kvdem 58 yaşında yaşlı sayılmaz kendı çocuğunu buyutmekle gelının çocuğunu buyutmek çok farklı tabıkı aç kalmaz yedırır derdımde o değil zaten acıkınca ağlıyo zaten derını az çok anlatıyorda benım düşüncem ruhsal olarak nasıl olacak çocuğum çünkü kendısıne anne dedırtmek istıyo buda benı çıldırdıtıyobuyur darksi
k validen kaç yaşında? Sonuçta senin ousu da o büyüttü sana yar etti bi şekilde bilgilerini update eder; oğlun küçükmüş yabancı birinin davranışlarını sana söyleyecek durumda değildir henüz o yüzden tanımadığın birinin bakmasındansa kendi babannesinin bakması çok daha doğru. İlk zamanlar zor olur sonra alışır gidersiniz
durumunuz ıyı ıse baslaman senı cok fark ettırmez ısı enınde sonunda bırakırsın
ama bır yerden basalamk gerek dıyorsan
dogumdan sonra 2 aylıkken bırakan dolu ınsan var 1yas ıyı sayılır
maası fılan ıyımı nasıl?
kattie kaç yaşında oğlun?
bende şuan çalışmak istemiyorum hatta heran bırakabilirim burasını
Bi de bişey soracam
Şimdi sende çalışıyorsun ya
Biraz toparlanınca ayrı binaya - semte çıkma durumunuz var mı ?
öff zibidi ya((
izledim çok güzel ama senin exide gördüm içim parçalandı keşke adam gibi biri olaydı
annesi ve babasıyla mutlu bir hayat yaşamak her çocuğun hakkı bu hakkının onun elinden alanlara çok uyuz oluyorum nefret ediyorum
senin exe bir kez daha gıcık oldum pislik adam yaaaaaaaaaaaa
kattie kaç yaşında oğlun?
bende şuan çalışmak istemiyorum hatta heran bırakabilirim burasını
ya evde olcanda paran olcak yanı oyle ucu besı dusunmucen
rahatcana ıstedıgın uyerlere gıdıp gelebılcen
ama ıste bızde ne var
evde durdu cagır mevlude cagır gune
topla arkadaslarını kızın basına usus
gencecık kızı 60 yasındakı ınsanların gunune sok
bu devırde calısmayan bayan yokkı genc
kvdem 58 yaşında yaşlı sayılmaz kendı çocuğunu buyutmekle gelının çocuğunu buyutmek çok farklı tabıkı aç kalmaz yedırır derdımde o değil zaten acıkınca ağlıyo zaten derını az çok anlatıyorda benım düşüncem ruhsal olarak nasıl olacak çocuğum çünkü kendısıne anne dedırtmek istıyo buda benı çıldırdıtıyo
maaşımı konuşmadım ama binlırayı geçmez yanı bıyerden başlamam gerektığı için çalışmak istedim eşime bağımlı yaşamak bana göre değil
kvdem 58 yaşında yaşlı sayılmaz kendı çocuğunu buyutmekle gelının çocuğunu buyutmek çok farklı tabıkı aç kalmaz yedırır derdımde o değil zaten acıkınca ağlıyo zaten derını az çok anlatıyorda benım düşüncem ruhsal olarak nasıl olacak çocuğum çünkü kendısıne anne dedırtmek istıyo buda benı çıldırdıtıyo
maaşımı konuşmadım ama binlırayı geçmez yanı bıyerden başlamam gerektığı için çalışmak istedim eşime bağımlı yaşamak bana göre değil
bu yüzden daha cok nefret ediyorum ya ondan..
annemle her tartıştığımda senin yüzünden timuçin diyorum lanet ediyorum bir kez daha..
oğlum 1 haftadır ist. daydı nerdeyse.
bir kez gitmemiş görmemiş.
sonra bana babalık taslıyor.
defolsun ordan spermla babalık olsa..
oğlum tam olarak 15 aylık mınıkım
dolu yağıyor
üzüldüm be burcu
evetdoruk babasına benzıyormus ta
sen o zaman tamam sımdı daha havalısında
o zamanda hanım hanımcıkmısın :S daha guzelmıssın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?