fön mü cektircensabah kuaföre gittim, föne, bi tane cocuk sacımı fönledi aklıma sen geldin ama bnmki cok cirkindi
allahın gücüne gitmesin de benim kocamla yatan kahpe de orda adak adamış, benle boşansın da evlensin diye o gün bugün hacır bayramdan soğudum
aşk yaparken diyeceksin
ay sen bi buraya gell varya benimkine dibin düşr. ama ben uzağım ona sık sık gidemiyorum öyle. yoksa bırakmazdım peşini
bu yeniler burayı nerden buluyorkine acep?
ay dayanamıycım resim ekliycim ama eski bir resim durun buluymda ekliym bekleyin lan beni fakat o işle ilgisi yok
tesadüfen gezinirken buldum baktım muhabbet var hooopp geldim valla:)ay sen bi buraya gell varya benimkine dibin düşr. Ama ben uzağım ona sık sık gidemiyorum öyle. Yoksa bırakmazdım peşini
Bu yeniler burayı nerden buluyorkine acep?
fifişme......
çoğu kişi online ya hani belki ondandır???
ayyy anlıyorum seni canım.yalnız hayır duasına böyle ulu zatlar vesile tutulur ve önce günahlar için tövbeyle başlanır duaya.tövbee tövbeee ayy bak şimdi sinirlendim.
yok malesef makine üstünde dolap var onu eğer iptal ettirebilirsem kurutma makinesini koyabilirm belki ama o zaman da deterjanlarım ortaya dökülür.
ulannn ne terbiyesiz karılarsınız siz beaaaaaaaa zibidi sana demedim
ay sen bi buraya gell varya benimkine dibin düşr. ama ben uzağım ona sık sık gidemiyorum öyle. yoksa bırakmazdım peşini
bu yeniler burayı nerden buluyorkine acep?
meşk diyeydik barii
fifişme......
fallen ne güzelsin hemde silikonlu
senin evlenmen laızm gülüm parlaman lazım
ulannn ne terbiyesiz karılarsınız siz beaaaaaaaa zibidi sana demedim
fallen ne güzelsin hemde silikonlu
senin evlenmen laızm gülüm parlaman lazım
Onu anlayacak kapasite nerdeeeee.
Elbet gecer kırgınlığım gecince giderim. Konyaya gitmek istiyorum ben de.
kız benimkine götüreyim. biliyosun ben,mkiler 8 kardeşYeni olmadıkları icin buluyolar :)
Len benim kuaförlerim hep sacma sacma tipler
iyi yapmışsıntesadüfen gezinirken buldum baktım muhabbet var hooopp geldim valla:)
valla türbe gibi geliyorlar,bazen ziyaretçi sayısıda 10u geçiyor anlamadım.
5 dk bakmasam ben bile yetişemiom konulara millet ne anlıyor bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?