09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayyy anlıyorum seni canım.yalnız hayır duasına böyle ulu zatlar vesile tutulur ve önce günahlar için tövbeyle başlanır duaya.tövbee tövbeee ayy bak şimdi sinirlendim.

ay sen bi buraya gell varya benimkine dibin düşr. ama ben uzağım ona sık sık gidemiyorum öyle. yoksa bırakmazdım peşini

bu yeniler burayı nerden buluyorkine acep?

Yeni olmadıkları icin buluyolar :)

Len benim kuaförlerim hep sacma sacma tipler

ay dayanamıycım resim ekliycim ama eski bir resim durun buluymda ekliym bekleyin lan beni fakat o işle ilgisi yok

hadi yaa bende o işle ilgisi vardır sanmıştım bli yaa hcg ler seni şaşırtıyo bazenn

iyisin demi iki gündür bişi demiyosun bende zırt pırt sormuyorum

ayyy anlıyorum seni canım.yalnız hayır duasına böyle ulu zatlar vesile tutulur ve önce günahlar için tövbeyle başlanır duaya.tövbee tövbeee ayy bak şimdi sinirlendim.

Onu anlayacak kapasite nerdeeeee.

Elbet gecer kırgınlığım gecince giderim. Konyaya gitmek istiyorum ben de.

fallen ne güzelsin hemde silikonlu
senin evlenmen laızm gülüm parlaman lazım

yok malesef makine üstünde dolap var onu eğer iptal ettirebilirsem kurutma makinesini koyabilirm belki ama o zaman da deterjanlarım ortaya dökülür.

Ben küçük odaya koyucamesyalarım 2+1 lık ev için şimdi tasınacagım ev 3+1 cocukta yok bır ıdam boş olacak ordarahat rahat kurutur zaten suyu ıcındekı tanka bırıktırıyormus sadece elektrık baglantısı gereklıymıs

ay sen bi buraya gell varya benimkine dibin düşr. ama ben uzağım ona sık sık gidemiyorum öyle. yoksa bırakmazdım peşini

bu yeniler burayı nerden buluyorkine acep?

valla türbe gibi geliyorlar,bazen ziyaretçi sayısıda 10u geçiyor anlamadım.
5 dk bakmasam ben bile yetişemiom konulara millet ne anlıyor bilemedim.

meşk diyeydik barii

hayır izin vermiom diyemezsiniz

hahahah koptum kız fifişme çok komikmiş

Onu anlayacak kapasite nerdeeeee.

Elbet gecer kırgınlığım gecince giderim. Konyaya gitmek istiyorum ben de.

ben 2 kez gittim oraya.bir gun hızlı trene binip gideyim diyorum.beni çok rahatlatmıştı.annem için hele çok aglamıştım.

ilki hayırlı bir evlad içindi yanında kara kuzum içinde dua etmiştim.kız kardeşimin oğlu.

ayy ben bu çocugu hiç dualarımda unutmuyorum inşaallah allah da unutmaz.amin

Yeni olmadıkları icin buluyolar :)

Len benim kuaförlerim hep sacma sacma tipler
kız benimkine götüreyim. biliyosun ben,mkiler 8 kardeş dövmeli yağuşuklu sexi tipler var. evli olanlarda var ama çirkin onlar. yakışıklılar hala bekar. acaba neden :44::44::44:

tesadüfen gezinirken buldum baktım muhabbet var hooopp geldim valla:)
iyi yapmışsın senin kayıt olma amacın neysdi siteye? neysi cezbetti seni?

s harflerini değiştirmiş zidibi :)
ben gıdıyorum kızlar benden bu kadar entrıkalı konulara gıdıyorum

valla türbe gibi geliyorlar,bazen ziyaretçi sayısıda 10u geçiyor anlamadım.
5 dk bakmasam ben bile yetişemiom konulara millet ne anlıyor bilemedim.

Gecen gece girdim ben bir ara yemin ederim 9 ziyaretci bi de ben vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…