09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım eğlenmek istıyorsa sende onunla eğlen bence

sen bilirsin
benimde başıma buna benzer bişi geldi
ama sadece benziyor ortada akraba falan yoktu
şöyleki ben ozaman otomobil sektöründeyim bi ilaç mümessili geliyor oraya arabasını getiriyo 3-5 geldi sonra çıkmak istedi benle bende kabul ettim 1 kez buluştuk sonra ben mesafeliydim tabi ona böyle cıvık cıvık olmadı o hemen azına düşcemi sandı herhal
normal arkadaş gib yakllaştım daha çok ona tanımak için
ikinci buluştuk çocuk bana itiraf etmesinmi meğer nişanlıymış seneye düğünüm var dedi
ben dedi seni üzmek istemem aslında niyetim farklıydı ama senin iyi biri olduğunu görünce itiraf etmek istedim dedi alyansını çıkardı gösterdi bana ay nasıl şok oldum anlatamam bir ağladım ozaman aslında adama aşkımdan falan deil daha ikinci kez bululşuyoruz ne aşık olcam kendimi nişanlısının yerine koydum
dedimki ona hadi beni tanımıyorsun senin için önemsizim peki nişanlına bunu neden yapıyorsun dedim çok bozulmuştu hiç ses çıkarmadı
aynı firmadan çalıştığı bi abim vardı benim abi diyebileceğim yani ona sordum sonra evet dedi o nişanlı keşke önce sorsaymışım ama eşşeklik bende sormamışım

demem o ki belki salih evlidir bile hiç belli olmaz canım

Kızlar ben bi b.k yedim korkuyorum ceza alıcam diye
sırf doruğun okul istediğim okul çıksın diye
exle oturduğum yerden ikamemi almadım.
Ve şimdi orda baskası oturuyor
farkedilirse 750 tlden başlıyormuş cezası

ne zaman açıklanıcak acaba bu okullar sistemde

açıklandığının sabahı ikamemi alıcam.

Ve inş. O okul çıkar :26:

ne zamana kadar ikameti bildirmek gerekiyormuş ki? Ben evlendiğimde unutmuşum 1 yıl sonra filan bildirmiştim bir sorun olmamıştı :44:

umarım bir sorunla karşılaşmazsın :26:

demem o ki belki salih evlidir bile hiç belli olmaz canım
sordum bekarım dedi ama evliyim dicek halide yokya. aman neyse sildim zaten ben onu yalançııııı

istanbulda 900 tl canım ve gerçekten eve polisler geliyor. bende oturan kişiler yakınınızsa söyle evde değil falan desinler. istanbulda eve değil komşşuya soruyorlar x üst kattamı oturuyor falan diye..

kızlar ben pazartesi işe başlıyorum :18::18::18:

dun btun evraklarımı topladım

geçen gun öylesıne almazlar dıye araadım

çağırılar denemeden hemen toplanacak evrak lıstesını verdıler elime

öyle apar topar başlıyorum oğlanı nasıl bırakçam bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…