09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bana doktor geçen yıl dedi onu
bende bebek düşüncektim cesaret edemedim zaten 35 e ne kaldı şurda 35 olunca geçer sanırım

roaccutane zor bir ilaç ve yan etkileri çok fazla.geri dönüşü oldugu söyleniyor ama 35 ten sonra açıkcası ben cesaret edemem.dizlerim ellerim şimdiden tutmuyor.bir de onun yan etkileri hepten tutulur kalırım

Ben de istiyorum dövme fakat cok pahalı yaa. İmpossible yazdırcam koluma, hem mümkün hem namümkün gibi göründenden 300 lira istedi kanka yaa. Oha yani

valla seve seve alırım, benimkiler hep badem bıyık

ben 150 ye kelebekler yaptırıcam canım uçuşsan ama ense yada sağ omuz arasında kararsız kaldım.

bizde badem bıyık yok canım. bikaç badem var onlarında bıyıkları yok. burada yılbaşı partileri fln içkisiz kutlanmaz. sınırsız içki, noel kızlar, yaz partileri, bowlingler neyim olur. velhasıl kelam özelde çalışmakta ayrı bir güzellik. elini sallasan ellisi be canım

roaccutane zor bir ilaç ve yan etkileri çok fazla.geri dönüşü oldugu söyleniyor ama 35 ten sonra açıkcası ben cesaret edemem.dizlerim ellerim şimdiden tutmuyor.bir de onun yan etkileri hepten tutulur kalırım

yok 35 ten sonra kendiliğinden geçer diyorum yane

pehh ben özelde calısırken de hep amele doluydu Amelelerle icerdik yılbasında sampanyayı

ensene yaptır, bi arkadaşımda var süper duruyo

diyosun :44:

Sonra onu taç yaparım

da ben bir daha boşanamam annem eve istemez

ahahaha allah korusun manyak

Ertula alyans yerine dövme yaptırmk istiyoruz
ağır abiyi bozucam
bende ex ime yapalım diyordum hep. Allahtan istememiş yoksa sap gibi kalcaktım

yavv böyle bir konu yakınlarda açılmıştı.okuyunca yuhh dedim.
ya gerçektenmi ben sallamıştım. te neleri var yaa manyaklar

15 ay sonra kucağında

eylülde lise 4e geçeceğim. suni sancı duydum onunla 12. ayda aldırsak olmaz mı

olmaz 15 ay 75 dakkayı tamamlamaası gerek yoksa allah korusun anasına çeker de lisede arkadan ilişkiye girer

pehh ben özelde calısırken de hep amele doluydu Amelelerle icerdik yılbasında sampanyayı

ensene yaptır, bi arkadaşımda var süper duruyo

yok canım amele bizde. çok fazla yakışıklıda yok ama amele olmayınca geri kalanlarının bilgi birikimi bakımından gideri var. zeki adam çirkinde olsa sveerim ben. ama yakışıklı ve aptal olursa kullan-at

ensede süper ama kötü olan şu ki bende görmek istiyorum dövmemii

Bence de, zeka insanı güzelleştirir. İki satır sohbet edemeyeceğim adama dönüp bakmam ben de.

Ama görürsen sıkılırsın. Herkes bu konuda hem fikir.

ben olsam enseme yaptırmam mesela salık fönlü yada maşalı saç kullanırım hep sık sık toplamayı sevmem o yüzden yaptırmam ,

omuz daha güzel bence

olmaz 15 ay 75 dakkayı tamamlamaası gerek yoksa allah korusun anasına çeker de lisede arkadan ilişkiye girer
teşekkürler çok yardımcı oldunuz. sanırım beklemek en doğrusu olacak. zekeriya amcada öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…