09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Zibidi 27 may corluda dugun varmis kocamin teuzenin oglunun ben gelmicek kocamda gitmicekte biriyleriyle karsilarim diye istemiyom

Burcu
Cocugun gorus gununden haric gonderiyorsun cocugun basina bissy gelse hakkinda dava aciliyo biliyomusun

Konuyu dagıtıyorum ana kusura bakmayınAranızda çamasır kurutma makinası kullanan varmı?memnun olan varmı? hangi markayı kullanıyorsunuz ?2 aydır kurutma makınası alcm sözde hala alamadım

ben kullanıyorum aralık ayında aldım henüz
ben sadece kış aylarında kullanacağım için B sınıfı bir ürün aldım
nemli olmayan bir şehirde yaşıyorum çünkü yazında balkona sermek sorun olmuyor o yüzden B sınıfı aldım yoğuşmalı kurutmalı kuturmalı benimki
arçelik 2772kt

Ex tarafindan zibidi biliyor akrabalari orda

O model ablamdada var cok memnun benım beyaz esyalarım bosch onuda bosch alayım dedım ama 7kg lık 2000 lıra dedıler sıemenste 1200 arcelık 600 lıra dedı senın kazaklarda cekme fln oldumu hiç kurutma sırasında? B sınıfı olması pekte farketmıyormus faturada yılda 150 lıra far edıyırmus a sınıfı olanlar 2500 fln veremem okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…