09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben hiç asker yolu beklemedim , x ten askere gitmeden önce ayrıldık, eşimle askerlik bittikten sonra tanıştık n e ballıymışım

ben hiç asker yolu beklemedim , x ten askere gitmeden önce ayrıldık, eşimle askerlik bittikten sonra tanıştık n e ballıymışım

bende beklemedim.eşimi beklemk isterdim hatta atlayıp uçağa yanına gitmek isterdim.böyle yapardım diyorum Ağrı da ne işin var yavv diyor.agrı olsa yine iyi dogu beyazıd

Aslında beklemesi zor
Hatta benim Hakkari ve herşeyden mahrum bi bölge olduğu için daha zordu
Hafta da 2 kere telefonlaşsak şanslıydık , o derece yani..

Ama sonrası için daha güzel oluyor, daha çok kıymetini biliyor insan birbirinin

bilmem ben beklemek istemezdim sanırım , bekleyen arkadaşlarımın çektiği sıkıntıları biliyorum da ondan gözüm korktu herhalde , ama beklemek gerekirse yapacak bişi yok tabii

bide benim ex e askerliğini bitirince kurban kescem diyodum , tabi askerlik öncesi ayrılınca askerliği başkası bekledi, şimdi benim kesmem

gereken bişi yok dimi :26: ne salakça bi soru sordum yahu

Sen yine kes ne olur ne olmaz topiktekilere dağıt

okul bekledik askerlik bekledik iş bekledik.
ömrüm beklemekle geçmiş
ama kıymeti oluyor gerçekten, ben arkadaşlarıma takılıyordum siz olmuşuna konuyorsunuz diye

sahnsen ben 10 sene cıktıgım bırıyle evlenemezdım kızlar o yuzden okul askerlık ıs fılan bekleyemezdım

tövbe ya fenasın sen.

ben pek katılamadım bugün aranıza pöff

abim aklıma geldi o da hakkari yüksek ovada askerlik yapmıştı.annem şehit olacak diye ölüp ölüp dirilmişti.ben de içimden şehit felan olmaz o şerefsiz demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…