teşekkür ederim canımmGünaydın kızlar
Ben kelebekleri severim ama bedenimde değil
Tabi tercih meselesi, güle güle kullan piyonist
piyooon beni de dövdürsene bayıldıııııım
cok cool duruyoor
hiç pişman olmadan kullan kuzucanım
Bana özel fotoğraf çekseydin ilgimle boğardım seni
Ay yavrum kıyamam
Sen foto çekmeyi mi öğrendin
Cici cici pozlar mı verdin benim için
Maşallah maşallah sünnetini ay pardon mürüvvetini de görürüz inşallah
kuzenimle yazıştık dün akşam dövme ile ilgili. oda salihleirn orda yaptırıyor. neyse. salih napıyo dedim elif çok beğenmiş(ev arkadaşım) fln ayarlarız belki. oda ona bakmaz bence dedi o daha süslü kızlardan hoşlanıyor dedi. yarın akşam görüşüsez sorarım dedi sevgilisi varmı diye. dedim siz görüşüyormusunuz yok konuşuyorduk ama ilk görüşücez dedi. aramış bu salih kuzenimi canım sıkkın bi kahve içelim dmeiş bu akşam için anlaşmışlar. bizim kuzen olduğumuzu bilmiyor tabiiki!!! bende dedim ben sana elif için soruyorum dedim ama aslında kendim için sordum dedim biz konuşuyoruz dedim. sanada böyle yapınca sinir oldum dedim. o ilk başta bilmiyorum aramızda bişi yok ama oladabilir tarzında konuşmuştu sonra ben söyleyince yok zaten biz arkadaşız fln demeye başladı. ben beklerdimki ondanda aaa ne ayıp falan diye hiç ayıplamadı kınamadı şaşırdım oda ayrı bir muamma.. neyse işte bende dedimkii; ben daha konuşmayacağım onunla söyleme sende bişey. odaok dedi.
bende salihi aradım dün akşam bu yine sevgili anlamında bildiğin yazıyorr.. yarın akşam buluşalım dedim yanı bu akşam kuzneimle buluşacağını bildiğim için. buda işim 9-9:30 gibi biter dedi. bende sorun değil benimde o zamn biter dedim. beni arayınca salih kuzenime soracağım buluştunuzmu diye bakalım son durum ne olacak. buluştuysada akşam görüşüp ağzının payını verip yanından ayrılacağım. tokat çokmu ekşınlı olur
kuzenimle yazıştık dün akşam dövme ile ilgili. oda salihleirn orda yaptırıyor. neyse. salih napıyo dedim elif çok beğenmiş(ev arkadaşım) fln ayarlarız belki. oda ona bakmaz bence dedi o daha süslü kızlardan hoşlanıyor dedi. yarın akşam görüşüsez sorarım dedi sevgilisi varmı diye. dedim siz görüşüyormusunuz yok konuşuyorduk ama ilk görüşücez dedi. aramış bu salih kuzenimi canım sıkkın bi kahve içelim dmeiş bu akşam için anlaşmışlar. bizim kuzen olduğumuzu bilmiyor tabiiki!!! bende dedim ben sana elif için soruyorum dedim ama aslında kendim için sordum dedim biz konuşuyoruz dedim. sanada böyle yapınca sinir oldum dedim. o ilk başta bilmiyorum aramızda bişi yok ama oladabilir tarzında konuşmuştu sonra ben söyleyince yok zaten biz arkadaşız fln demeye başladı. ben beklerdimki ondanda aaa ne ayıp falan diye hiç ayıplamadı kınamadı şaşırdım oda ayrı bir muamma.. neyse işte bende dedimkii; ben daha konuşmayacağım onunla söyleme sende bişey. odaok dedi.
bende salihi aradım dün akşam bu yine sevgili anlamında bildiğin yazıyorr.. yarın akşam buluşalım dedim yanı bu akşam kuzneimle buluşacağını bildiğim için. buda işim 9-9:30 gibi biter dedi. bende sorun değil benimde o zamn biter dedim. beni arayınca salih kuzenime soracağım buluştunuzmu diye bakalım son durum ne olacak. buluştuysada akşam görüşüp ağzının payını verip yanından ayrılacağım. tokat çokmu ekşınlı olur
wowwwwwwwww ekşin çok bakıyorumdakuzenimle yazıştık dün akşam dövme ile ilgili. oda salihleirn orda yaptırıyor. neyse. salih napıyo dedim elif çok beğenmiş(ev arkadaşım) fln ayarlarız belki. oda ona bakmaz bence dedi o daha süslü kızlardan hoşlanıyor dedi. yarın akşam görüşüsez sorarım dedi sevgilisi varmı diye. dedim siz görüşüyormusunuz yok konuşuyorduk ama ilk görüşücez dedi. aramış bu salih kuzenimi canım sıkkın bi kahve içelim dmeiş bu akşam için anlaşmışlar. bizim kuzen olduğumuzu bilmiyor tabiiki!!! bende dedim ben sana elif için soruyorum dedim ama aslında kendim için sordum dedim biz konuşuyoruz dedim. sanada böyle yapınca sinir oldum dedim. o ilk başta bilmiyorum aramızda bişi yok ama oladabilir tarzında konuşmuştu sonra ben söyleyince yok zaten biz arkadaşız fln demeye başladı. ben beklerdimki ondanda aaa ne ayıp falan diye hiç ayıplamadı kınamadı şaşırdım oda ayrı bir muamma.. neyse işte bende dedimkii; ben daha konuşmayacağım onunla söyleme sende bişey. odaok dedi.
Bana özel fotoğraf çekseydin ilgimle boğardım seni
seni engelliiycem pislikovic
Kıskandırık olmuş
Yoo ben öyle yaşayamam
gururlu cumanıza geldim
wowwwwwwwww ekşin çok bakıyorumda
ama ben son kısmı anlamadım
yani sen kimin azının payını nasıl vercen salihinmi kuzenininmi ?
ben salihin diye anladım da
bence hiç bulaşma görüşme bile
ben olsam kuzenime sorardım nerde buluşacaklarını par diye oraya giderdim o saatte hiç haberim yokmuş gibi sonrada kuzeninle aa sendemi burdaydın havasına girerdim öpüşür aynı masaya otururdum o ona yeter zaten
Gel gel bak
İpeğimmm foto koydum ben hadi bakk
ben de katılıyorum sana tam Türk filmi gibi olur
o değil de kuaförden de oldun şimdi saçların için kime gideceksin piyonist
gunaydın
ay dur kaçırmayım hemen bakayım.afetim çıtırım
gunaydın
ben zaten salihten çok kuzenime bozuldum. ben olsam saydırırdım adi bilmem ne gel şöyle yapalım bunu .öt edelim bırakalım.. benmi pisim insanlarmı anlayamadım
Ben bile anlamıştım çapkın olduğunubir kere görmeme rağmen
Kuzenin de anlamıştır sürekli oraya gidiyomuş, o yüzden şaşırmamış bence
Ama siz kuzensiniz ikinize birden yazılmasına da yarabbi şükür çekmemeliydi
kuzenime bu konularda gvenmiyorum canım ben erkek diyince onun için akan sular durur. bunu tescillemiş oldum.. hadi bana saygın yok olmak zorunda da değil kendinemedi yok sen nasıl kaldırırsın böyle bişeyi.. kendine çok güveniyor heralde bilemedim :44:Kırık makasa bak heleeee. Utanmaz. Len bunlar capkın olur derdik de tarık akan gibi iki kuzeni birden idare ediyo kaypak!. Cak tokadı valla.
Kuzenin de ilgisi var galiba :S
wowwwwwwwww ekşin çok bakıyorumda
ama ben son kısmı anlamadım
yani sen kimin azının payını nasıl vercen salihinmi kuzenininmi ?
ben salihin diye anladım da
bence hiç bulaşma görüşme bile
ben olsam kuzenime sorardım nerde buluşacaklarını par diye oraya giderdim o saatte hiç haberim yokmuş gibi sonrada kuzeninle aa sendemi burdaydın havasına girerdim öpüşür aynı masaya otururdum o ona yeter zaten
hoşgeldiniz kızlar
kati mapustan çıkmışsın niye düştüydün sen ?
gunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?