09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Piyooo cogzel olmuşşşşş, kıskandımmm :)

güle güle kullan

ben bılegımeısterım kolum ayanı ornek verım bı

kendi halinde havalı biri

bak o olabilir. ama iddialı değilim hiçbir konuda. yok en güzel giyinirim, yok en havalıyım, yok bilmem neyim.. tarzında sakinim. bu özelliğimide seviyorum. normalde de kesinlikle bu kadar konuşmayan biriyim. benimle konuşsanız konuşmaktan sıkılırsınız azda sen konuş dieee

çok tatlı duruyor, güle güle kullan.
peki sildirmek isteyen nasıl sildiriyor?
teşekkür ederim canım. sildirmek çok zormuş o yüzden hiç ilgilenmeidm canım tatlı kalsın böyle
Piyooo cogzel olmuşşşşş, kıskandımmm :)

güle güle kullan
teşekkürler canım darısı başına
ne ilacı ne haberi
çabuk gel bekletme

dövme için losyon aldım canım 10 gün kullanıcam.

gelelim önemli haberlere.....

Günaydın kızlar
Ben kelebekleri severim ama bedenimde değil
Tabi tercih meselesi, güle güle kullan piyonist

BEN SENIN oğlusunu yerimde bitiririmmmmm op paşamı yerime

öperiiim canım beniiiiiiiiimmm

maşallah genç anne olmanın güzelliklerini yaşıyorsun.
Allah tüm mutluluklarını görmeyi nasip etsin.

amin canım evet genc anneyim ve bundan cok gurur duyuyorum bazen yeğenin mi diyorlar ya ben mest
Benim kedim de bu yaz sonu veterinerden ası karnesini alacak o sayılır mı

sayılır tabi önemli olan niyet :44:

zibidi oğluş karne alıyormuş tebrik ederim üniversite transgrifleri olsun inş.

ahh canım inş. o kadar okur benim püsür oğluum

kuzenimle yazıştık dün akşam dövme ile ilgili. oda salihleirn orda yaptırıyor. neyse. salih napıyo dedim elif çok beğenmiş(ev arkadaşım) fln ayarlarız belki. oda ona bakmaz bence dedi o daha süslü kızlardan hoşlanıyor dedi. yarın akşam görüşüsez sorarım dedi sevgilisi varmı diye. dedim siz görüşüyormusunuz yok konuşuyorduk ama ilk görüşücez dedi. aramış bu salih kuzenimi canım sıkkın bi kahve içelim dmeiş bu akşam için anlaşmışlar. bizim kuzen olduğumuzu bilmiyor tabiiki!!! bende dedim ben sana elif için soruyorum dedim ama aslında kendim için sordum dedim biz konuşuyoruz dedim. sanada böyle yapınca sinir oldum dedim. o ilk başta bilmiyorum aramızda bişi yok ama oladabilir tarzında konuşmuştu sonra ben söyleyince yok zaten biz arkadaşız fln demeye başladı. ben beklerdimki ondanda aaa ne ayıp falan diye hiç ayıplamadı kınamadı şaşırdım oda ayrı bir muamma.. neyse işte bende dedimkii; ben daha konuşmayacağım onunla söyleme sende bişey. odaok dedi.

bende salihi aradım dün akşam bu yine sevgili anlamında bildiğin yazıyorr.. yarın akşam buluşalım dedim yanı bu akşam kuzneimle buluşacağını bildiğim için. buda işim 9-9:30 gibi biter dedi. bende sorun değil benimde o zamn biter dedim. beni arayınca salih kuzenime soracağım buluştunuzmu diye bakalım son durum ne olacak. buluştuysada akşam görüşüp ağzının payını verip yanından ayrılacağım. tokat çokmu ekşınlı olur

Vicdansız ya sana özel foto cektim tüh sana :) biraz sev biraz ilgi göster

Ay yavrum kıyamam
Sen foto çekmeyi mi öğrendin
Cici cici pozlar mı verdin benim için
Maşallah maşallah sünnetini ay pardon mürüvvetini de görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…