yok olmiiiiy ben denedim
ama tabii az biraz yanıyoo
canım vardır her işte bir hayır.olayları ben çok ciddiye almıyorum.işin açıkcası kimsenin de ciddiye aldıgını sanmıyorum gündem kaydırmaca zaman doldurmaca biraz.
günaydınızzzzzz. dün yazamadım sanırım sebatiye abla hoşgeldin hayırlı olsun. bilimcan elmi zibidi cute hepinize selam olsun. çek med kitty yok sanırsamm
günaydınızzzzzz. dün yazamadım sanırım sebatiye abla hoşgeldin hayırlı olsun. bilimcan elmi zibidi cute hepinize selam olsun. çek med kitty yok sanırsamm
günaydın kızllarr nedir bu yağmur yahuu
senin gibilere pis boğaz diyolar dimi
Dönmicekmiş, dizi ileri alınacakmış yaslılığını da vahide gördüm mü ne oynıcakmış
ay inş.
bende böyle endişeliyimdir işte
oğlum doğduğunda geceleri uyuyamıyordum aklıma bi kötülük geldiğinde oturup ağlıyordum tabi lohusalıkta hormonlarında etkisi malum
Dün nasıl geçti bebişimmmm yemek
ankara kalmış aklımda.antep güzeldir :)
evleri buyuktur 7-8 cocuk sığar
gunaydın piyoncangünaydınızzzzzz. dün yazamadım sanırım sebatiye abla hoşgeldin hayırlı olsun. bilimcan elmi zibidi cute hepinize selam olsun. çek med kitty yok sanırsamm
günaydın kızllarr nedir bu yağmur yahuu
taaa 8 i geçiyordu canım yemeye çıktığımızda
yatak odamız geldi de eve kuruldu
taaam diyor taşınabiliriz odamız geldi nasılsa oldu dedim hemen
sonra balıkçıya gittik dondurulmuş balık yedik geldik
sen nasılsın kuzum
ben kızı mutfakta mama sandalyesinde yatıyordum sıfır pozisyonunda.onsuz mutfaga bile gidemiyordum ama çocugu mutfak dolaplarından en uzaga koyuyordum.dolaplar yerinden kopup gelecek gibi oluyordu.böyle sanırım bir 9 ay geçirmişimdir.
saol canım iyiyim. sen ansılsın sınavın sonucu belli oldumu?hoş bulduk canım nasılsın? yeni flörtler var mı? yoksa hala eski eşin kafanı karıştırıyor mu?
günaydın yewrummm
naber kırık makas aradı mı
yağmur mu var orda?
nerden biliyon abla evlerini burda yakınınmı var ??? ayrıca bize küçük geliyo valla 150m2 benim ev ama bence küçük bizim için normal stanrartlardaki ev 170m2 falan olmalı
gunaydın piyoncan
selam sovr
saol canım iyiyim. sen ansılsın sınavın sonucu belli oldumu?
ex hala aramaya devame diyor ama hattımı değiştirdim. arada bakıyorum ona. yeni biri var ama flörtmü dersen bilmiyorum. görüşmedik henüz görüşelim demedi. bu aralarda ben çok yoğunum önümüzdeki perşembeye kadar müsait değilim. bakalım artık yarın ola hayrola
allah seni netsin yaa. manyak karı kırık makas deme bi kere o sanat işiyle uğraşıyor. kuaför de kendisi sebatiye abla, bayan kuaförü. ama adamı alayım fotomu koyacam buraya sende çatırt diye çatla yakışıklı sevgilim var diee artık havam kimeyse
şişlide de sabah yağmur yağmış yerler ıslakk
taaa 8 i geçiyordu canım yemeye çıktığımızda
yatak odamız geldi de eve kuruldu
taaam diyor taşınabiliriz odamız geldi nasılsa oldu dedim hemen
sonra balıkçıya gittik dondurulmuş balık yedik geldik
sen nasılsın kuzum
kaddafinin sarayı mübarek
lan halı saha mı yapıcanız170 m2 de neymiş
kaddafinin sarayı mübarek
lan halı saha mı yapıcanız170 m2 de neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?