09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

oha 170 m2 ne laaa,

benim ev 110 m2 temizleyemiyom , ilerde ev alırsam da 110 u geçirmemeye çalışcam

zaten istesemde geçiremem tamamen duygusall

beni niye aranıza almıyonuz

60 m2 olsun yeter bee az esya nohut oda bakla sofa :)

Müdüre laf soktum sinirlerim bozuldu, bi hava alıp gelicem

neyiniz var ya
ikinizde çürüğe çıkmışsınız
geçmiş olsun diyimde geçsin kış kışşşşşşşşşşşş

altın tarak da diyebilirdim de ayıplıya kacar diye demedim aahahahah

Yok kızım ben bu sabah yine bir karar aldım cirkin adam bulacam

sınavı verdim 84 aldım ama atanacagımız kadro ankarada yok.kafam karışık.bu fırsat bir daha geçmez diyorlar.git torpil bulur 1-2 ayda dönersin diyorlar.kocam da "senin hangi işin torpille oldu da bu olacak" diyor.haklı adam

fallen ve sebatiye abla siz hangi şehirlerdeydiniz fallen kocaelmiydi neydi oralarda bi yerdi sanki ??

sovr sen sus küçükken kazana düştün

fallen ve sebatiye abla siz hangi şehirlerdeydiniz fallen kocaelmiydi neydi oralarda bi yerdi sanki ??

sovr sen sus küçükken kazana düştün

o ağaçtan düştün değilmiydi,:26:

ddemk yöreye göre değişiyo bu laflarr,

elmm gitme bize anlat hep beraber saydıralımm müdür bozuntusu pislikoviçe

dikkat et canım kendine gerekirse ve istersen bir yardım ben bence.. sana yardımcı olucaktır o konuşma rahatlarsın

daha iyi ol inş.

kışa cnm bir aksilik çıkmazsa

o ağaçtan düştün değilmiydi,:26:

ddemk yöreye göre değişiyo bu laflarr,

elmm gitme bize anlat hep beraber saydıralımm müdür bozuntusu pislikoviçe

kıs ne yöresi
he gerçi bu oburisk ve asteriks yöresinden bir laf kıs izlemedinmi o filmi orda diyor ya

saolasın bli

benim her zamanki çürüklüğüm,2 damla yağmur yedim 3-5 gün hasta dolanıyorum çok naif bi insanım
hurdayım demiyorda naifim diyor

piyooon kuzucan nasssın?

berberin napiy
iyiyim bebeYim sen napak akşamdan akşama konuşuyoruz. gündüz aramıyor mesajda atmıyorki eşek heriff beni aramayanı ben hiç aramam zaten dün akşam yoğunum fln dedim oda 2. yeri açtıya bizde yoğunuz şu telaşe bi geçsin sonra çok görüşücez fln dedi. bende böyle iddialı lafları pek sevmiyorum ama ses etmedim olur farketmez benm için dedim. sen müsait olunca haberleşiriz dedim. bi görüşseydik en azından
altın tarak da diyebilirdim de ayıplıya kacar diye demedim aahahahah

Yok kızım ben bu sabah yine bir karar aldım cirkin adam bulacam
pislikoviçç. kızım adam varda bizmi beğenmiyoz. yok işte yok. çirkin olsun güzel olun kuaför olsun hatta nefes allsın yetr yeterki olsun

cancağızım sana günaydın dememişim burdamıydın sen günaydın tatlıcanım. o yoğunmuş bu aralar dün akşamda yurtdışından arkadaşı gelmiş onun yanına gidiyorum dedi. akşam geç görüşsek senin için sorun olurmu dedi. bende sorun olmaz ama o geç saatte dışarıda olmayı sevmiyorum. herşeyin bir saati var dedim. sende haklısın kız kısmı akşam olunca evinde oturur ayaklarına yattı.
canım ben mesela dün akşam 22:30da evdeydim. perş cumade öyle olacak. ctesi pazar anneme gideceğim çerkezköye. ptesi-salı-çarş provam var yine eve gidişim 10.30 u rahat bulur. istese aslında zaman yaratırım ama o ucu açık sorduğu için bende yoğunum diyorum. şu gün yada şu gün kesin buluşalım dese ben ayarlarım. ve eminimki oda ayarlayabilir isteyen herkes ayarlar. sonuçta toplamda 16 kişi falan var çalışan 3-4 saat yokluğu kimseye koymaz ama paşa gönlü bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…