09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende piercing var

oğlumunda kupelı ve dovmelı olmasını ısterım
bagrına canım anam yazarsa ohhhhhh eririm

:nahyazar:

ben memur cocuguyum babam izinliyken b ile pijama üstüne gömlek giyerdi

bende ağır abi olcak bana
,ertu mümkünse yatarkende takım elbise giysin dha çekici

sağol bacım
oğlum orda biraz sehlik çıkmış fakat aniden çekmiş herhal benim herif
ama çok tatlıdır canım benim

ben göremedim

blii senin oğlanı yerim

sende kendine haksızlık ediyosun çok hoşssun bence, fıstık gibisin

hamıleya bırde o yuzden hormonları soyletıyor bunları onaaa
bencede gayet guzel ama susude sevmelı

bakımsızım evet aslında fena sayılmamda
teşekkürler şekerler

yavv bakım dediğin ne ki? allah vergisi güzelsin.cilt bakımını ihmal etme cildin temiz ve canlı dursun saç makyaj istediğin zaman olur zaten.bir de kilo.benim gibi salma kendini

merhaba bişey sorsam olur
1ay kullanmadığım telefonum bozuldu.
bende turkcell aracılığıyla garantiye gönderdim.
1ay doldu garantiye gitmesi ama hala göndermediler..
napmam lazım

ahahahaha hic sevmem dövmeli tip. Ben bankacı tiplerden hoşlanıyorum takım elbiseliii

bende dövme yaptırıcamda vakit bulup randevu alamıyorum ya üfffff sinir oluyorum. gene geldi aklıma arasammı acaba akşam içinn..

canım bizim buraya alalım seni. kurulda işe yarar yağuşuklu bekar 2 kişi var. 2 side renkli gözlü ve dehşettttt

yavv bakım dediğin ne ki? allah vergisi güzelsin.cilt bakımını ihmal etme cildin temiz ve canlı dursun saç makyaj istediğin zaman olur zaten.bir de kilo.benim gibi salma kendini

benim cildim oldu olası sorunlu be abla hep sivilcilerim vardı halada var cildim çok yağlı çok ürün kullandım ben ama geçici çözümler sunuyor hep
en son doktor hormonlarına baktır gel sana roacutan yazayım dedi ama ben istemedim onuda
kiloya gelince oda genetik bizde misal sülalede en zayıfımız 60 kilo civarıyız
dikkat ediyorum güya yinede 65 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…