09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benimdee özeeeel albümümmm vaaaarrrrr artıııkkk Sadeceeee arkadaşlarımmm görüyorrr elmoş sen bakabilirsin sen bana gösterttiydin kendini

biz de nişanlıyken ous bilgisayarını bana bırakmıştı ödevimi yapabileyim diye bi gün oturdum tüm belgelerini karıştırdım iki üç dosyada şifre vardı gece yarısı çözdüm bi şekilde ben sanıyorum ki görmemem gereken şeyler var hiç uyumadan okuyarak geçirdim çok bunaldığı bir dönemde panpasıyla ve benimle msn görüşmlerini kaydetmiş ne umdum ne buldum

elimde ufak tefek ısleırm var bıtırıp yemege gıdıcem geldıkten sonrada gelmem buraya beklemeyın bdv gıtcem

Ben de adamın mail hesabını binlerce kez hacledim ahahahaha telefonuna dinlemek icin sistem kurdum, eve de dinleme cihazı koydum ahahahahah

Ama yoruyor bunlar insanı.

:53:

bana bütün mail face şifrelerini vermişti giripde bakmışlığım yoktur
ama o benım mailden çıkmazdı

üf be bütün yaşadıklarım gözümün önüne geldi tek tek..
annem hep der ki
allah insanı kul ile sınarmış
bizimde sınamamız böyle oldu sanırım..

elmi.. ex in sevdiği gibi severdi beni timu öyle derdi.
canı acısa canım acırdı...

neyse yaa valaa daral geldi..

panpa şu nikini değiş kurban oluyum yaaaa

ya valla bende kocamı severken ayrıldım ama suanda bence ben onu svmıyormusum oyle evlenmısım sahıplenmısım ıste sıkıntılar yasamısız sarsılmısız bırbırbımıze ıtmıs hayat bızı oyle o kadar yanı
kac kere benım yuregımı heycandan tıtretebıldıkı
öküz
kalbımın tıtredıgı anlar hep etrafındakı karıları ogrenmemle oldu valla o yuzden ben uzulmuyorum
sadee egeyle ılgılı olan kısma takıldgım onca sıkıntı cekıtm ben onun yuzunden onun sorunu ıcın ugrastım bebek sahıbı olalım dıye onun sevıncını bıle yasatmadı bana soyle cogugumu yedırıeyım gıydıreyım kocamıda alayım eskı gunlere soyle karsıdan bakayım ısterdım cok cabuk oldu ya cocuktan once yapaydı bunu yada bıraz egenın buyumeısnı bekleseydı dıyorum

yada su , bızım verdıgımız mucadaleye bu son yakısmadı onun dısında zerre kadar uzulmuyorum valla o benı nasıl severdı yok ben onu nasıl severdım hatırlamıyorum zaten ıyı bısey
kı bız suan onunla yasadıgımız evde yasıyoruz (öyle olsaydı yasayamadım o evde)

ınsanın gozunde bır anı canlanmazmı yok anam bıtmıs yanı ınsan olarakta bıtmıs

ölmüş olsaydı ıcımde bır yerlerde kalırdı ama ben üzülmüyorum ya verlmiş sadakam varmış 35 yasında ogrenseydım nah gorurdum yenıden hayat kurmayı

ama şimdi kocamla elbette seviyorum sevilmem değil benimde ne hissettiğim önemliki olaylar karsısında ne tarafta duracagımı bıleyım şuanda mesela egeyle onurun sevgisini biribirnden ayırt edemem

Son düzenleme:
ayrıca ben bosanalı 3. sene doldu bitti zamanla kapanıyor üstü hadıb en gıdıyorum yemege kızlar bakalım ne yemekler varmıs

ay yeter bu kadar he ben zaten sey dıcektım sız benım yanlıs aktarmam uzerınden bu konuya daldınız galıba

elm eski kırık dedıgım o degıl obursu
o evlendımı dıyom

ha sen nexti diyosun

ekimdeymiş düğünü. Kızı da bir gör fıstık gibi valla Cıtır bulmus kendine.

:53:

bana bütün mail face şifrelerini vermişti giripde bakmışlığım yoktur
ama o benım mailden çıkmazdı

ben bakarım :) affetmem
benimdee özeeeel albümümmm vaaaarrrrr artıııkkk Sadeceeee arkadaşlarımmm görüyorrr elmoş sen bakabilirsin sen bana gösterttiydin kendini

hadi bakalııım

bana da daral geldi yemek boğazıma dizildi

elmi senin ex bu kızlar beraber mi peki hala ?
yada sen bu kızı görüyormuısun

Yok cnm ex memleketine döndü, biraz annenannesinde braz da babaannede kalıyormuş. Ondan ayrılalı cok olmuş. Görmüyorum kahpeyi görmek de istemiyorum. her gün beddua ediyorum ona her gün!

ama ben nickimi severdim ki neden öyle dedin??? :26:

okurken tuhaf oluyorum

ambitious gibim olmuş demi

evettttttttttttttttttttt

hayat ne zor yaaaa

rahmetliler anılmak istemişler demek ki...

ilahi adalette zaman aşımı yoktur diye bir laf var. canım rabbim ne çektiysen aynısını yaşatsın ona...

ex' te beter olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…