09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aaa hayırlı olsun kat
alalh pişman etmesin canım eski yerinemi başlıyorsun

oğlunu kreşemi vercen annen falanmı bakcak ?

hayırlı olsun canım? nerede işyerin? ne işi yapacaksın az bilgi verseneee

işin hayırlı olsun böyle apar topar başlaman daha iyi bence. Oğlunu bırakabileceğin bir yer var mı ? kaç yaşında?

hayırlı olsun tatlım işin...oğlun kaç yaşında...bakabilcek anneannene yada babaanne varmı..:44::44:

ne zamana kadar ikameti bildirmek gerekiyormuş ki? Ben evlendiğimde unutmuşum 1 yıl sonra filan bildirmiştim bir sorun olmamıştı :44:

Umarım bir sorunla karşılaşmazsın :26:

6 ay cnım bnm bildiğim

istanbulda 900 tl canım ve gerçekten eve polisler geliyor. Bende oturan kişiler yakınınızsa söyle evde değil falan desinler. Istanbulda eve değil komşşuya soruyorlar x üst kattamı oturuyor falan diye..

dimi ya

hayırlı olsun tatlım işin...oğlun kaç yaşında...bakabilcek anneannene yada babaanne varmı..:44::44:

işin hayırlı olsun böyle apar topar başlaman daha iyi bence. Oğlunu bırakabileceğin bir yer var mı ? kaç yaşında?

hayırlı olsun canım? nerede işyerin? ne işi yapacaksın az bilgi verseneee

aaa hayırlı olsun kat
alalh pişman etmesin canım eski yerinemi başlıyorsun

oğlunu kreşemi vercen annen falanmı bakcak ?

sağolun kızlar inşallah hayırlı olur evet eskı iş yerım kızlar

bu fırma yabancı bı fırma elektronık parçalar falan yapılıyor

oğluma kv.dem bakçak daha altını bıle almadı bı kaşık yemek yedıremıyo nolcaz bılmem

ben daha hiç ayrı kalamdım oğlumdan doğduğundan berı hiç bırakmadım gezmekse gezmeye gıttım hiç bırakmadım

hep ağlayasım geliyo ılk ay zor olcak

oğlum 1 yaşında

Son düzenleme:

hayırlı olsun katiee çok sevindim senin için

Her şeyin başlangıcı zordur, ilk zamanlar hem ortama alışma hem evladından biraz ayrı kalmaya zorlanırsın ama
Sonra alışırsın kk da elini sallasan çalışan anneye rastlıyorsun ki ?
Sen de yaparsın
Hayırlı olsun

Kayınvaliden mi bakacak tosbağana

nereye ne işi? ay evde durmak ne guzeldır halbusi

hayırlı olsun katiee çok sevindim senin için
sağol canım

kayınvalıdem bakıcak dedesı daha çok bakar snaırım dun evrakalrı toplamaya gıttım yarım gunde hallettım eve geldım kpderımın elinde yoğurt tası al oğlum dıyo kvde vermiş kpdeıne kp yedırcekmiş yanı nasıl olacak bılmıyorum

eskı iş yerıme başlıycak olduğumdan ortama az çok alışkınım ama tabı değişimler olmuştur

Bi de bişey soracam
Şimdi sende çalışıyorsun ya
Biraz toparlanınca ayrı binaya - semte çıkma durumunuz var mı ?

zor olur evet ama aşılmayacak bişi değil
fakat gözünün arkada kalmaması gerek işte kaynanla konuşabilirmisin bu konuyu ??

birde benden sana tavsiye
oğluna açık açık söyle katti öyle bırakıp kaçma çoğu anne yapıyor bunu geliyorum annecim diyor odaad başkası oyalıyor hop hemen kapıdan kaçıyor anne çocuk sonra basıyor çığlığı bu kez sürekli annem gidicek havasına girip hiç bırakmak istemiyor anneyi
o yüzden oğlunla açık açık konuş annecim şimdi anne gidecek ama akşam gelecek sana ciciler alıp gelecek gibi laflar et onu çok sevdiğini söyle
ben böyle yaptım hep oğlum bir gün bile arkamdan ağlamadı diyebilirim hep doğruyu söyledim ona çünkü kandırmadım

banada acayip düşkündür bak ona rağmen böyle

buyur darksi
k validen kaç yaşında? Sonuçta senin ousu da o büyüttü sana yar etti bi şekilde bilgilerini update eder; oğlun küçükmüş yabancı birinin davranışlarını sana söyleyecek durumda değildir henüz o yüzden tanımadığın birinin bakmasındansa kendi babannesinin bakması çok daha doğru. İlk zamanlar zor olur sonra alışır gidersiniz

durumunuz ıyı ıse baslaman senı cok fark ettırmez ısı enınde sonunda bırakırsın
ama bır yerden basalamk gerek dıyorsan
dogumdan sonra 2 aylıkken bırakan dolu ınsan var 1yas ıyı sayılır

maası fılan ıyımı nasıl?

izlermisiniz kızlar

doruğun coook eskiden yaptığım slyatı doruk'um - YouTube

öff zibidi ya ((
izledim çok güzel ama senin exide gördüm içim parçalandı keşke adam gibi biri olaydı
annesi ve babasıyla mutlu bir hayat yaşamak her çocuğun hakkı bu hakkının onun elinden alanlara çok uyuz oluyorum nefret ediyorum
senin exe bir kez daha gıcık oldum pislik adam yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…