09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Cute beş kuruş vermeden doğuştan bronz halimi görmek ister misin anam beni solaryumda doğurmuş

Bana özel fotoğraf çekseydin ilgimle boğardım seni

Evet, bunlar vicdansız sabuha, sen olaydın öper koklardın beni

Ay yavrum kıyamam
Sen foto çekmeyi mi öğrendin
Cici cici pozlar mı verdin benim için
Maşallah maşallah sünnetini ay pardon mürüvvetini de görürüz inşallah

seni engelliiycem pislikovic

Ben bile anlamıştım çapkın olduğunu bir kere görmeme rağmen
Kuzenin de anlamıştır sürekli oraya gidiyomuş, o yüzden şaşırmamış bence
Ama siz kuzensiniz ikinize birden yazılmasına da yarabbi şükür çekmemeliydi

Kırık makasa bak heleeee. Utanmaz. Len bunlar capkın olur derdik de tarık akan gibi iki kuzeni birden idare ediyo kaypak!. Cak tokadı valla.

Kuzenin de ilgisi var galiba :S

wowwwwwwwww ekşin çok bakıyorumda
ama ben son kısmı anlamadım
yani sen kimin azının payını nasıl vercen salihinmi kuzenininmi ?
ben salihin diye anladım da
bence hiç bulaşma görüşme bile
ben olsam kuzenime sorardım nerde buluşacaklarını par diye oraya giderdim o saatte hiç haberim yokmuş gibi sonrada kuzeninle aa sendemi burdaydın havasına girerdim öpüşür aynı masaya otururdum o ona yeter zaten

ben de katılıyorum sana tam Türk filmi gibi olur
o değil de kuaförden de oldun şimdi saçların için kime gideceksin piyonist

ben de katılıyorum sana tam Türk filmi gibi olur
o değil de kuaförden de oldun şimdi saçların için kime gideceksin piyonist

memlekette kuaförmü kalmadı be
ayırca ben olsam gıcığına giderim oraya her defasındada bi havayla giderim falan ben müşteri oda bana hizmet etmek zorunda olan işçi nihahahhhhhhh nihahahhhhhhhhhhh

elmiş dershaneden yeni çıkmış gibisin maşşallah. baya da kilo vermişsin. bence koru bu halini süpersin canım

ben zaten salihten çok kuzenime bozuldum. ben olsam saydırırdım adi bilmem ne gel şöyle yapalım bunu .öt edelim bırakalım.. benmi pisim insanlarmı anlayamadım

Kırık makasa bak heleeee. Utanmaz. Len bunlar capkın olur derdik de tarık akan gibi iki kuzeni birden idare ediyo kaypak!. Cak tokadı valla.

Kuzenin de ilgisi var galiba :S
kuzenime bu konularda gvenmiyorum canım ben erkek diyince onun için akan sular durur. bunu tescillemiş oldum.. hadi bana saygın yok olmak zorunda da değil kendinemedi yok sen nasıl kaldırırsın böyle bişeyi.. kendine çok güveniyor heralde bilemedim :44:

salihin canım ya kuzenim zaten yolunu seçmiş. onunla buluşup yanıma gelir bence. nerden diye sorucam işten diyecek. bende x'le buluştun diye sanmıştım diyip tokadı basıp kalkıp gidicem
söylemez canım kkuzenim zaten biz arkadaşız diye kapattı telefonuda öyle bişey yapmaz asla. ama kesinlikle salih ona yazdı ve o kıvırdı bence.

azeriymiş, aslan burcuymuş bide. ben ikizler sanmıştım bu hareketin üstüne ama

hoşgeldiniz kızlar
kati mapustan çıkmışsın niye düştüydün sen ?

hoşbuldum bu sefer bende anlamadım gayet normal bı mesaj yuzunden 2 gun ceza aldım ısyanlardayım

yenı tatılden geldım bıde nasıl özlemıştım buraları hop mapısa düştüm

tatıle gıtmemi kıskandılar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…