09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Asker bekleyen baya varmısbenım eşimide tercih dışı şırnaga verdıler 2 yıl kalacak eş goturulmeyen karakolmustayyip 3 cocuk yapın dıye baskı yapıyor ama bız bırtane bıle yapamıycaz en verimli çağımda kocamı ayırdı benden

sahnsen ben 10 sene cıktıgım bırıyle evlenemezdım kızlar o yuzden okul askerlık ıs fılan bekleyemezdım

Evlenmemek de gerekiyormuş zaten.

Ben de nişanlıyken ayrılmıştık bir kez. Keşke geri dönmeseydim.

eşime TSK dan gelen son yazıda artık celp dönemlerinin teke düştüğü mesleki alanlarına göre dağıtım yapılacağı yazıyordu. Bir de kısa dönem uzun dönem ayrımı da olmayacakmış sanırım neyse önümüzde daha 3-4 yıl var gibi.

Evlenmemek de gerekiyormuş zaten.

Ben de nişanlıyken ayrılmıştık bir kez. Keşke geri dönmeseydim.

ki sizin evlilikte 2 yıl falan sürdü demi elmm,daha çiçeği burnunda bile sayılırdınız adam da iş olmayınca zaman farketmiyo iştee

amaan neyse bu konular üzüntülüü,

senin kurum boşalır bu aralar herkes cumaya gider takınyalarını giyip demi

Allah hakkınızda hayırlısını versin, hayırlısıyla gidip dönsün inş
yılan gibi kadınları severim

ahahha o benim la

ne bılım ya 10 sene sımdı pastaneye gıdıp oylee melul melul bakmazdık
yasıcamızı yasardık
sonra neden evleneyımkı
sıkılırdım bı sebebım olmazdı gıbıme gleıyor

kı zaten ben o kadar uzun sure bırıyle beraber olabılecekmıyım o bıle soru ısareti

Evet ama biz ünideyken aynı evde yasadık. Yani cicim aylarımız orda son bulmuştu. Evlendiğimizde 40 yıl gibiydi.

Len bugün perşembe ne cuması

bence çoğu bayanın içinde yaşatıpta dışa soramadığı bir soru bu

amaaan hep erkeklermi böyle düşüncek

Evet ama biz ünideyken aynı evde yasadık. Yani cicim aylarımız orda son bulmuştu. Evlendiğimizde 40 yıl gibiydi.

Len bugün perşembe ne cuması

he laaa nerden uydurdum konuyu çevircem diye saçmalamışımmm

kafam yerinde alaturka oldum oynamadan duraamam çıkı çıkı çık

elm senın kırık evlendımı

Yok gecen hafta kandildi ya babaanne aramış annemi, sersefil geziniyomuş. Nasıl evlenecek? Her zaman salak bi elmayra bulamaz.
he laaa nerden uydurdum konuyu çevircem diye saçmalamışımmm

kafam yerinde alaturka oldum oynamadan duraamam çıkı çıkı çık

ahahaha yerim seni ben

Sorumlu olduğum insanlar olmasydı 2 . Kez evlenmezdim ben..
Ama aynı evde yaşardım
ne zaman cocuk yapardım o zaman nikah kıyardım

akşam ertuya dedim evliliktn korkmuyormusun hiç?
Hayır bebeğim seninle ne kada korkunç olabilir ki dedi

sen beni daha sinirli görmedin diyemedim la korkmasın die

Bence de.

Geçen gün kızkardeşimle konuştuk. Aslında ben evliliği sevmiyorum ama toplum baskısı yüzünden resmen evlendim. Ve baba faktörü tabi ki. Sırf ondan kurtulayım diye acele ettim.

Ha sonra geri döndüm o ayrı :) Yeniden evlenmem, ilk işim ayrı eve cıkmak olacak.

sahnsen ben 10 sene cıktıgım bırıyle evlenemezdım kızlar o yuzden okul askerlık ıs fılan bekleyemezdım

nasıl yani:S 10sene çıktıgın biriylemi evlenmedin:44::44: kısmet.. inş çok daha iyileri karşına çıkar

Son düzenleme:
elm sana bişi sorucam cevaplamasanda saygı duyarım.

boşandıktan sonra yardım aldın mı ?

insanlara güven problemi yaşıyormusun ?

Bana herseyi sorabilirsin burc, cevaplarım yani :)

Aldım cnm. Ama doktor bana kendini kapamışsın sana ulaşamıyorum dedi. Sonra epey ilaç kullandım. Havaların ısınmasıyla toparladım biraz. Kış beni daha cok depresyona sokmuştu. Cok kötü günler yasadım. Aklıma geldikce yüreğim sıkışıyor

Evet yasıyorum. Korkuyorum. Ufacık bir hata bile sezsem cok büyük tepkiler veriyorum.

BENDE ANNE FAktörü yüzünden acele ettim ve gri döndüm
ayrı ev istedim kesinlikle hyr dediler klasık
elalem ne der ?

zaten herşeyime karışırılar
neden mesaiye kaldın?
kimlesin?
ne işin var gülşahta eve gel?
yemek yicez seni bekliyoruz oyalanma
vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…