bana doktor geçen yıl dedi onu
bende bebek düşüncektim cesaret edemedim zaten 35 e ne kaldı şurda 35 olunca geçer sanırım
Ben de istiyorum dövme fakat cok pahalı yaa. İmpossible yazdırcam koluma, hem mümkün hem namümkün gibi göründenden 300 lira istedi kanka yaa. Oha yani
valla seve seve alırım, benimkiler hep badem bıyık
yapma yaa hayatın ne getireceği belli olmaz
kolay gelsin
bakımsızım evet aslında fena sayılmamda
teşekkürler şekerler
ana olda ondan sonra görücümm seni sov prensess
benım adımı yazmıcaksa kızın adınıda yazmasını ıstemem
ciddiyim
roaccutane zor bir ilaç ve yan etkileri çok fazla.geri dönüşü oldugu söyleniyor ama 35 ten sonra açıkcası ben cesaret edemem.dizlerim ellerim şimdiden tutmuyor.bir de onun yan etkileri hepten tutulur kalırım
benim kadar bakımsız olamazsın bacım
ben 150 ye kelebekler yaptırıcam canım uçuşsan ama ense yada sağ omuz arasında kararsız kaldım.
bizde badem bıyık yok canım. bikaç badem var onlarında bıyıkları yok. burada yılbaşı partileri fln içkisiz kutlanmaz. sınırsız içki, noel kızlar, yaz partileri, bowlingler neyim olur. velhasıl kelam özelde çalışmakta ayrı bir güzellik. elini sallasan ellisi be canım
diyosun :44:
Sonra onu taç yaparım
da ben bir daha boşanamam annem eve istemez
bende ex ime yapalım diyordum hep. Allahtan istememiş yoksa sap gibi kalcaktımErtula alyans yerine dövme yaptırmk istiyoruz
ağır abiyi bozucam
ya gerçektenmi ben sallamıştım. te neleri var yaa manyaklaryavv böyle bir konu yakınlarda açılmıştı.okuyunca yuhh dedim.
15 ay sonra kucağında
pehh ben özelde calısırken de hep amele doluyduAmelelerle icerdik yılbasında sampanyayı
Ensene yaptır, bi arkadaşımda var süper duruyo
ahahaha allah korusun manyak :d
bende ex ime yapalım diyordum hep. Allahtan istememiş yoksa sap gibi kalcaktım
ya gerçektenmi ben sallamıştım. te neleri var yaa manyaklar
eylülde lise 4e geçeceğim. suni sancı duydum onunla 12. ayda aldırsak olmaz mı
pehh ben özelde calısırken de hep amele doluyduAmelelerle icerdik yılbasında sampanyayı
ensene yaptır, bi arkadaşımda var süper duruyo
yok canım amele bizde. çok fazla yakışıklıda yok ama amele olmayınca geri kalanlarının bilgi birikimi bakımından gideri var. zeki adam çirkinde olsa sveerim ben. ama yakışıklı ve aptal olursa kullan-at
ensede süper ama kötü olan şu ki bende görmek istiyorum dövmemii
yok canım amele bizde. çok fazla yakışıklıda yok ama amele olmayınca geri kalanlarının bilgi birikimi bakımından gideri var. zeki adam çirkinde olsa sveerim ben. ama yakışıklı ve aptal olursa kullan-at
ensede süper ama kötü olan şu ki bende görmek istiyorum dövmemii
teşekkürler çok yardımcı oldunuz. sanırım beklemek en doğrusu olacak. zekeriya amcada öyle demiştiolmaz 15 ay 75 dakkayı tamamlamaası gerek yoksa allah korusun anasına çeker de lisede arkadan ilişkiye girer
dövdürmeyin kendinizi espirisini bana yaptıramazsınız
dövdürmeyin kendinizi espirisini bana yaptıramazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?