09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence de, zeka insanı güzelleştirir. İki satır sohbet edemeyeceğim adama dönüp bakmam ben de.

Ama görürsen sıkılırsın. Herkes bu konuda hem fikir.
sıkılırsam yenisini yaptırırımm aradım şimdi sorayım 5 dk snra arayın dedi. ariycam az sonra yine. güzel dövme resmi olan varsa paylaşsın lütfennn. ama sade olsun canım acımasın

ben olsam enseme yaptırmam mesela salık fönlü yada maşalı saç kullanırım hep sık sık toplamayı sevmem o yüzden yaptırmam ,

omuz daha güzel bence

canım omuzda sürekli açık değil ki ama. hem ben saçımı genelde toplarım. ama sağ ön omuz hep daha güzel geliyo bana

sen bilirsin tabi ama hani yazın askılı falan daha sık giyiliyo ya, ben ken dime göre dediydim giyiyosan tabi sağ ön omuz süper olur

Son düzenleme:
kızlar alıntıları silin. linki sileyim. bi gören neyim olur şimdi. haydi kızlarr silinz pls. ban yedirtmeyiniz bana
valla resm eklemeyi bilmeidğimden attım onu öle yoksa eklerdim resmi ama iğrenç ya hakikaten

kimdi hatırlamıyorum kısa ssaçlı bi ünlünün ensesinde sevimli bi büyük kuyruklu kokarca dövmesi vardı çok hoştu

piyonist bizim okulda bir kızın belinde kelebek vardı pantolonu ve tişörtü sıyrıldıkça görülürdü
ayak bileğini de alternatif olarak düşünebilirsin.

piyonist bizim okulda bir kızın belinde kelebek vardı pantolonu ve tişörtü sıyrıldıkça görülürdü
ayak bileğini de alternatif olarak düşünebilirsin.
canım etek elbise iş gereği çok giyiyorum ve çok göze batsn istemiyorum. işle özeli karıştırmamak laızm bnce
ayak bileğini o nednle düşünmüyorum ama çok beğeniyorum o ayrı..
Eki Görüntüle 734408 Eki Görüntüle 734409
bunlarda güzel,
piyo sen kuşları böylemi düşünmüştün

evet cnm güzelmiş ben kelebek yaptırıcam. ama kuş yaptırırsamda evet böyle düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…