi var adamın işimi var ,görüşeydiniz iyiydi, hiç sevmem belirsizliği bananeyse ama işte

merakk

kaddafinin sarayı mübarek

lan halı saha mı yapıcanız 170 m2 de neymiş

yok kız normal 3+1 ev işte 170m2 bizim burda böyle anam
eşyamız çok
annemin evi 170m2 çok güzel benim ev ona göre küçük işte 150m2 zorla sığıyorum ben
hele oturma odama gıcığım çok küçük içerde gaz çıkarsam boğulursunuz o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…