09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gunaydın kızlarrrrrrr bugün daha iyiyim çok şükür sizler nasılsınız

zibidi oğluş karne alıyormuş tebrik ederim üniversite transgrifleri olsun inş.

kızlar dünkü ve sabahki hali. bandajı sabah çıkarttığım için bandajlı kısım kabardı hemde dövmeden daha çok

oglumlan babasını bır yarısmaya soktum
lınkını bulabılırsem resmı
sızden oy ıstesem ayıp mı olur

Son düzenleme:
yumusak et acır derler acıdımı yaaa
bende kuslar ısteyebılırım ucan ama ben el bılegıme yukarı dogru yan koluma yanı

Allahımmmmmm çok güzellll olmuş piyommmmmmmm bayıldımmmm
teşekkür ederim canımm sanada yaptıralım
yumusak et acır derler acıdımı yaaa
bende kuslar ısteyebılırım ucan ama ben el bılegıme yukarı dogru yan koluma yanı

canım hiç acımadı vallaa. adam şey dedi hatta ilk yaptıranlar acımadı diye hemen 2. yi istiyorlar hemen karar vermeyin sizde dedi. yaptırmak 10 dk ama ömürlük bişey bu gençlik ateşine kapılmamak lazım dedi. adamın dediğine göre de benimkisi dövme bile değilmiş çok basitmiş dedim bana kafii

kuzenim ayak bileğine yaptırıyor şu anda ama baya acımış yarım bıraktırmış. kabuk tutmuş. bidaha gidicek üstünden geçmesi için fln. bende sıkıntı olmaz inşallah. azıcık sızlıyor yalan yok ama çokta önemli dğeil bencee

havalı karı seni

aslında ben bileğime freedom yazdırmak istiyorum ama 60 yaşına gelince freedom çok komik olur. hoş kelebekte çok mantıklı dğeil ama tırtılla bağlantı kurulabilir en azından. kelebektim tırtıl oldum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…